2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست

سلام دوستای خوبم کسی تابه حال لنفوسیت تراپی انجام داده؟دکتر عارفی برام تجویز کرده ولی هرچی درموردش تحقیق میکنم به جای قابل قبولی نمی رسم اکثرا میگن یه روش منسوخ شده است که بعد ها تبدیل به سرطان میشه براهمین اصصصصلا دلم نمیخواد انجام بدم یه جورایی فکر میکنم بیشتر راهی برای زدن پول به جیب خودشونه من همسرم ازو اسپرمه مسلما جنینامون خوب نیست که مثبت نمیشه آخه سه تا انتقال منفی داشتم حالا عارفی چرا برا من گفت لنفوسیت الله اعلم........این روشا اکثرا برا سقط مکرر انجام میدن ولی من که تابه حال سقط نداشتم منفی شدن انتقالام هم به خاطربی کیفیتی جنینام هست صد در صد، ولی از بد روزگار گرفتار این مراکز شدم تاهر کاری دلشون میخاد انجام بدن و پول بگیرن میترسم نرم برای لنفوسیت عارفی دیگه درمانما ادامه نده نه که خیلی خوش اخلاقه اصلا اجازه نمیده ادم حرف بزنه😕 به نطر شماها برم برا لنفوسیت؟اصلا میدونید فرقش با پی آر پی چیه؟واقعا موندم چکار کنم😢😢😢😢خیلی درمونده ام خدایا کمکم کن...

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا پشیمون شدم اینو بهت گفتم، منظورم این بود که از دکترت یا مرکزت بپرسه مثلا شاید بگه ویتامین سی بخ ...

خدایا به حق ای روزا و شبا دل همه ی مارو شاد کنه دله پریساناز..توکلم بخداست از اول راه همین گفتم و خواستم حتمی حکمتی توش هست ...

خدایا به حق ای روزا و شبا دل همه ی مارو شاد کنه دله پریساناز..توکلم بخداست از اول راه همین گفتم و خو ...

ان شالله عزیزم، فقط شاد باش و به خودت برس،دنبال علایم هم نباش حتما مامان شدی، منم دعا کن  

سلام بچه ها من خيلي ناراحتم كمكم كنيد روز پانزده انتقال تيترم 189 بود روز هفده ام انتقال 289 بو ...

عزیزم اگه لکه بینی نداری به نظر ۵ روز بعد از ۲۸۹ که تقریبا رشدش خوب بوده ساکم فک کنم بالای ۲۰۰۰ دیده میشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام دوستان .خوبین؟ یه سوال تکراری دارم.با جنین متوسط چنددرصد شانس داریم؟ امروز فهمیدم جنین ها متوس ...

عزیزم از نظر ظاهر میگن متوسط نه از لحاظ سلامت. بودن خیلی ها که با گرید عالی باردار نشدن( مثل من) و کسایی که با گرید حتی ضعیف باردار شدن و الان بچه هاشون بزرگ شدن.اصلا به این چیزا فکر نکن.ایشالا که اینبار مامان میشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میگم بچه ها چند روز بعد انتقال رفتین حموم؟

روز ٥انتقال

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای خوبم کسی تابه حال لنفوسیت تراپی انجام داده؟دکتر عارفی برام تجویز کرده ولی هرچی درموردش ت ...

من اطلاعی ندارم اما اگه به دلت نیست که به نظرم انجام نده. بعدم یکی از دوستان میگفت اگه اسپرم ضعیف باشه اصلا جنین تشکیل نمیشه.البته ایشالا که درست نقل قول کرده باشم.به نظرم اگه وقت داری از یه پزشک دیگه بپرس،یکی که تخصص ناباروری داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام یعنی حدود دو هفته اصلا نرفتید حموم؟؟!!!!!!!!

سلام نه ٥  انتقال 🤣

اونم همسرم اجازه نميداد وگرنه روز دوم ميرفتم 😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷