2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684532 پست
[QUOTE=107830047]عزیزم این چیزی میگم درسته یا نه کسی که سه تا بلاست انتقال داده بدون توجه به گرید جن ...

مرسی عزیزم از جوابت منم دنبال مقصر نیستم چون فقط سه تا جنین دارم اسپرم شوهرمم تو آخرین آز نوشته زیر صدهزار با مورفو و تحرک صفر و احتمالا آخرین بار انتقالم میشه هم به خاطر هزینه ها هم شوهرم رو نمیتونم راضی کنم واسه همین میخوام هر کاری لازمه انجام بدم بعد نگم ای کاش این کارو میکردم اون کارو میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،امروز روز ششم انتقال هست .از دو روز ه گذشته بشدت سرماخوردم حالم اصلا خوب نیست .خیلی میترسم نمیدونم باید چکار کنم از این ور بشدت گرمم میشه ولی نمیتونم کولر روشن کنم موندم چکار کنم میترسم گرمای زیاد برای جنین خوب نباشه 😥😥

ببخشید که من جواب میدم اما اگه دفعه اولش هست فکر نکنم حتما مشکل از ایمنی انعقادی باشه.کلا تو هر بار ...

خواهش میکنم عزیزم آره بار اولم بود میخوام برای بار دوم محکم کاری کنم که فقط سه تا جنینم مونده

مرسی عزیزم از جوابت منم دنبال مقصر نیستم چون فقط سه تا جنین دارم اسپرم شوهرمم تو آخرین آز نوشته زیر ...

نمی دونم مشکلتون چی هس

چند تا تخمک داشتی که ۳ تا جنین شد؟

مرسی عزیزم از جوابت منم دنبال مقصر نیستم چون فقط سه تا جنین دارم اسپرم شوهرمم تو آخرین آز نوشته زیر ...

سری قبل پی ار پی انجام دادین؟

وسری قبل هم جنین هات بلاست بود؟

سلام دوستان،امروز روز ششم انتقال هست .از دو روز ه گذشته بشدت سرماخوردم حالم اصلا خوب نیست .خیلی میتر ...

گلوت درد میکنه؟ یا فقط تب کردی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
[QUOTE=107830047]عزیزم این چیزی میگم درسته یا نه کسی که سه تا بلاست انتقال داده بدون توجه به گرید جن ...

یائسگی میتونه ارثی باشه یعنی مامانم 35سالگی یائسه شده احتمالش هس منم بشم تو اون سن؟

نمی دونم مشکلتون چی هس چند تا تخمک داشتی که ۳ تا جنین شد؟

ده تا تخمک داشتم شش تا جنین شد سه تا رو خرداد انتقال دادم هر سه تا هم بلاست ولی منفی شدم

اسپرم شوهرم تحرک و مورفو صفر و تعد ادم از سی میلیون اومده زیر صدهزار که دکتر گفتش فریز کنیم تا کامل صفر نشده سال پیشم واریکوسل عمل کرد که فک کنم باعث بدتر شدن وضعیت شد فریزم میلاد مشهد برم

خودمم تیروئید کم کار دارم آز های تکمیلی و کاری تایپ اینا رو ندادم 

ذخیرهء 5.9 ولی با توجه به تعداد تخمک حتما خیلی کمتر از این مقدار هستش  دکتری که ماه پیش رفتم همینو گفت

فقط جنینام بلاست بود پی آر پی نداشتم

ببین تو پزشکی هیچی صد در صد نیس

اما معمولا می گن اگه بلاست بشه مشکل تخمک و اسپرم نداره

به نظر من با پزشکت در مورد خراش و پی ار پی مشورت کن

ببین تو پزشکی هیچی صد در صد نیس اما معمولا می گن اگه بلاست بشه مشکل تخمک و اسپرم نداره به نظر من ب ...

مرسی عزیزم آره قصد شو دارم چند ماه دیگه میخوام بدم قل انتقال ببینم چی میگه هم اینکه بیام آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بدم