2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هومت جان چند روز پيش اينجوري شدم تكرر ادرار گرفتم خيلي بد بود منم سوزش نداشتم آب زياد خوردم و سرم زد ...

برا من مداوم نیست

یه موقع هست یه موقع نیست

الان فهمیدم وقتی مثانه ام خالیه بیشتر این حسو دارم

سعی میکنم آب بخورم بیشتر

ولی آب هم حالمو بد میکنه. انگار همه دل و روده ام درحال چرخشه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم اگه سوزش و علامت عفونت نداری طبیعیه...منم او ایل بارداری همینجور بودم مدام حس ادرار وفشار داشت ...

اره نفسی جون

از دیشب ۵۰۰ نفرو زابه راه کردم😁😁

تازه فهمیدم باز مدل من بهتر از بقیه بوده😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

[QUOTE=106705207]آخ آخ، اصلا از همون داخل برامون طاقچه بالا میذارن😂😂😂😂 ایشالا تایپ کردم به گوشش نمیرس

😂😂😂😂

اره نفسی جون از دیشب ۵۰۰ نفرو زابه راه کردم😁😁 تازه فهمیدم باز مدل من بهتر از بقیه بوده😅😅

حاالابذار انشاءالله ب دوماه اخر برسی هنوز از دسشویی نیومدی باز حسشو داری..هرضربه محمکی ک نی نی بزنه رو.مثانه حس میکنی الان میریزی تو خودت😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حاالابذار انشاءالله ب دوماه اخر برسی هنوز از دسشویی نیومدی باز حسشو داری..هرضربه محمکی ک نی نی بزنه ...

حالا اگه بدونی من چقد لاغرم😅😅😅

دیروز که تازه شروع شد از دسشویی اومدم بیرون رفتم تو اشپزخونه اشپزی کنم دیدم ای بابا این داره چقد فشار میاره

بالاخره رفتم دیدم نه خبری نیست فقط فشاره

بعد به همسرم گفتم مثانه ام خالی شده نی نی دیده یکم جاش باز شده داره خودشو کششششششش میده. نمیدونه چه بلایی سر من اورده😁😁😅😅

صنم جان برخوردش چطور بود؟ نگفت چرا اومدی اینجا؟ نیومدی مطب؟ شما تو‌کدوم‌مرحله هستی عزیزم؟ انشالله ما ...

عزیزم من بار دوم بود میرفتم پیشش.راستشو بخوام بگم من از برخوردش زیاد خوشم نیومد.

میشه هم روزی دوتا انوکسا زد ؟؟ شما انوکسا با چ دوزی میزنین ؟ من با دوز ۶۰۰۰ میزنم

من دوتا بادوز ٤٠٠٠. نه نميشه بدون دستور پزشك زيادش كني. ولي با دكترت مشورت كن ببين تاثير دازه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦