2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمالا باید تا هفته ۳۵ بزنی. نگران نباش زیاد ک نمیاد ، کم هم میشه. توی نسخه ات ، دکتر نوشته ...

من این اواخر رفتم داروخونه به جای لوپرامید بهم لوراتادین داد، حالا معمولا خودم داروهام رو چک میکنم. به داروسازش گفتم من که بلد نیستم نسخه بخونم اینو واضح دارم میخونم که لوپرامید هست لواراتادین از کجا در اومد!! گفت آره منم لوپرامید خوندم اما فکر کردم شاید آبریزش بینی داری!!!!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من مامانم بلده الانم به شوهرم یاد داده اون برام میزنه، اصلا حوصله ندارم برم درمانگاه هر روز... حالا ...

طفلك 🤣

اره منم به همسرم هر چقدر گفتم ياد بگير بزن واسم ميگه نميتونم همينطوري فشارش پايينهن بخواد آمپولم واسه من بزنه ديگه چي ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگر اثرش یکیه چرا خودمونو اذیت کنیم.همون شیاف بهتره. فقط دوز شیافتون چقدره و روزی چند تا؟

من صبحا دوتا آمپول ميزنم 

ظهر شياف ٤٠٠ شب هم شياف ٤٠٠ 

البته قبلا فقط روزي يدونه شياف داشتم به خاطر خونريزي و هماتوم شد ٢تا شياف 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی گلم آخه من باید شهر دیگه برم برای ivf یعنی از روز هفتم تا روز انتقال باید بمونم اونجا؟

ببين هفتم كه بري فكر كنم بگن ١١يا ١٢سيكلت هم بايد بياي 

اگه نزديكي برگرد اگه نه بايد بموني فكر كنم 

دكترت چيزي نگفت ؟

دوستان کممممممممک😩😩😩😩😩 میرم دسشویی میام بیرون دوباره حس ادرار دارم چیکار کنمممممم؟؟الان دوساع ...

عزیزم اگه سوزش و علامت عفونت نداری طبیعیه...منم او ایل بارداری همینجور بودم مدام حس ادرار وفشار داشتم میر فتم دسشویی هیچی نبود..دکترم گفت بخاطر بارداری و فشار رو.مثانه هست و کاملاطبیعیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواهش میکنم عزیزم، پروژسترون منظورته گلم؟  اگر اونه که عضلانی هست و باید یکی برات تو عضله با س ...

سلام زینب جون خوبی ؟نی نی خوبه؟

میگم زینب جون کمکم کن اگه یادت باشه من آزمایشای ایمنی انعقادی رو نیلو انجام دادم دکتر طرازی با اینکه مشکل ایمنی نداشتم بهم سرم و پرد داد ، اگه یادت باشه جنینامو از رویان بردم آبان ولی منفی شدم 

همه چی هم داشتم از سرم و پرد بگیر تا هپارین و هیسترو و خراش و ....

امروز رفتم پیش زرنانی تا اونم آزمایشامو ببینه نظر بده 

برداشته یه غلط بزرگ نوشته رو آزمایش میگه اینا غلطن من نیلو رو قبول ندارم برو آزمایشگاه کاج 

خودتم در جریانی که هزینش خیلی بالاست 

الان این آزمایشارو نوشته به نظرت چیکار کنم به همون دکتر طرازی اعتماد کنم دیگه تکرار نکنم آزمایشارو 

احساس میکنم بعضی دکترا خیلی پولکین 

و اینکه میتونی بخونی ببینی کدومارو نوشته 

خداجونم شکرت       
الان که پریوده گلم صبر کنه تموم شد سونو بشه یا همین الان؟خودمم خیلی تعجب کردم.راستی گونال رو روی باز ...

عزیزم اصلا اطلاعی ندارم ولی خوب دلیل نمیشه پریود شده این وسط 

پریود یعنی یه چرخه تخمک گذاری کامل طی شده و لقاح نداشته و حالا دیواره ریزش کرده به نظرم همین الان بره برای بررسی شاید پولیپی چیزی هست که‌ این‌ اتفاق افتاده، شاید اصلا ریزش دیواره رحم نیست و اون پولیپ ها خون ریزی کردن

فاصلم سه ساعته است خودش چیزی نکفت پرسیدم گفت روز هفتم که اومدی مشخص میشه ممنون عزیزم

سه ساعت كه راهي نيست 

انشاالله مامان بشي 🤲🏻