2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
نه عزیزم تامین اجتماعی هس بیمه فقط تعجب کردم خود دکتر گفت 15تا اما داروخانه 30تا داده اما به قول بچه ...

ان شاالله.

دقیقا چون این آمپول بدون بیمه گرونه و بخش قابل توجهی رو بیمه میده. بعیده داروخانه اشتباه بده . چون بعدا دچار مشکل میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم براي من سه روزه بود پس تاريخ منم درسته ولي مگه نميگن از روز چهارده نشون ميده؟

یه پرستاری به من گفت روز ۱۲ برو آز بده ولی گفتم بزار تا تاریخ آزمایش صبرکنم.اصولا دیگه باید الان نشون بده

یه پرستاری به من گفت روز ۱۲ برو آز بده ولی گفتم بزار تا تاریخ آزمایش صبرکنم.اصولا دیگه باید الان نشو ...

آره عزیزم عجله نکن...منم با اینکه کادر درمانم به پزشکم که اون موقع گفتم گفتش زودتر از روز 14آزمایش نده.منم 12بی بی گذاشتم بخاطر علائمم و مثبت شد...

من خدارو شكر درد ندارم  چند روزه فقط روش ميخاره  ولي ديگه سختمه هروز بايد برم درمانگاه ب ...

عزیزم کمپرسم میکنی ک گلوله نشه،واینکه هرروزیکطرفومیزنی یامثل زینب جون هر۴روزیطرفومیزنی ۴روزبعدطرف بعد؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
واسه من تو هفته ٢٠ ٥ بود خيلي كمه آنوكسانو دو برابر كرد . روزي دوتا ميزنم و روزي دوتا آسپرين ميخورم ...

میشه هم روزی دوتا انوکسا زد ؟؟ شما انوکسا با چ دوزی میزنین ؟ من با دوز ۶۰۰۰ میزنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من یکماه بعد از اینکه رفتم مطبش ویزیت شدم رفتم ابن سینا پیشش.منو کامل شناخت  

صنم جان برخوردش چطور بود؟ نگفت چرا اومدی اینجا؟ نیومدی مطب؟ شما تو‌کدوم‌مرحله هستی عزیزم؟ انشالله مامانی🥰