2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
 چطوری تحمل میکنی؟

من خدارو شكر درد ندارم 

چند روزه فقط روش ميخاره 

ولي ديگه سختمه هروز بايد برم درمانگاه بزنم 

اون خانومي كه واسم ميزنه خيلي اروم اروم مواد رو وارد ميكنه خدا خيرش بده واسه اين درد ندارم 

من از ١٠مرداد روزي دوتا دارم ميزنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم  دکتر گفت پایینه تو سونو انومالی

اشکال نداره گلم با استراحت درست میشه.منم تا ۲۵ هفته جفتم لولایینگ بود.بعد رفت بالا...حل میشه عزیزم فقط مواظب خودت و نی نی باش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

من، خانواده، بستگان و نیاکانم از بابت آنچه که درون ما جریان داشته و یا دارد که باعث به وجود آمدن ناباروری و عدم لانه گزینی جنین های سالم شده، عمیقا متاسفیم و طلب بخشش میکنیم و ایمان داریم که این مسائل به زودی و به بهترین نحو ممکن برای ما و همگان حل خواهد شد. سپاسگزاریم و دوستت داریم

پ ن: میتونید به جای ناباروری و عدم لانه ... هر مشکل دیگه ای که دارید رو بذارین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم.یعنی اثر آمپول بهتره که شما لکه بینی داشتی شیاف رو قطع کرده و بجاش آمپول داده؟؟ شیاف وقتی ...

عزيزم زينب جون هم شياف داشته اثرش يكيه 

ولي دكتر من قبول نكردگفت آمپول 

شياف رو هم ركتال بزار بهتره 

من از واژن ميزاشتم با اينكه با اپليكاتور يك بار مصرف هم ميزاشتم عفونت گرفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بسلامتی...چندتا شیاف و روزی چقدر داشتین. دکتر میگه قرص و شیاف. حالا نمیدونم منظورش قرص دوفاستونه یا ...

سلامت باشی گلم من اوایل روزی سه تا شیاف اندومترین داشتم که دز هر شیاف ۱۰۰ بود...بعدش توی سونو ان تی هماتوم داشتم و همون موقع که داشتم شیافو قطع میکردم دکترم گفت باید ادامه بدی بخاطر هماتومت و تا همین چند وقت قبل هم شبی یه شیاف سیکلو ۴۰۰ داشتم.که‌دیگه دارم قطعش میکنم

من قرص نداشتم همراهش.ولی بچه هایی اینجا بودن که از اول همون شیاف سیکلو رو داشتن روزی دو تا یا سه تا.بستگی به تجویز دکترت داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اگه بگم شیاف بدن،اثر شیاف کمتر از آمپول هستش؟ 

فکرنکنم.

روز انتقال که ب من روزی یک آمپول دادن ، فکر کنم اونایی که آمپول نمیخواستن میگفتن ، روزی دو تا شیاف. شایدم ۳ تا.

دقیقا گفتن جایگزین آمپول ، این‌مقدار شیافه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بدن من همینطور که هستی تو را دوست دارم. بخاطر اینکه با منی از تو متشکرم. اگر فکر میکنی که با تو بدرفتاری کرده ام لطفا مرا ببخش. متشکرم که من را به اینطرف و آنطرف میبری. بخاطر نفس کشیدن و تپیدن قلب نیز از تو متشکرم و دوستت دارم

هیچوقت نگین اه این رحم لعنتی ضخامتش درست نمیشه یا امثالهم. وقتی بدنتون رو دوست داشته باشین و ازش طلبکار نباشین، نی نی های قشنگتونم میان تو دلتون میشینن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم.یعنی اثر آمپول بهتره که شما لکه بینی داشتی شیاف رو قطع کرده و بجاش آمپول داده؟؟ شیاف وقتی ...

عزیزم اثرش که یکیه فکرکنم احتمالا دز امپول بیشتره...شیاف اگه واژینال بذاری چرا حتی بعد یه ساعت دراز کشیدن هم باز بلند شی یکم میریزه که البته اون مومشه و مواد اصلیش جذب میشه بعد نیم ساعت...اما رکتال کلا بیرون نمیریزه یا خیلی کم پیش میاد....جذبش از هر دو طرف هم مثل همه

گلم منم امپول میزدم تب و لرز شدید میکردم و بشدت آبسه میبست با سنم یه وضعی میشدم که نگم برات ،، دکتر ...

نگران نباش بهت قول میدم اثرش مثل همه

مرکزی که ما میرفتیم اصلا به هیچکس امپول نمیداد.اعتقاد داشت جفتشون اثرش مثل همه.و واقعا هم اینطور بود

خارج هم همشون شیاف میدن...بچه هایی که بیرون از ایران ای وی اف کردن شیاف داشتن همشون.

تازه اونجا فکرکنم زودتر هم قطع میکنن شیاف رو

من خدارو شكر درد ندارم  چند روزه فقط روش ميخاره  ولي ديگه سختمه هروز بايد برم درمانگاه ب ...

من مامانم بلده الانم به شوهرم یاد داده اون برام میزنه، اصلا حوصله ندارم برم درمانگاه هر روز... حالا جالبیش اینجاشت شوهرم خودش از آمپول وحشت داره. هر دفعه میزنه خودش فشارش میوفته  

ببین عزیزم اینم عکس شون این دوتا داخل یه جعبه هس هم دکتر بهم گفت روزی یه دونه هم روزی جعبه نوشته اگه ...

عزیزم احتمالا باید تا هفته ۳۵ بزنی. نگران نباش زیاد ک نمیاد ، کم هم میشه.

توی نسخه ات ، دکتر نوشته بود ۱۵ یا ۳۰؟

دفترچه ات چیه؟ 

چون یک بخشیش رو بیمه میده بعید میدونم داروخانه اشتباه کرده باشه.

مگه آزاد باشه و بیمه نباشی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار