2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
پس ممکنه سیکلش درست بوده باشه؟میدونم‌به دوستمم قرص دادن اما نمیدونم چه قرصی دقیقا...من راستش اصلا از ...

گلم سیکل تحریک تخمدان قطعا درست بوده ولی این وسط چی شده خیلی عجیبه، حتما بررسی بشه 

دوست منم وسط سیکل لانگ داشت خون ریزی می‌کرد که بهش آمپول دادن درست شد، همون دوستم که دوتا تخمک داشت و یه جنین 

اون موقع بهش گفته بودن به خاطر استرس هست، واقعا هم همین طور بود، اون موقع یهو صاحب خونشون اجاره رو دوبرابر کرده بود این بنده خدا هم کلی استرس بهش وارد شد

ولی خدا رو شکر به خیر گذشت 

اشکال نداره گلم با استراحت درست میشه.منم تا ۲۵ هفته جفتم لولایینگ بود.بعد رفت بالا...حل میشه عزیزم ف ...

💖💖💖

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون زینبی جون می دونی چرا میگم چون احساس می کنم اگه با پروژسترون پریود بشم میگم شاید دیواره رحمم ز ...

اینو نمیدونم عزیزم فقط مراقب باش با شروع خون ریزی دیگه قاعده آور مصرف نکن 

مثلا وقتی خون ریزی شروع شد اگه زعفرون بخوری خیلی دیواره نازک میشه، یا سیاهدانه و رازیانه اصلا موقع خونریزی خوب نیست حتی برای افراد عادی 

مگر کسی که ضخامت بالا داره همیشه، که تازه اونم بهتره کورتاژ تشخیصی براش انجام بدن و علت رو بفهمن

مرسی عزیزم.یعنی اثر آمپول بهتره که شما لکه بینی داشتی شیاف رو قطع کرده و بجاش آمپول داده؟؟ شیاف وقتی ...

ببین گلم اغلب مقالات *نه همه* نتیجه گرفتن مصرف شیاف یا آمپول در حالت عادی فرقی نداره، پس بهتره نوع کم تهاجمی استفاده بشه 

ولی موقع خون ریزی فرق داره شرایط ما به غلظت خونی ثابت احتیاج داریم که اون موقع آمپول موثر تر هست نسبت به شیاف، چون غلظت خونی شیاف گاهی نوسان داره

در مورد نحوه مصرف شیاف هم درسته عنوان میشه واژینال و رکتال فرقی نداره اما خودم و چند تا دوستان به تجربه دیدیم رکتال بهتره از چند جهت

هم کثیف کاری نداره هم انگار خیالمون راحت تره 

یه چیزی که برای من اتفاق افتاده اینه هر وقت شیاف رو معقدی استفاده میکنم کمتر یبوست میگیرم، یعنی وقتی آمپول داشتم یا واژینال استفاده می‌کردم بیشتر یبوست داشتم

هر شیاف 400 برابری میکنه با یک آمپول 50

دیروز یه کم باهاش بد حرف زدم به چندساعت نکشید که تلافی کرد😁😁 بچه های این دوره زمونن دیگه😅😅😅

آخ آخ، اصلا از همون داخل برامون طاقچه بالا میذارن😂😂😂😂 ایشالا تایپ کردم به گوشش نمیرسه😁😁😁😁🥴🥴🥴🥴

اینو نمیدونم عزیزم فقط مراقب باش با شروع خون ریزی دیگه قاعده آور مصرف نکن  مثلا وقتی خون ریزی ...

دوست داشتم شیر سویا بخورم با نشاسته شنیدم خیلی خوبه برای ضخامت ولی چون قرص تیروئید میخورم نمی تونم حالا سایدم اوایلش تا روز تخمک کشی خوردم فکر نکنم فوری تاثیر بزاره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت عزيزم انشاالله با همين انتقال دو قلو باردار بشي گلم  اگه امپول اضافه هم داري نگران نباش ...

انشاءالله لیانا جونی برا منم دعا کن همین سه جنین رو دارم فقط

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
منم انتقال  قبلیم فقط شب دهم لرز شدید کردم یعنی  بخاطرآمپول بوده؟

احتمال زیاد اره ، به هرحال امپول هورمونی هست عوارض داره یکیش همین تب و لرزه من یادمه شب نهم دهم دو سه تا پتو میزدم روم دیگه خودم میگفتم با این حالم محاله مثبت شم ،، میگن خارجیش عوارضش کمتره 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آره عزیزم رو سرنگ نوشته 4000، نمیدونم با بیمه گرفتی یا نه، اما میدونم آزادش گرونه. حالا یا میتونی با ...

اره عزیزم با بیمه تامین اجتماعی گرفتم پس به فال نیک میگیرم نگه میدارم انشاءالله مثبت میشم ادامه میدم بقیه اش رو

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
مرسی عزیزم یک دنیا ممنون از لطفت😘😘😘😘

خواهش میکنم ولی زینب جون من فکر میکنم دکتر من خیلی بیخیال باشه بر عکس دکتر طرازی که اونقدر سفت و محکم و به همه بدون استثنا پرولوتون و...میده بهش میگم درد دارم گاهی اوقات میگه چیزی نیست اگه نمیتونی تحمل کنی ی کمربند بارداری بخر استفاده کن 

میگم برای ترک پوستم چیزی بهم نمیدین میگه اگه استعدادشو داری ترک میخوره پوستت اصلا فرقی نمیکنه بزنی یا نه حالا اگه دوست داری ی شیشه روغن زیتون بخر استفاده کن نمیدونم بگم بده یا خوب واقعا گیج شدم 😥😥

خدا جونم شکرت...
عزیزم احتمالا باید تا هفته ۳۵ بزنی. نگران نباش زیاد ک نمیاد ، کم هم میشه. توی نسخه ات ، دکتر نوشته ...

نه عزیزم تامین اجتماعی هس بیمه فقط تعجب کردم خود دکتر گفت 15تا اما داروخانه 30تا داده اما به قول بچه ها انشاءالله مثبت میشم بقیه اش هم ادامه میدم