2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
سلااااااااام عزیزم منو یادت هس 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین شد برام الان رفتم تو سیکل انتقال ف ...

سلام عزیزم بله یادمه 

همون که آمپول آزاد سازی رو دیرتر زدی😉😉😉

نترس گلی اگر سیب این قدر قوی بود که عالی میشد نوش جونت

تازه بعد از بارداری کلی سفارش شده سیب بخورید برای زیبایی بچه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون یکی بادوم زمینیه فکر کنم. راستی من با فوق تخصص غددم که مشورت میکردم ، میگفتم یک ساعت ناشتایی بع ...

مرسی عزیزم 😘😘😘😘😘

واسه نون و پنیر فاصله طولانی نیاز داره ولی متخصص به من گفته بود یک ساعت بعدش میشه غذا خورد

راستی عزیزم در مورد واکسن آنفولانزا از دکترم پرسیدم گفت بهتره نزنم و نیازی نیست، فقط واکسن کزاز گفت اگر نزدم بعد از 28 هفته اجازه تزریقش هست

سلام عزیزم من صب انتقال جنین فریز دارم. بگو چیکارا بکنم برا مثبت شدن

سلام عزیزم، مبارکه 

کار خاصی نمیخواد انجام بدی، فقط سعی کن آرامش داشته باشی، میدونم سخته ولی با سرگرم کردن بهتر میشه 

مثلا به علائم فکر نکنی، بی بی نزنی

میوه و مایعات به اندازه کافی مصرف کنی، چهار مغز هم خوبه، خرما و این چیزا

غذا هم عادی باش مثل قبل 

فعالیت های قبلی خودتو انجام بده و اصلا استراحت مطلق نباش اثر منفی بیشتر داره

من که پیاده روی هم میرفتم واقعا برای روحیه عالیه

نذار دچار یبوست بشی همین و کلا تو تغذیه تقلید نکن از کسی که + شده 

مثلا اگر کم کاری تیروئید داری یهو بلند نشو شیر سویا بخور

یا کاری که تعدل بدنت رو بهم میزنه انجام نده

به امید اینکه مامان بشی

عزیزم کدوم بیمارستان ۱۵ تومن واسه میکرو میگیره؟ آخه بیمارستانای خصوصی تقریبا تو یه رنج هستن نهایت ۵۰ ...

من که خودم رویان انجام دادم میکرو8، قبلش رفتم صارم پرسیدم گفت وقتی داری میای اینجا 15 تومن در نظر بگیر، خودشون گفتن

سلام بچه ها

منم قراره ivf کنم

دکتر بهم امپول سینافکت داده بر بازو،روزی نیم میل

ولی یادم رفت بپرسم رو بازوی چپ یا راست باید تزریق شه

بعدم چند درجه باید زده بشه؟

بعد شبم میتونم بزنم یا حتما باید صبح باشه

سلام بچه ها منم قراره ivf کنم دکتر بهم امپول سینافکت داده بر بازو،روزی نیم میل ولی یادم رفت بپرسم ...

آمپولو که صبح باید بزنی اما بازوی چپ و راست فرقی نمیکنه.من خودم رو هر دو بازو میزنم.اگه فرقی داشت حتما بهت میگفتن عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اي خدا بس كه دم پانكچر و دم انتقال سطح استرسا ميره بالا اصلا يه وعضي ميشه يه فكراي خنده داري مياد مي ...

ممنونم که جواب دادی دوستم اره والا من که خل شدم به آبی هم که میخورم شک دارم دیگه ضرر داره یا نه 😂من فقط یه بسته جنین دارم این موضوع بیشتر استرسی کرده منو خدایا بهمون رحم کن 😢😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام عزیزم بله یادمه  همون که آمپول آزاد سازی رو دیرتر زدی😉😉😉 نترس گلی اگر سیب این قدر قوی ...

چه خوب یادت مونده عزیزم 😅دفعه قبل موقع سونو وقتی اسمم رو گفتن ماما گفت خانوم دکتر همون که آمپول رو اشتباهی زده بود میگن تو بچه دار بشی پسرت موقع سربازی اسم ش رو بگن میگن همون که مامانش امپول رو اشتباه زده بود 😌😌انشاءالله به سلامتی زایمان کنی ممنون که جواب میدی امروز میرم سونو تا روز انتقال مشخص بشه برا منم دعا کنین فقط همین یه بار شانس انتقال دارم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزيزم منم آب دورش كمه ولي دكترم گفت اصلا آب تاثير نداره زياد نخور زياديش واسه بدنت ضرر داره حتي ...

چرا انوکسا و آسپرین دارم . برا شما آب دورش چنده ؟؟ برا من هفت هستش و کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
زين عزيز انشالله به احترام صاحب اين ايام بارداري راحت و توام با آرامشي داشته باشي، ميشه بپرسم و ...

واژیفوم شیاف هستش ک برا ضخامت استفاده کردم و پنج تا لتروزول همین و اقدام کردم باردار شدم . من قبلش هم دو تا بارداری طبیعی داشتم ولی سقط شد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود