2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
میگم که نمیدونم سونو اولی درست بود یا نه.ولی درکل مصرف ابو زیاد کردم گفت اب دورش ۱۱ هست.واسه همین نم ...

۱۲ تد ۱۳ تا لیوان ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
۱۲ تد ۱۳ تا لیوان ؟؟؟

اره ۱۲-۱۳ لیوان.ولی قبلش اون سه هفته ای که طول کشید تا برم شهر دیگه سونو ۲۰ لیوان میخوردم

که‌همه گفتن نهایتش ۱۵ لیوان کافیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه میکرو انجکشن تو بیمارستان خصوصی چقدره؟

بیمارستان عرفان نیایش یکی دو هفته پیش پرسیدم،۴۶۰۰ پانکچره،انتقال فرش تا ۱۵۰۰ و فریز تا ۲ و خورده ای. بقیه اش هم که هزینه دارو و سونوست. چون معلوم نیست چه دوز دارویی هر نفر داره،قیمت دقیقش رو نمیشه گفت عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ب دکترم گفتم اونم گفتش ک دوازده لیتر نخور و زیاده و گفتش همون پنج لیتر بخور والا نمیدونم من قبلا هم ...

عزیزم اگر آب هم میخوری سعی کن با آبمیوه و اینا ترکیبی باشه. ببین یه وقت دچار مسمومیت آب نشی. میدونم کنارش آلبومین که تو  سفیده تخم مرغ هم  هست باید مصرف بشه،ضمنا مراقب الکترولیت ها هم باش. سدیم و مخصوصا پتاسیم. 

چقدر زیاد پارسال که 8 ملیون بود😳

اگه منظورت پانکچر و انتقاله نهایتا همون هفت هشت تومن میشه تازه با فریز. مگر اینکه دارو و سونو اینام منظورت بوده.

بله طبیعی باردار شدم با لتروزول و واژیفوم

زين عزيز انشالله به احترام صاحب اين ايام بارداري راحت و توام با آرامشي داشته باشي، ميشه بپرسم واژيفوم چيه؟ و با لترزول چه مدلي اقدام كردي ك نتيجه داد؟ ايا امپول ازادسازي هم زدي؟ و اينكه قبلا ميكرو كرده بودي جواب نداده بود؟

...
سلااااااااام عزیزم منو یادت هس 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین شد برام الان رفتم تو سیکل انتقال ف ...

سيب كه دارو نيست در اون حد بره تقويت كنه،، اينكه ميگم ميوه ها مثلا تقويت ميكنن يه حرف كلي هست برا اينكه يعني مثلا در طول عمر ميوه خورده بشه بدن از هزار و يك جهت تقويت شده باشه بعدشم تقويت سيستم هاي بدن در رابطه با ميوه جات ب اين معني نيست كه مستقيم ميره يه چيزي رو افزايش ميده كه بلكه به اين معنيه كه يعني تنظيمات ميكنه تعديل ميكنه بهينه ميكنه كاركرد بدنو، دختر اين حرفي كه تو ميزني عين اينه كه ميگن اب هويج بينايي رو تقويت ميكنه اونوقت يه آدم عينكي چهار روز پشت سر هم اب هويج بخوره بايد بيناييش تقويت بشه ديگه نياز به عينك نداشته باشه يا حداقل شماره عينكش رو عوض كنه😂😂😂😂 خب حالا فوقش از امشب نخور ديكه زياد ابميوه ميخوري قندتو ميبره بالا

...
سلااااااااام عزیزم منو یادت هس 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین شد برام الان رفتم تو سیکل انتقال ف ...

اي خدا بس كه دم پانكچر و دم انتقال سطح استرسا ميره بالا اصلا يه وعضي ميشه يه فكراي خنده داري مياد ميوفته تو فكر ادمو ب وحشت ميندازه

...
ب دکترم گفتم اونم گفتش ک دوازده لیتر نخور و زیاده و گفتش همون پنج لیتر بخور والا نمیدونم من قبلا هم ...

عزيزم منم آب دورش كمه ولي دكترم گفت اصلا آب تاثير نداره زياد نخور زياديش واسه بدنت ضرر داره حتي سرم هم بهم نداد. شما آنوكسا و آسپرين ندارين؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ولی ما مثانه هامونو خالی کردیم...پیش افلاطونیان بودیم بیمارستان مادر...البته اونایی که تخمکای زیادی ...

عزیزم شما بیمارستان مادر ای وی اف شدین!!!منم قراره اونجا ای وی اف شم،الان داروها رو شروع کردم،چطور بود بیمارستان،راضی بودین!البته من اونجا لاپاراسکوپی شدم چند سال پیش،ک خیلی خوب بود اون زمان،دفعه اول انتقالتون بود ک جواب گرفتین!!!ممنون عزیزم