2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
راستی گلم یه نکته که از آنا جون یاد گرفتم اینه  قرص لووتیروکسین باید سر ساعت خورده بشه با آب ک ...

اون یکی بادوم زمینیه فکر کنم.

راستی من با فوق تخصص غددم که مشورت میکردم ، میگفتم یک ساعت ناشتایی بعدش ، میگفت نه ، ۲۰ دقیقه کافیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من طبیعی باردار شدم ولی ب محض باردار شدن روزی دوتا شیاف سیکلو ۴۰۰ داشتم

عزیزم دکترت گفت دو تا شیاف بذاری یا خودت داری بخاطر محکم کاری میذاری؟

لکه بینی و هماتوم داشتی احیانا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يكي كمك كنه راهنمايي كنه بگه براي تخمك اهدايي كجا بايد رفت؟كجا بهتره؟از كجا مطمئن ميشن طرف تو خانواده و آشناهاش مشكل ژنتيكي خاصي نداره؟دارم ديوونه ميشم، كسي هست راهنمايي كنه؟ ابن سينا فريز ه اهدايي هاش از كجا ميشه مطمئن شد از ادم سالمي گرفتن؟

...
گفتن ۷ هست.ولی خب دکتر گفت این سونوگرافی اشتباه زیاد میکنه کلا.تا دو سه روز دیگه که برم شیراز سونوی ...

عزیزم شورت یکبارمصرف ببر بعصی مراکز فقط اونارو قبول دارن در ضمن پوشک توش بهتر میمونه.... 

به سلامتی انشالله دیگه داری زایمان میکنی.... 

انشالله زیر سایه مامان بابا شاد و سلامت بزرگ بشه و همیشه شاهد موفقیتش باشین. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شورت یکبارمصرف ببر بعصی مراکز فقط اونارو قبول دارن در ضمن پوشک توش بهتر میمونه....  به س ...

سلام عزیزم من صب انتقال جنین فریز دارم.

بگو چیکارا بکنم برا مثبت شدن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سلام ب همگی دوستان گلم  ایشالا ک تو این مدت ک نمیومدم اینجا کلی مامان داشته باشیم 🙏🥰 زبنب ج ...

سلام ،شماچطورین؟ خشگل خاله چطوره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم شورت یکبارمصرف ببر بعصی مراکز فقط اونارو قبول دارن در ضمن پوشک توش بهتر میمونه....  به س ...

سلااااااااااااااااااااااام رییییییس

چطورین؟ خوبین؟ دلمون براتون تنگ شده باباجان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فقط استراحت مطلق نباش .. استرس نداسته باش و سه روز اول استراحت نسبی 

عزیزم شمام ای وی اف کردین؟؟؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سلام عزیزم من صب انتقال جنین فریز دارم. بگو چیکارا بکنم برا مثبت شدن

عزیززززم انشاالله بسلامتی و موفقیت

به ما گفتن قبلش مثانه باید پر باشه

روزی که واسه پانکچر رفتم بعضیارو دیدم که کله پاچه خورده بودن قبلش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
عزیززززم انشاالله بسلامتی و موفقیت به ما گفتن قبلش مثانه باید پر باشه روزی که واسه پانکچر رفتم بعض ...

کله پاچه از کجا بیارم حالا

دارم تویخچالا گوسفند کشتیم هس ولی موداره😰😰😰😷😷😷😷

عزیززززم انشاالله بسلامتی و موفقیت به ما گفتن قبلش مثانه باید پر باشه روزی که واسه پانکچر رفتم بعض ...

الان من زنگ‌زدم بیمارستان گفتن خالی باشه چیکار کنم بنظرت؟؟؟