2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم شیاف میذاری هیچیش میریزه؟؟؟من شب میذارم چیزی نمیریزه ولی وقتی روزا میذارم میریزه.شوهرم میگه شا ...

نگران نباش اونی ک میریزه اشکال نداره اصلش جذب میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چرا خب عزیزم. من سر پسرم که طبیعی بود یک کم لک داشتم مثلا دو روز کم ، و هماتوم کوچیک. دکتر یک آمپو ...

دیگه من از اول گذاشتم چون سقط مکرریم بخاطر همین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چارشنبه باید برم . ن من اصلا سرم ندارم . فقط شبی ک بیمارستان بستری بودم اونجا فقط ی سرم داشتم . خیلی ...

عزیزدلم چرا انقد نگرانی.باور کن دکتره به من‌چرت گفت.من اینو هیچجای دیگه نشنیدم!بهت گفتم که دکتره بمب استرس و انرژی منفیه!اصلا یه ذره قبولش ندارم.اگرم اینجا گفتم برای این بود که زینبی جون یا بقیه که اطلاع دارن بهم‌کمک کنن که این حرف درسته یا نه.که متوجه شدم همش الکیه.من خیلیا رو دیدم بارداریشون جوریه که تا اخر امپول و شیاف دارن اما اب دور بچشون خوبه.احتمالا این از شانس‌منه.شایدم واقعا یه ایرادی هست که اینجوری میشه.بازم تا نیام شیراز نمیتونم با قطعیت بگم سونو درست گفته.امیدوارم که مشکل از دستگاهشون باشه.برای توام هنوز خطری نیس.شک نکن با انقد آب که تو میگی میخوری رفته بالا.راستی خیلی زیاده ۱۲ لیتر.ولی درکت میکنم منم همش بطری اب دستم بود.دیگه‌همش جام تو دستشویی بود😑😑😑ان شاالله بری سونو بگه عالیه خیالت راحت شه گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😂😂😂😂 آفرین آفرین به آقایون همکار و حرف گوش کن باید مدال طلا داد دیگه همین که متوجه شدی و بهتره ...

اره واقعا دم مردای همکار و همپا گرم،از خدا میخوام هر وقت و هر طور صلاح میدونه بهمون یه بچه سالم بده تا طعم شیرین متدر و پدری رو بچشیم و اینهمه استرس و دلشوره تموم شه،مرسی عزیزم از پاسخ گوییت خیلی بهم کمک کردی      

گلم کلا بی بی زدن کار خوبی نیست، + بشه یه جور استرس میده، _ منفی بشه یه جور دیگه ، اون دوستمون هم ب ...

سلااااااااام عزیزم منو یادت هس 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین شد برام الان رفتم تو سیکل انتقال فردا روز 10 پریود هستم میرم سونو یه چیزی نگرانم کرده من از باغ سیب آورده بودم ابشون رو کشیدم چند روزه روزی یکی دو لیوان ابش  رو میخورم خود سیب هم من فراوان میخورم الان فهمیدم سیستم ایمنی رو تقویت میکنه از اونجایی که منم آزمایش سیستم ایمنی در حد خیلی کم فقط یه سی دی مارکرم یه کوچولو بالا هس نگران شدم استرس گرفتم 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من میرم مرکز دولتی.مرکژ ناباروری یزد. تخمک کشیمو و فرداهم انتقالمو دکتر افلاطونیان انجام میدن

ولی من دوستام که رفتن یزد همه قبلش مثانه ها پر بوده پیش افلاطونیانم رفتن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
ممنون ازت حتما واقعه بيني رو در نظر ميگيرم

آخه فعلا تا آزمایشی ندادی واقعیتی در کار نیست، اشتباه کردم از تجربیات بچه ها استفاده نکردم، والله همون موقع که داشتم بی بی میزاشتم انقدر استرس وارد میشه که ارزش نداره! همون خودش واسه ما خیلی بده، همه اش دنبال علایم و بی بی، میدونم انتظار سخته ولی با کتاب و فیلم و صحبت کردن با دیگران بهش فکر نکن، ما همه واست دعا میکنیم مامان بشی

عزیزدلم چرا انقد نگرانی.باور کن دکتره به من‌چرت گفت.من اینو هیچجای دیگه نشنیدم!بهت گفتم که دکتره بمب ...

ب دکترم گفتم اونم گفتش ک دوازده لیتر نخور و زیاده و گفتش همون پنج لیتر بخور والا نمیدونم من قبلا هم پنج لیتر میخوردم قبل از اینکه سونو بگه آب دور بچه کمه

ولی من دوستام که رفتن یزد همه قبلش مثانه ها پر بوده پیش افلاطونیانم رفتن

ولی ما مثانه هامونو خالی کردیم...پیش افلاطونیان بودیم بیمارستان مادر...البته اونایی که تخمکای زیادی داشتن قبل انتقال سونو میشدن.ولی لحظه ی انتقال بدون سونو بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ب دکترم گفتم اونم گفتش ک دوازده لیتر نخور و زیاده و گفتش همون پنج لیتر بخور والا نمیدونم من قبلا هم ...

دقیقا عین من.منم قبل سونو درکل مصرف آبم بالا بود.درحدی که میگفتم‌نکنه برم سونو بگه اب دور بچه زیاده!ولی نمیدونم داستان چیه.ان شاالله که برا جفتمون‌خوب شده

دقیقا عین من.منم قبل سونو درکل مصرف آبم بالا بود.درحدی که میگفتم‌نکنه برم سونو بگه اب دور بچه زیاده! ...

خوب شما آب ک زیاد خوردین بالا رفت آب دور جنین ؟؟ الانم آب زیاد میخورین روزی چن تا لیوان ؟؟؟

خوب شما آب ک زیاد خوردین بالا رفت آب دور جنین ؟؟ الانم آب زیاد میخورین روزی چن تا لیوان ؟؟؟

میگم که نمیدونم سونو اولی درست بود یا نه.ولی درکل مصرف ابو زیاد کردم گفت اب دورش ۱۱ هست.واسه همین نمیدونم قبلش کم بوده یا نه.ولی خودم حدس میزنم قبلش کم بوده که رسیده به ۱۱.اما در حد ۷ نبود.قطعا سونوش مشکل داشت

الان روزی ۱۲-۱۳ تا اب میخورم.۳-۴ لیوان هم شیر.گاهی روزا هم اب هندونه

جدیدا دیگه نمیتونم زیاد اب بخورم.حالم بد میشه😣