2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
زینب جان همسرتون دارو چی استفاده کردن؟چقد تغییر داشتن تو سه ماه.من گفتم همشرم داروهاش چیه

ویتامین سی 250، ویتامین ای 100، 

یک ماه مونده به میکرو ولمن

خیلی تو ظاهر تغییری نکرد، ولی مصرف مایعات زیاد، پیاده روی، میوه و آبمیوه تازه زیاد، خنک نگه داشتن بیضه و احتمالا حجامت عام برای کبد چرب خوب بوده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم

زینب جان تا چند سالگی میکرو خوب جواب میده؟من 35سالمه.به شوهرم گفتم دفترجه بده دکتر برام ذخیره تخمدان بنویسم فعلا چک کنن ببینم چطوره حالا تا میکرو .دکتر گفته اگه پریود میشه لازم نیسن برا چی میخواین جک کنید.نظر شما چیه

@زینبی_بابا    

چقد جالب.من اصلا به عدد صفحه دقت نکرده بودم فکرکردم مال همین الانه این پیاما...مدت زیادی نبودم درست نتونستم همه صفحه هارو بخونم.گفتم شاید برگشته.ان شاالله هرجا هست حال دل خودش و‌خونوادش خوب باشه

اره واقعا باید به فال نیک گرفت اینارو❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم خوبی‌؟دختر نازت خوبه؟ گلم اون که مصرف آب زیاد برای مغز بچه خوب نیست رو نمیدونم از کجا به ...

سلام مهربونم.منم خوبم خداروشکر.دختریمم خوبه فداتشم.خودت چطوری؟جنسیت نی نی مشخص شده؟

اره عزیزم اتفاقا حرکاتش هم کمتر شده ولی خودشو کش و قوس میده و سکسکه هاشو متوجه میشم.ان شاالله قسمت تموم منتظرا شه

راستی زینبی اگه تصور کنیم که کیسه ی ابم نشتی داشته باشه راه حلی هم داره جز همین سرم درمانی و مصرف اب و مایعات؟چون بعید میدونم این تست اینجا باشه.میخوام اگه راهی نداره که دنبالش نرم و فقط استراحت کنم و مایعات بخورم نهایتش سرم بزنم دوباره..پس اگه نی نی یه وقتی عجله کنه یا شرایط جوری پیش بره که مجبور به زایمان شم نی نیم صحیح و سالمه و نیازی به دستگاه نداره؟ممنونم از راهنماییات

طبق ان تی فردا ۳۵ هفته و ۱ روز هستم ولی طبق پریود کمترم...درمورد شیاف هم میخواستم بدونم الان که هفتم بالاست بازم باید اروم اروم قطعش‌کنم؟من یه مسیر طولانی باید برم با ماشین برای زایمانم ان شاالله.احتمالا هفته ی بعد‌.

اشکال نداره تو ماشین استفاده کنم برا اطمینان؟یا قطعش کنم کلا...

البته شنبه میرم دکتر اینارو میپرسم ببینم چی میگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام.عزیزم..نگران نباش شما دیگه بسلامتی ب اخراش رسیدی..جای نگرانی نیست..حالا مایعاتومصرف کن ضرر ک.فک ...

سلام عزیزدلم.همه‌چی‌خوبه؟نی نی چطوره؟اره‌گلم‌همینکارو میکنم

نه دکتر نگفت تا کی استفاده کنم...تا الان بخاطر هماتوم باید استفاده میکردم...امشب سونو گفت هماتوم نیست...جفتت هم رفته بالا

دلیل اینکه نرفتم‌ویزیت این بود که دکترم درست حسابی نبودش این ماه.البته خودمم میترسیدم هی برم باز بهم استرس بده!ولی شنبه حتما میرم.دعا کنین نی نیم به موقع بیاد بغلم

ان شاالله همه باردارا به سلامتی زایمان کنن و همه ی منتظرا هم هرچه زودتر مامان شن❤

زینبی جونم میشه لطفا پایین برگه سونو رو بخونی؟نفهمیدم منظورش چیه از این‌نوشته...(متن جلوی وزن نی نی)

@زینبی_بابا    

اصلا زیر بار نمیرن هرچی من گفتم یه چیز دیگه گفتن من از نزدیکای ظهر که فهمیدم سیکلم کنسل شد تا ...

نه من جنینام دختر بودن انتقال ندادم چون پسر می خواستم ابن سینا کاری نکردم فقط مشاوره گرفتم  ، نه بابا اصلا جواب نمی دن به جهنم که اینهمه خرج کردی چه ضرری به بدنت رسیده کمترین کاری که یه مرکز می تونه بکنه پاسخگویی و علت یابی هست ولی متاسفانه تو ایران براساس خطا وازمایش وماهم موش ازمایشگاهی

عزیزم برای همه استرادیول لازم نیست،  منم یه مدت واسه آندو ابن سینا میرفتم چرت و پرت زیاد بهم گ ...

زینب جان باتمام احترامی که برای شما قابلم باید خدمتان عرض کنم تعصب روی مرکز خاصی ندارم وبه این که کسی از مرکزی نتیجه گرفته یا نگرفته هم کاری ندارم ولی اصول کار به این صورت وقتی شما به یک مرکز اعتماد میکنی وکار درمانی انجام میدی باید توجیه وجوابی به شما داده بشه نه اینکه فقط دنبال این باشه فیش هاتو تصفیه کردی یا نه ووقتی برگه های پی جی دی وجنین شناسی تو نشان دکتر سونو ودکتر ژنتیک می دی اظهار بی اطلاعی میکنه وبه کس دیگه پاس میدهادم تا عمق فاجعه پزشکی ایران و متوجه میشه من متوجه هستم که شما علاقه دارید به دیگران انرژی مثبت بدهید خیلی هم خوبه ولی واقعیت هاهم باید گفت کمااینکه اگر کسی قبلا درسایت این مطالب رو گفته بود من هرگز به رویان مراجعه نمیکردم    بازم ممنون

ویتامین سی 250، ویتامین ای 100،  یک ماه مونده به میکرو ولمن خیلی تو ظاهر تغییری نکرد، ولی مصر ...

پس همسرت ضعیف نبودن که داروهاشون کم بوده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

زینب جان شما چند هفته و چند روز ، سلفری دادین؟

دکتر طرازی گفت صبر کن هفته دیکه برو ک بشی ۱۴ هفته.

اما زنگ زدم نیلو ، گفت بین ۱۲تا ۱۴ انجام میدیم که ۱۲و چند روز بهتره.

چیکار کنم؟

بست نشستم که هفته دیگه بشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره همون اول يه كمرنگ انداخت بعد كه حدودا ٥ دقيقه شد پر رنگ تر شد يكم

خب خداروشکر،خیره انشاالله،امروزمنتظربتای تپل مپلتیم مامان جانی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام لاله خانم زينب خانم بم گفت كه تاپيك شما را بخونم اومدم خوندم راستش من روز ١٢ انتقالم از دادم ١٧ ...

جانی جون لاله جون گلپسرش فک کنم حدود۱سالش شده باشه،تاپیکم نمیاددیگه،نگران نباش انشاالله بتات بالارفته وگلپسرتوراه داری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود