2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم بعدش دوستان تصحیح کردن🙈🙈🙈🙈 نمیدونم چرا صندوق دار اون جور گفت، شاید منظورش سونو و ویزیت ...

سلام ببخشید مورفو همسر شما صفر بوده بعد 2شده یا قبلا همین بوده ؟میخام بدون امکانش هست بره بالا؟

ممنون گلم،ن ذخیرم بالا نیست مگه با ذخیره بالا احتمال هایپر هست!ذخیرم 1/11 هست،خدا کنه هایپر نشم و هم ...

آره گلم با ذخیره بالا احتمال هایپری هست 

نه شما اگر اندومترت خوب باشه همون ماه برات انتقال میدن

سلام ببخشید مورفو همسر شما صفر بوده بعد 2شده یا قبلا همین بوده ؟میخام بدون امکانش هست بره بالا؟

مورفو همسرم 4 بود بعد عمل کرد دو بار و یه سری مشکلات براش پیش اومد شد 2🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدارو شكر  واسه منم ٤٠در ٢٠بود سه هفته پيش الان نميدونم ديگه چقدر شده  ممنوون از راهنماي ...

استراحت کن حتما.

من دفعه قبل ۲در ۳۰ بود‌. باریک بود.

بچه کوچیک دارم نمیذاره زیاد استراحت کنم .ولی شما تا میتونی رعایت کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یعنی تو میگی همه چی درست انجام دادن فقط بدن من جواب نداده؟؟ من ضخامتم خیلی زود بالا میره همش میگم چ ...

منم همینطور اعتماد ندارم برایمنم همینطور تاریخ ها رو بالا پایین شد جالبه که اصلا استریادول کلا ندادن حالا نمیدونم چرا ولی یه دارو اشتباه داده بودن اونم نگفتن رفتم برگه هاموبه ابن سینا نشون دادم گفتن

منم همینطور اعتماد ندارم برایمنم همینطور تاریخ ها رو بالا پایین شد جالبه که اصلا استریادول کلا ...

عزیزم برای همه استرادیول لازم نیست، 

منم یه مدت واسه آندو ابن سینا میرفتم چرت و پرت زیاد بهم گفتن که اینا بی سوادن و هیچی حالیشون نیست حتی یه مدت تحت تاثیر حرفاشون بودم، ولی بعد فهمیدم غیر علمی بوده و درست نبوده

حالا اگه نتیجه مطلوب ندیدی دیگه بدشانسی بوده قرار نیست همه چی غلط باشه 

روز قبل نزاشته بودم راستش ولى امروز گذاشتم هاله داشت كمرنگ بعد ٥ دقيقه پر رنگ تر شد اما مشخص بود نمي ...

زیر۵ دقیقه هاله انداخته بود؟؟؟انشاالله داره بالامیره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
برای همسرتون هم حتما حتما یه طب سنتی برید و طبق طبعشون تقویت بشن که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد  ...

عزیزم بلایی هم بوده سر همسرت نیاورده باشی؟       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چطوربادکتر مشایخی وقت مشاوره گرفتی؟

خب وقتی گفتن سیکلت کنسل شده،من مرکز ومجموعه شو مقصر میدونستم برا همین مجبور شدن که منو ببرن پیش دکتر تا برام توصیحاتو بده شاید قانعم کنه

هر چند که قانع نشدم

ویزیت پرداخت کردم ونشستم تا وقتم بشه 

منم همینطور اعتماد ندارم برایمنم همینطور تاریخ ها رو بالا پایین شد جالبه که اصلا استریادول کلا ...

اصلا زیر بار نمیرن هرچی من گفتم یه چیز دیگه گفتن من از نزدیکای ظهر که فهمیدم سیکلم کنسل شد تا ۵ اتاق این واون رفتم وبابت این توضیح خواستم ولی اخرش به جایی نرسیدم جز اینکه گفتن باید بررسی بشه😔

ابن سینا که رفتی اونا باتو موافق بودن؟سر اینکه تاریخا درست نیست

شما جنین داشتی؟جنیناتو بردی ابن سینا؟