2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ممنون عزیزم ادرار معمولی دادم مشکلی نداشت اما بخاطر ورم زیاد گفت ادرار ۲۴ ساعته بدم.خیییییلی نگرانم& ...

عزیزم اگه اونم مشکلی نداشت احتمالا ورمت به خاطر فاکتورهای خونی هست، که اونم میری دکتر درست میشه

فقط ما رو بی خبر نذار گلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همش ب خودم میگم‌حمکت خداس . اینجوری اروم میشم.واقعا چیز دیگه ای هم نمیشه گفت . ایشالله ک بهترینو ...

گفتن هر دو،ولی بحث اصلیشون روی اسپرم بود،گفتن خیلی ضعیف بود،منم میگم حکمت خداست ولی ایکاش صبرش هم بهمون میداد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها لاله جون برگشته؟مامان شده طبیعی؟😍😍😍😍وااای خدا

نه عزیزم برنگشته ولی فکر کنم اگه سربزنه و ببینه واسش فال نیک طبیعی باردار شدن زدیم کلی خوشحال بشه😍😍😍

اتفاقا منم برگشتم چند صفحه ایی از اون روزا رو خوندم، حس خیلی خوبی بود، خصوصا دیدن تیکر واسه کسایی که اون موقع هنوز مامان نشده بودن، یا تا الان زایمان کردن، حرفای اون موقع خودمو میخوندم، خیلی حس جالبی بود

گلم غیر از dfi آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم انجام بده حتما ممکنه فقط مشکل از اسپرم نباشه

انجام دادم گلم سرمم زدم با  اینکه ایمنی شدید نبود و انوکسا هم زدیم.ممکنه از دی اف ای باشه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

باسلام به دوستان 

گوشيم به مشكل خورده بود نميتونستم مطلب ارسال كنم روز چهارشنبه 27 شهريور از بيمارستان لاله زنگ زدن كه فردا صبح بيا براي انتقال ناشتا چون قبلا گفته بودم به دكتر كه با بيهوشي ميخوام صبح رفتم براي انتقال با همسرم ، بيهوشي نيم ساعتم نبود فقط قبلش پرسيدم ميشه بگيد چند تا جنين شد از 8 تا تخمك گفتن 7 تا كه تا2  خوبش رو انتقال ميديم حالا من روز هشتممه كه انتقال دادم بازم خداروشكر كه اين مرحله رو هم حواسش بهم بود داروهام رو مصرف ميكنم استراحت نسبي دارم سركار ميرم همه چي هم به اندازه ميخورم هر چي خير و صلاحمه برام پيش بياره🥰😘😍😍😍

به سلامتی عزیزم ان شالله که خیره منم ۲۳ پانچر شدم ۷ تا تخمک شد ولی هر ۷ تاش جنین شد ولی خانم تخت بغل ...

به من استراديول دو تا روزي ، پردنيزولون يكي، شياف اندومترين روزي دو تا صبح و شب ، آمپول پرىژسررون روزي يكي عضلاني هزينه هم 

حدودا تا الان با دارو و عمل و فريز تخمك و ويزيت و سونو و بيهوشي و ازمايشهامون يازده ميليون 

فقط دكتر گفته سيزده مهر و پانزده مهر آزمايش بدم اينجا من خوندم يازده انتقال آزمايش دادن؟ من بيست و هشتم شهريور صبح انتقالم بود يعني 7 ام ميشه يازدهمين روز؟ ميشه كمكم كنيد؟