با یک خواب بد بیدار میشم ، سردرد و استرس و تپش قلب ، نمیدونم ولی از شدت درد و استرس ، یه کدئین و آرامبخش میخورم و میام نی نی سایت که با شما دوستان ، کمی درد دل کنم . 😔چند تا جوابتون هم ، بهترم می کنه ، به شرطی که نگید برو دکتر ، دیگه خیلی وقت پیش من مردم ، عاشق زندگی هستم ، اما تو این دنیا ، کثیفی زیاده ، بالا میارم . شاید با مردن ، این کثیفی ها رو نبینم ، 🥺😕
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تنها یک آرزو دارم ، در یک شب زمستانی برم جنگل ، آسمان رو نگاه کنم و به دونه های برف خیره بشم . برم و برم و در جنگلی بخار آلود کنار رودی قرار بگیرم ، صدای زوزه باد و دانه های برف رو بشنوم و ببینم ، اثری از تمدن و انسان نباشه ، آروم دراز بکشم و چشمام رو ببندم و 😌😌😌😌😌😌 کسی هم خبر دار نشه
خوب من خیلی حساسم . باور نمی کنید ، وقتی اخبار رو نگاه می کنم ، بالا میارم ، وقتی صحنه دلخراش میبینم ...
دوری کنین اخبار نبینین
اینستاگرام رو چک نکنین
من خودمم همینطوره روزها شاید درگیر یه خبر بد که رسانه ای میشه هستم برای همین معمولا پیگیر نمیشم یا کسی میخواد صحبت کنه دربارش وارد بحث نمیشم سعی میکنم خودمو مشغول چیز دیگه ای کنم