2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
ان شاء ا... به زودی از ای حس ناب سرشار میشی عزیزم 

سلام لاله خانم زينب خانم بم گفت كه تاپيك شما را بخونم اومدم خوندم راستش من روز ١٢ انتقالم از دادم ١٧/٥ بود كه گفتن ظاهرا زود بود خيلى نا اميد شدم حالا فردا كه روز ١٤ هستش دوباره بايد از بدم زينب جون شما را برام مثال زد شما وضعيتتونو ميشه بگيد ممنون ميشم خيلى نازاحتم

آره گلم، راستش خیلی بلا سر همسرم اومد تو این راه دیگه وحشت داشتیم  یه بار حجامت زیر ناف کردن ب ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون که جواب دادید.اخه من خودم هم انداختم براپلی کیستیک.ولی شوهرم خونش غلیظ بودوترسیدم یه باردیگه ببرمش.البته خودم یه هفته دیگه بایدبرم دوباره.نمدونم درسته یانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم.یه سوال داشتم من دیروز حس کردم ورم هام زیاد شده رفتم آزمایش خون دادم و وقتی جواب رو گرفتم همه چی ریخته بهم.پلاکت پایین هموگلوبین پایین کلسترول بالا.خیلی خیلی نگرانم.لطفا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم 

آره به خدا همینو بگو😂😂😂😂😂 این قدر غصه می خورد که نگو، بنده خدا هر کاری می‌کرد به در بسته می‌خو ...

انشالا به موقعش میوه شیرین میکرو رو بچینید عزیزم.فکر کنم همسرت از شما خوشحال تره، فکر کنم دیگه نفس راحت از دست تجویزات میکشه. عزیزم شوخی میکنم باهات دلخور نشی یه وقت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@آستاره۷۲     من چند وقت نیومدم پیاما زیاد شده. عزیزم چ کردی؟ انتقال دادی ب سلامتی؟

سلام عزیزم،متاسفانه جنین تشکیل نشد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دلارام جان يادمه گفتي شوهرت شركت نفتيه تو واحدهاي عملياتي جنوبه؟ پالايشگاه يا پتروشيمي؟ تو اينجور و ...

آره عزیزمنه خود شرکت نفته.واحد بهره برداری.چند سال اول کارش طوری بود که تو گرپای سوزان جنوب همش بیرون بود یجورایی جز نیروهای عملیاتی بود اما یکسال اخیر بخاطر مدرکش و شرایطمون اومده قسمت اداری. آره متاسفانه اینجا بخاطر گرمای شدید هوا و عوامل دیگه خیلی ها با مشکل روبرو شدن.نصف همکارای شوهرم با آی وی اف بچه دار شدن.

از همکارای خودمم تقریبا هفت نفر رو که میشناسم و باهاشون تو یه مدرسه بودم با آی وی اف باردار شدن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره گلم، راستش خیلی بلا سر همسرم اومد تو این راه دیگه وحشت داشتیم  یه بار حجامت زیر ناف کردن ب ...

هممون کمتر یا بیشتر شرایط مشابه داشتیم خدا برای هممون خوب بسازه. خداروشکر نتیجه صبرتون رو گرفتین. به سلامتی و زیر سایه پدر مادر به دنیا بیاد و بزرگ شه.

استراحت کن حتما. من دفعه قبل ۲در ۳۰ بود‌. باریک بود. بچه کوچیک دارم نمیذاره زیاد استراحت کنم .ولی ...

من كلا خونه مامانم هستم همش استراحتم 

انشاالله همه ني ني ها سالم به دنيا بيان 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها شربت منيزيوم براي يبوست بعد از انتقال ضرر نداره؟

نه عزيزم من داشتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای عزیزم.یه سوال داشتم من دیروز حس کردم ورم هام زیاد شده رفتم آزمایش خون دادم و وقتی جواب ر ...

سلام عزیزم کلسترول و پلاکت رو نمیدونم،کم خونی هم حتما باید برات آهن تجویز بشه

اما برای ورم حتما آزمایش ادرار باید بدی و نتایج رو به دکتر نشون بده

انشالا به موقعش میوه شیرین میکرو رو بچینید عزیزم.فکر کنم همسرت از شما خوشحال تره، فکر کنم دیگه نفس ر ...

عزیزمی اصلا ناراحت نمیشم کلی هم خندیدم

اما خداییش جز ولمن  و یخ درمانی به جای آب خنک هیچی براش تجویز نکردم بقیه رو دکترهای طب سنتی گفته بودن😂😂😂😂

آره واقعا اون بنده خدا از من خوشحال تره 🙈🙈🙈

ان شاالله شما هم زودتر نتیجه بگیرین و دو تون پر از نی نی های سالم و تپل مپل بشه

عزیزمی اصلا ناراحت نمیشم کلی هم خندیدم اما خداییش جز ولمن  و یخ درمانی به جای آب خنک هیچی براش ...

خوشحالی و شادی و آرامشتون پایدار و مستدام عزیزم به حق بزرگی خود خدا

مرسی دوستم از دعای نابت

سلام دخترا خوبین؟ من و علی دیشب به حال فرصت تمام پیامهاتون رو خوندیم از طرف خودم و علی از همه تون ...

لاله جون شما یه پسر دارین درسته؟ دوباره باردارین؟ طبیعی؟

ب سلامتی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم،متاسفانه جنین تشکیل نشد 

من همش ب خودم میگم‌حمکت خداس . اینجوری اروم میشم.واقعا چیز دیگه ای هم نمیشه گفت . ایشالله ک بهترینو خدا برات کنار گزاشته.

بخاطر اسپرم جنین نشد یا کیفیت تخمک؟ چیزی نگفتن.؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من