2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046548 بازدید | 684526 پست
مزخرف گفت : اهدایی و اصلا جنینای موجودم انتقال نده گفتم چرا؟ میگه بخاطر سنت و بالای ۴۲ سال دیگه قطع ...

مزخرف گفته سن تو شناسنامه است باید بدونی بدنت چندسالشه شما که خیلی خوبی بدنت اندازه یه زن ۳۰ ساله داره کار میکنه ۸ جنین خیلی خوبه عالیه راستی جریان این سرم چیه ؟برای همه هست یا مخصوص بعضی موارد نادر هست؟

نمی دونم والا اینا حرکت هست یا نه، گاهی که خوابیدم حس بال پروانه زدن میاد، ولی سریع تمام میشه  ...

خخخخخخ منم دقیقا مثل شما بعضی وقتا ی چیزایی حس میکنم ولی مطمئن نیستم حرکتای بچم باشه

فقط هفته پیش بین دو تا نمازم نشسته بودم رو سجادم تلویزیونم روشن بود داشت روضه علی اصغر میخوند منم داشتم گریه میکردم که ی چیزی مثل نبضو قلقلک که چند دقیقه هم طول کشید حس کردم ولی همون ی بار بود

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها. من خیلی وقته این تاپیک و  به صورت خواننده خاموش دنبال می‌کنم، چند تا موضوعی که اخیرا مطرح شد در موردش تجربه‌هایی داشتم که گفتم شاید مطرح کردنش بتونه کمکی بکنه

من اندومتریوز شدید دوطرفه داشتم، با چسبندگی و ... اولین بار دو سال و نیم پیش پانکچر داشتم از ۸ تا تخمک به زور دو تا جنین گزید سی تشکیل شد که دکترم گفت فایده ای نداره و دوباره انجام بده، چند ماه بعدش که انجام دادم و پروتکل و تغییر داد  از چهار تا تخمک یه جنین ۶ سلولی بی به وجود اومد که دکترم گفت میتونی انتقال بدی با یکی دو تا دکتر دیگه هم مشورت کردم گفتن با توجه به اندونتریوز شدیدت بهتره جنین جمع کنی عمل کنی و بعد انتقال بدی

برای بار سوم سیکل و شروع کردم این بار دکترم بهم پیشنهاد داد بیمارستان دیگه ای ادامه درمان و انجام بدم، قبلا ل ا ل ه بودم گفت بیا ع ر ف ا ن ن ی ا ی ش، اونجا  سه تا جنین با گرید آ و آب تشکیل شد خلاصه یه بار دیگه هم انجام دادم که دفعه چهارم ۶ تا با گرید آ و آب تشکیل شد

اینا رو تعریف کردم تا به دوستایی مثل مهیا که ذخیره نسبتا خوبی دارن و جنین با کیفیت براشون تشکیل نشده بگم که با تغییر تو بعضی شرایط مثل مکملایی که مصرف می‌کنیم، دکتر، جنین شناس و ... واقعا ممکنه بتونیم نتایج بهتری بگیریم 

من دفعه سوم و چهارم اووبوست و پروکسید مصرف کردم و خوب بیمارستانم و تغییر دادم و دکترم تاکید داشت جای دوم جنین شناسی بهتری داره

اینترنتی از کدوم سایت سفارش بدم خواهری؟بعد باید باهمدیگه مخلوط کنم دم کنم؟

اسم این داروهاروبزنی تو نت میاره میتونی از یکی از سایت ها سفارش بدی ولی به نظر من به همین شماره ای که دادم زنگ بزن من خودم اینطوری سفارش میدم .هر کدوم رو جداگانه از ۷قاعدگی شما همسرتون استفاده میکنه .

و اینکه یکی دو ماه بعد از ‌پانکچر چهارم شرایط جوری پیش رفت که مجبور شدم لاپارا کنم لوله هام هر دو هیدرو بود و بسته شد و ..... دی ماه پارسال اولین انتقال و داشتم که منفی شد، مرداد امسال دومین انتقالم خدا رو شکر مثبت شد و الان ۸ هفته هستم

یه نکته هم به تارا جون بگم در مورد تجربه مشابهی که داشتم بعد از اولین پانکچر که خیلی افتضاح بود نتیجه اش رفتم برای مشورت پیش ط ر ا ز ی توضیح دادم شرایطم برام آزمایش و سونوی مجدد پیش نصر و نوشت که من یه سال قبل هر دو رو انجام داده بودم و گفت اینا رو انجام بده و بیا تا بگم چی کار کنی اما یهو برگشت بهم گفت یه چیزی میگم نزنی زیر گریه ولی تو رحمت خیلی شرایط خوبی داره به نظرم بهتره تخمک اهدایی بگیر تا نتیجه بگیری

من میدونستم در نهایت یه روزی شاید یه همچین حرفی رو بشنوم ولی اینکه یه دکتر تو اولین ویزیت و بدون حتی انجام یه سونو این و بگه برام واقعا عجیب بود و همون جا پرونده اش و بستم

اون موقع ۳۴ سالم بود و ذخیره ام ۲ و نیم

نه 😭😭😭😭😭فرداست 😢😢😢😢😢 انقدر همسرم امیدوار اعصابم خورد کرده  استرسم بیشتر میشه کاش نا ...

انشاالله فردابابتای تپلت سورپرایزشی عزیزم،چراامروزآزندادی؟؟دفعه اولته انتقال میدی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مزخرف گفته سن تو شناسنامه است باید بدونی بدنت چندسالشه شما که خیلی خوبی بدنت اندازه یه زن ۳۰ ساله دا ...

نميدونم والله منطقش بجز عدد 42 چي بود فقط هي تكرار ميكرد بالاي 42 سال چيدمان كروموزومها بهم ميريزه ... انگار كه آيه نازل شده در 42 سالگي كروموزوها بهم بريزه خب سيستم بدن آدمها با هم فرق داره اين چه منطقيه آخه! 

واقعا آدم از مطب بعضي دكترا مياد بيرون از خودش ميپرسه اين ويزيت بابت چي بهش دادم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
یه نکته هم به تارا جون بگم در مورد تجربه مشابهی که داشتم بعد از اولین پانکچر که خیلی افتضاح بود نتیج ...

جدي ميگي؟! خب واسه شما چه بهانه اي جور كرد؟ 

اتفاقا بمنم گفت خب آصفجاه عملت كرده رحمت قطعا مشكل نداره و اهدايي بگير

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
جدي ميگي؟! خب واسه شما چه بهانه اي جور كرد؟  اتفاقا بمنم گفت خب آصفجاه عملت كرده رحمت قطعا مشك ...

گفت که اندومتریوز شدید هستی و احتمالا تخمک با کیفیت نداری و ....

البته نظر قطعی نداد و برام آز و سونو نوشت ولی خیلی بی مقدمه این پیشنهاد و داد

بچه ها ی سوال من الان سه ماهه دارم شیافمو رکتال استفاده میکنم از ی نفر شنیدم استفاده زیاد رکتال باعث ایجاد شقاق میشه نمیدونم چقدر درسته و اینکه معذرت میخوام من الان مقدم متورم و بعضی وقتا احساس خاش میکنم نکنه شقاق بگیرم😫😫

خدا جونم شکرت...
نه 😭😭😭😭😭فرداست 😢😢😢😢😢 انقدر همسرم امیدوار اعصابم خورد کرده  استرسم بیشتر میشه کاش نا ...

سلام عزیزم 

آزمایش دادید خوش خبر باشی انشالله....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏