ببین گلم من راضی بودم به چند دلیل
اولا امکاناتش عالیه، نظم دارم، معطل بودنش معقول هست(قبلا خیلی معطل میشدن مردم الان نه)
دکتری که اونجا باهاش پرونده دارم واقعا فرشته س، جوری که نمی تونم به هیچ کس دیگه واسه زایمان اعتماد کنم(دکتر مشایخی) البته با بقیه هم ویزیت شدم و از بین اونها دکتر مصطفایی، دکتر شیوا و دکتر غفاری و دکتر طاهری هم عالی بودن، خیلی با دقت پروندهام رو بررسی کردن
تعرفه ها با اینکه با هیچ بیمه ای قرارداد ندارن خیلی معقول هست،
چون کار تیمی هست دائم مسائلی که باید چک میشه از چند تا فیلتر
روزای تعطیلی اگر 2 روز پشت سر هم باشه، حتما یک روز موسسه باز هست و اگر دکتر خودم مرخصی باشه کسی دیگه هست کارمو انجام بده، دیگه نگران تعطیلات و نبود دکتر خودم نیستم
از لحاظ به روز بودن پروتکل ها واقعا راضی بودم
داروخانه تقریبا 90 درصد داروهای کمیاب رو همیشه داره با رعایت زنجیره سرد برای داروهای لازم و خود داروخانه داروهایی که تایید بیمه نیاز داره رو گوشزد میکنه و بعد از تشکیل پرونده تو بیمه دیگه خودشون تایید نسخه های بعدی رو میگیرن
بعد از بارداری هم تمام امکانات برای بارداری های پر خطر هست و سرگردون نمیشم واسه سونو و پریناتولوژیست، و برای ویزیت همیشه باردار ها تو اولویت هستن، اگر بدحال باشه آدم که بی نوبت میفرستن پیش دکتر، شماره تماس برای سوالات ضروری شبانه روزی هست، هر چند شبها اگر زنگ بزنی اول یه آقایی جواب میده و اگر خیلی اورژانسی بود به دکتر وصل میکنه
دکتر مردان همسرم خوب بود فقط دکتر سجادی بهتر از ایشون هست به خاطر اینکه اعتماد به نفس کاذب به آقایون نمیدن😉😉😉
اما معایبش، اینه همیشه ممکنه با دکتر خودت نباشی،
گاهی بعضی دکتر ها تک نفری ویزیت نمیکنن، یعنی تو اتاق تنها نیستی که واسه من مهم نبود زیاد
خلاصه من راضی بودم خصوصا که دکتر خودم و همسرم اصلا اصلا پولکی نیستن
ولی باید خودت هم بری ببینی شاید خوشت نیاد
اینم بگم هیچ وقت از اول ما اصرار بر میکرو نداشتیم و پشیمون نیستم، درسته سه سال طول کشید از زمان تشکیل پرونده تا نتیجه گیری ولی مطمئن بودم تو هر مرحله بهترین درمان داره برامون انتخاب میشه، البته نه چشم بسته ها کلی تحقیق می کردم می دیدم درست میگن دیگه اعتماد می کردم