2777
2789
عنوان

بیاید هنگ کردم شوهرم

299 بازدید | 30 پست

مادر شوهرم رفته سفر نیست به غیر اون همیشه هر جا ما بریم باهامون میاد ، هر سال مسافرت ها رو باهامون میاد ، بعد صلح به شوهرم گفتم برا روز مادر میخوام مامانم رو ببرم مشهد ، چند بار گفت صبر کن مادر منم بیاد ( مادر شوهرم اخلاقای بدی داره که مامانم راضی نمیشه باهاش بیاد مسافرت،  مثلا تو سفر خوراکی قائم میکنه ،اخلاقای بیخود) ، خلاصه گفتم نه میخوایم مادر و دختری بریم ، الانم زنگ زد گفت چی شد میرید؟ خیلی وضع مالیش خوبه بچه ها ، گفتم والا اومدم بلیط بگیرم یه مقداری کم اومد از کارتم باشه فردا میگیرم ، بعد گفت یعنی اینهمه فقط شد پول بلیط ها 😔😔😔😔 حالا تو بدونی در روز چه خرجایی برای مادر خودش میکنه ، بعد دوباره هی بد اخلاقی کرد ، آخر گفتم مادر تو الان سفره بعد هر جا هم ما میریم میاد میگه بدبخت رو کجا بردیم ، گفتم خوب هر جا رفتیم اومده دیگه 

چیکار کنم به نظرتون؟ بخدا همه سفرا زوری زوری مادرش رو میاره اگه خوش اخلاق بود ناراحت نمی‌شوم خیلی مادرش اذیت میکنه ، بعد الان ناراحته که من و مامانم ۲ روز بریم سفر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اینجوری بهش بگو 

بگو از هزینه ها رو قسطی از پول تو جیبیم بهت برمیگردونم 

بذار فک کنه پولی که برای مادرشما داره خرج میکنه بهش برمیگرده 

خب عادیه که برا مادر خودش راحتتر خرج کنه تا مادر شما

شما اینجوری بهش بگو بگو از هزینه ها رو قسطی از پول تو جیبیم بهت برمیگردونم بذار فک کنه پولی که برای ...

اصلا من از اون پول نخواستم که خودم جمع کردم این پول رو