2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
البته من نمیخوام بگم دکتر بدیه چون خیلیا تو همین گروه باش نتیجه گرفتن ولی به نظرم شاید دکتر کیسای خی ...

دقيقا منم همينو ميخاستم بگم ميكرو يك كار روتينه كه همه دكتري زنان از پسش برميان چلنجر هوا كردن نيست ولي موارد خاص رو حل كردن كار هر كسي نيست

بارها گفتم توي اين تاپيك ولي شايد لازم باشه بازم گفته بشه دوستم با سه تا انتقال منفي پيش دكتر يونسي و هدر رفتن 12 تا جنينش رفت سراغ نصر و البته چون ذخيرش يك بود نصر بهش گفت فقط يبار پانكچر كن نتيجه رو ببينيم چيه كه 5 تا جنين تشكيل شد جنينها كيفيت چندان خوبي نداشتن اونقدر كه 5 تاشو يك بسته كردن.

قبل از انتقال نصر فرستادش عكس رنگي رحم و به هيدرو بودن لولش شك كرد و گفت تا تكليف لولت مشخص نشه انتقال نميدم ناچارا لاپرا شد با يك دكتر ديگه و مشخص شد يك لولش هيدروست كه بستنش.

خداروشكر تو انتقال چهارم كه اولين انتقالش با نصر بود مثبت شد هفته قبل.

وقتي از روشهاي حل مسئله حرف ميزنيم يعني اين وگرنه كه همه دكترا بلدن واسه پانكچرو و انتقال چي تجويز كنند و كليات رو ميدونن.

يا كيس خاص من كه عليرغم بالا بودن سن تمام فاكتورها مثل ذخيره تخمدان و هورمونها و ... در بهترين شرايط هستن بنظرم كار هر دكتري نيست انجامش. البته ممكنه منم در نهايت بعد چند بار انتقال و سقط به اين نتيجه برسم كه اهدايي راه حل بهتريه ولي دادن پيشنهاد اهدايي تو اين مرحله هوش زيادي كه نميخاد بماند بنظر يكجور تسليم شدن هست. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي لي لا نميدونه با لودر از روم رد شد اونم ساعت 12 شب! بعد 4 ساعت معطلي  اصلا در عجبم از رفتا ...

حالت رو درک میکنم، آدم وقتی میاد بیرون دقیقا انگار با لودر از رو آدم رد شدن. فکر میکنن خدان. به خدا چیزی که من دستگیرم شد انگار فقط آزمون و خطا میکنن، حتی خودشونم قاطع نمیدونن چی به چیه. حداقلش این بود بگه حالا که جنین داری انتقال بده. قرار نبود که دوباره محرک تخمدان استفاده کنی. من با اهدایی هم والا دیدم سقط شده یا قلب تشکیل نشده یا جنین مشکل دار بوده، برعکسشم که دیروز ثمین میگفت دوست مامانش 51 سالگی باردار شده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقيقا منم همينو ميخاستم بگم ميكرو يك كار روتينه كه همه دكتري زنان از پسش برميان چلنجر هوا كردن نيست ...

منم موافقم، تو مواردی مثل ما باید سراغ دکترای سخت کوش تر و صبورتری رفت 

از صمیم قلبم آرزو می‌کنم بهترین نتیجه رو بگیری 

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم خدا رو شکر ۷ تا تخمک داشتم،نمیدونم کیفیتشون چطور بود،بهم گفتن پس فردا بیا برای انتقال زود نیست؟آخه میشه جنین ۲ روزه.بچه ها دعا کنید برام جنین تشکیل بشه،امروز استرس زیادی بهم وارد شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقيقا منم همينو ميخاستم بگم ميكرو يك كار روتينه كه همه دكتري زنان از پسش برميان چلنجر هوا كردن نيست ...

تارا جون یه چیزی بهت بگم من نصف فامیلم پزشکن و همشون معتقدن تو علم پزشکی هیچ صددرصدی وجود نداره بخصووووص رشته زنان که همه چی با سعی و خطا جلو میره.پزشکتم اینو میگه که خدای نکرده پسفردا مشکلی پیش اومد بگه دیدی من بهت گفتم!!!تو توکل کن به خدا و کار خودتو بکن اگه قرار باشه بشه تو ۵۰ سالگی هم میشه اگه نخواد بشه تو ۲۰ سالگی با ۳۰تا جنین عالی هم نمیشه

حالت رو درک میکنم، آدم وقتی میاد بیرون دقیقا انگار با لودر از رو آدم رد شدن. فکر میکنن خدان. به خدا ...

دقيقا ميخاستم همينو بگم 

خانمي رو ديدم كه سه بار با تخمك خودش و دو بار با تخمك اهدايي منفي شده بود و دفعه سوم با اهدايي مثبت و قلب تشكيل نشده بود

يك كيس ديگه خانمه با تخمك خودش يبار منفي شده بود دفعه دوم قلب تشكيل نشده بود با اهدايي دفعه اول قلب تشكيل نشده بود دفعه دوم تو ماه 7 سقط شده بود! موارد اينجوري زياده 

و وقتي هنوز جنين موجوده ممكنه خود بيمار مثل من بخاطر ناراحتي و درد سقط و ترس از تكرارش مردد بشه كه انتقال بده ولي پزشك كه ميدونه علم پزشكي دودوتا چهار تا نيست اتفاقا بايد با ديد مثبت نگاه كنه و قوت قلب بده به بيمار وگرنه كه پيشنهاد اهدايي دادن كار شاقي نيست واسه اهداييم دير نميشه هميشه فرصت هست ولي اگه زيربارش برم يعني عملا ژن خودم رو حذف كردم قبل از اينكه تمام تلاشمو براي حفظ كردنش انجام داده باشم

بچه ها تازگیا کسی کپسول اووبوست خریده؟ اگه اره از کجا؟  میخوام بخرم من

سلام عزیزم خوبی؟من امروز پانکچر شدم با هفت تا تخمک ولی نگفتن کیفیتشون چطوره،بهم گفتن پس فردا بیا برا انتقال

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقيقا ميخاستم همينو بگم  خانمي رو ديدم كه سه بار با تخمك خودش و دو بار با تخمك اهدايي منفي شده ...

تارا شما شرايطت نرماله عمه من تو چهل و دو سالكي دخترشو ب دنيا اورده اون يكي هم ٤٨ سالشه عروس داره خودش دو هفته پيش رفته بود دكتر به خاطر اينكه اخيرا پرياش نامنظم شده با خودش فك ميكرد شروع يائسگيش باشه آزمايشاتي نوشته بود دكتر جوابشو برده بود برگشته بود ميگفت دكتر گفت خيلي قوي و نرماله همه چيزت حواست باشه فك نكني نميشه شُل بگيري مواظب باش باردار نشي،مامان دوستم دختر آخرشو تو ٤٤ زاييد، دكترو ولش كن  اي بابا، دختر خوب شما ك جنين سالم و باكيفيت داري برو انتقالتو بده خودتو زحر نده انقدر، ببين وضعيت منو موندم چ كنم احساس بدبختي ميكنم خيلي درموندم، به نظرت من بار سوم برم پانكچر يا خطر داره؟بيشنهاد دكتر اهدا😭😭😭نميدونم ميترسم گوش نكنم زمان از دست بدم عاخه چ برسر من اومده

...
دوستای گلم در چ حالین  ی خبر از خودتون بدین...انشاءالله ک حال خودتون و نی نی هاتون.خوبه @sama ...

سلام عزيزم ممنونم از احوالپرسي خدانگهداره كوچولوت باشه. جواب آمينو من هم خوب بود خداروشكر. فقط الان مشكل وزن بچه و آب دورش هست. كه وزنش نسبت به سن حاملگي كمه😢آب دورش هم كمه😢هفته ١٨ وزنش ١٩٠ گرم بود و دكتر گفت كمه حالا بعد دو هفته فردا بايد برم ببينم چي ميگه ان شالله همه چي به خوبي بگذره ❤️❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
تارا شما شرايطت نرماله عمه من تو چهل و دو سالكي دخترشو ب دنيا اورده اون يكي هم ٤٨ سالشه عروس داره خو ...

عزيزم خودمم از اين نمونه ها زياد ديدم عمه ام پس آخريشو 44 سالگي بدنيا اورده تازه اونموقعها كه ميكرو... نبوده 

الانم دختر اون يكي عمه ام 43 سالشه ازدواج دومشه يكساله ازدواج كرده 5 ماهه بارداره بعيدم ميدونم دنبال ميكرو .. رفته باشه چون هر دوشون از ازدواج قبليشون بچه دارند و تو اون زمان كوتاه هم نميشده برن دنبال ميكرو...

موارد اينجوري زياده اطرافمون

عزيزم شما مكمل چي ميخوردي دفعات قبل؟ بنظرم يك چندماهي خودتو ببند به زينك پلاس+كيوتن پلاس+ب كمپلكس و دو ماه آخرم اوبوست بعد برو پانكچر ببين نتيجه چي ميشه البته اينا بشرطيه كه اسپرمها در حد نرمال باشند در غير اينصورت اونطرف دستانم بايد درست كني

خدايا به همه ما كمك كن از دست اين دكترا خلاص بشيم

سلام عزيزم ممنونم از احوالپرسي خدانگهداره كوچولوت باشه. جواب آمينو من هم خوب بود خداروشكر. فقط ...

عزیزم.توکل بخدا نگران.نباش...خدایی ک.تااینجا نگهش داشته از این ب بعد هم مواظبشه ..همه چی درست میشه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹