2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
بچه ها کسی بوده دفه اول انتقال باردار بشه ولی دفعات بعدی منفی؟ قدیمیای تاپیک بگید از تجربیاتتون  ...

تاراجان عزیز دلم دیگه داری دارد جاده خاکی میشی 

شما همه بررسی ها رو کردی گلم، این جور استرس کشیدن اثرش خوب نیست

ان شاالله به حق این روزا انتقال بعدی مامان بشی بی درد سر

راستی پری اومد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خودم رفتم آز دادم که نشون داد ذخیرم یک،ولی الان که داخل سیکل پانکچرم  نشون میده که ذخیره به ...

گلم نظر دکترت مبنای علمی نداره، آزمایش amh هست و تو ایران مراکز معتبر کیت های دقیقی دارن

حالا بدنت به یه پروتکل جواب نداده قرار نیست نا امیدت کنه بگه کمه این ذخیره

خواهری هفته ای چهار بار یخ میذاریم و به  گفتم اب خنک میشوره حموم ابشو ولرم ویتامین ای زینم ویتا ...

خیلی عالیه گلم 

مورفولوژی معمولا به درمان مقاومه ولی dfi. نه، بهتر کنترل میشه

پس اگر آز اسپرم دادین و موفو تغییر نکرده بود نگران نشی ها، قطعا برای محتوای DNA اسپرم موثر بوده و درنتیجه برای باروری نتیجه بهتر میده

من سه بار میکرو کردم هر سه بار مثبت شدم بعد بتام بالا نرفته اومده پایین افت بتا میگن بعد سه بار شوهر ...

گلم هم dfi و هم مسائل ایمنی و انعقادی که باید برات بررسی کنن

اگر بررسی نکردن وارد سیکل نشو تا خیالت راحت بشه 

البته امکانات جنین شناسی تهران بهتر هست و قطعا تو نتیجه اثر بهتری داره

تاراجان عزیز دلم دیگه داری دارد جاده خاکی میشی  شما همه بررسی ها رو کردی گلم، این جور استرس کش ...

بالاخره ۴۶ روز بعد از سقط دیروز اومد

حالا نمیدونم گفت بعد دو تا پریود انتقال میدم منظورش چیه؟ چون اینا ۲۱ سیکل قبل دیفرلین میدن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خوب خدا رو شکر، من نگران خون ریزی بودم بیشتر ان شاالله تا زایمان رنگ خون ریزی نبینی دیگه

فدات گلم😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوما این جواب ازمایش همسرمه میشه بگین چه جوریه دکتر فقط گفت خرابه و مورفولوژی صفر، هیچ توضیحی ...

گلم درسته مورفو 0 هست ولی چون dfi پایین هست برای میکرو عالیه

اینجا عدد 0 به معنی ریاضی نیست، یعنی بین 120 میلیون اسپرم حتما چند تا دونه مناسب لقاح پیدا میشه 

فقط خنک نگه داشتن بیضه ها فراموش نشه