2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم دی اف آی بالا، بهترین درمانش خنک نگه داشتن بیضه ها هست در درجه اول، اگر این کار رو انجام ندن بقی ...

خواهری هفته ای چهار بار یخ میذاریم و به  گفتم اب خنک میشوره حموم ابشو ولرم ویتامین ای زینم ویتامین سی ال کارنتین مایع سلن پلاس و امپول سینال اف داده دکترش.دو ماه استفاده کرده یک ماهش مونده این داروها مورفو هم تغییر میدن؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
گلم دی اف آی بالا، بهترین درمانش خنک نگه داشتن بیضه ها هست در درجه اول، اگر این کار رو انجام ندن بقی ...

من سه بار میکرو کردم هر سه بار مثبت شدم بعد بتام بالا نرفته اومده پایین افت بتا میگن بعد سه بار شوهرم رفت ابن سینا دیدیم اسپرم داغونه بنظرت همین دی اف ای دلیلش میتونه باشه.تبریز ازمایشمون گل و بلبل بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نه جهاد دانشگاهی

اونجا رو نميشناسم ميتوني بهم بگي ايا ازمايش كننده ش همون دو نفر اقا كه يكيش نوري يكيش نيك نفس هست بودن؟؟؟ خيلي برام مهمه افسون ممنون ميشم راهنماييم كني من از قضاي روزگار مجبور شدم تو اون شهر ميكرو كنم ولي به دردسر افتادم ميخوام اگه مطمئن بشم جنين شناسيش مشكوكه همين تهران يه بار ديگه ريسك كنم نه كه كارشون مطمئنه ديگه بيخيال ميكرو بشم بيخودي جونمو نزارم وسط بيشتر ا. اين

...
اونجا رو نميشناسم ميتوني بهم بگي ايا ازمايش كننده ش همون دو نفر اقا كه يكيش نوري يكيش نيك نفس هست بو ...

ببخشین من جواب می دم 

دکتر نوری و نیک نفس جنین شناس هستن

و تو کلینیک میلاد آزمایشگاه و جنینی شناسی جدا از هم هستن

و دی اف آی مربوط به ازمایشگاهه

ودکتر نوری و نیک نفس تو بیمارستان بین المللی و الزهرا و کلینیک میلاد هستن 

جنین شناس های جهاد دانشگاهی و سلامت هم فرق دارن

سلام دوستان من امپول پروژسترون یک و ساعت نیم دیرتر بزنم ایرادی نداره؟ همیشه دو میزدم الان پیشم نیست ...

ن عزيزم ايرادي نداره

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
پس چرامن این همه سال رفتم دکتربهم نگفتن ازمایش ذخیره تهمک انجام بده.بایه مرحله ای وی اف تخمک زیادی ا ...

گلم شما هم مثل دوستمون خاکستری همذات پنداریت خوبه ها😉😉😉 ببین عزیزم عدد دقیقش تو سونو بدست میاد و شما که 35 تا تخمک داشتی یعنی ذخیره ت بالاست و با 20 بار پانکچر هم اتفاق بدی برات نمیفته

عدد "دقیق" ذخیره بیشتر برای افراد با ذخیره پایین اهمیت حیاتی داره، ذره ایی دلم نمی خواد نگران باشی

برای این به دوستمون گفتم بی احتیاطی نکنه چون سایز فولی هاش کوچیک بود، ترسیدم اگر ذخیره‌ش کم باشه با تلقیح تخمدان که احتمالش از، iui هم کمتره، شانسش پایین نیاد 

وگرنه با ذخیره عادی و بالا بارها میشه پانکچر کرد عزیزم، نگران نکن خودتو 

قربونت عزیزم ممنون،وای خدا،تو سونو از دکتر پرسیدم گفتم عمل میکنن با این طول سرویکس گفت زیر ۲۵عمل میک ...

عزیزم حس خاصی هم داشتی قبل از سونو طول سرویکس؟

درد واژن مثلا یا ترشح خاصی؟

بچه رو کجا حس میکردی ک میگین پایینه؟

استراحتتون در چه حد هست؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم کل پروسه ای وی اف باتمام.ازمایشا وسونوها وداروها و هزینه عمل وانتقالا برامن 7تمن شد عزیزم فقط ...

خوشبحالت من تو رویان فقط ازمایشها و ودارو های امادگی تخمک و سونو ها شده ۵ میلیون پرسیدم پانچر چقدر میشه گفت ۳ تومان وفریز ۴۵۰ تومان وانتقال ۲ ملیون  تعین جنسیت ۵ ملیون برای شماخیلی خوب تموم شده

سلام زینب جون عزاداری قبول نینی خوبه  ی سوال داشتم عزیزم برا غربالگری یادمه رویانو پیشنهاد داد ...

سلام عزیزم از شما هم قبول باشه

والا گلی پیشنهاد ندادم، چون از سونو و هزینه‌ش راضی بودم گفتم دوستان اطلاع داشته باشن

دکتر احمدی عالیه برای غربالگری 

ولی نمی دوم چرا دکتر خودم گفت پیش مشفقی مطب 5 برم چون اون فقط حاملگی های پرخطر رو ویزیت میکنه

ولی آزمایش خون رو نيلو انجام بدی بهتره، چون ریسک متوسط رو کمتر سخت گیری میکنه از لحاظ آماری 1به250 تا عدد 1 به 50 میزنه ریسک متوسط

اما رویان 1به 500 کمتر رو ریسک متوسط میزنه 

منم اگر نيلو رفته بودم الان طبق جامعه آماری اونها نیاز به سلفری نبود

هرچند این نظر شخصی خودم هست و دکتر تایید نکرده، پس مبنای علمی نداره، بیشتر حسی گفتم اینو