2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
مورفولوژهمون شکل اسپرم هست که میگیدبه درمان مقاومه؟

آره گلم 

مثلا کسی که مورفو 2 داره، با تقویتی و رعایت کردن و... شاید تغییر کنه یا مثلا تو بهترین حالت بشه3 ولی یهو از 2 درصد به 10 درصد بهبود پیدا نمیکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره ۴۶ روز بعد از سقط دیروز اومد حالا نمیدونم گفت بعد دو تا پریود انتقال میدم منظورش چیه؟ چون ا ...

😔😔😔😔

منم نمی دونم گلم ولی فکر کنم بعد از دو تا پری باید بری تا برای روز 21 بهت دارو بده و پری سوم شروع میشه و بعد انتقال 

البته باز حتما بپرس

😔😔😔😔 منم نمی دونم گلم ولی فکر کنم بعد از دو تا پری باید بری تا برای روز 21 بهت دارو بده و پری س ...

زینب جان‌من‌شروع کردم خودم سرخود روزی یکی ال آرژنین‌میخورم ضرری که نداره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینب جان‌من‌شروع کردم خودم سرخود روزی یکی ال آرژنین‌میخورم ضرری که نداره؟

از کی شروع کردی؟ به خاطر خون رسانی به رحم

والا از عوارضش خبر ندارم 🙈🙈🙈حتما زنگ بزن از چوبساز بپرس

راستی اون مکمل هایی که 10 سال مصرف کردی رو دوباره شروع کن حتما

خوشبحالت من تو رویان فقط ازمایشها و ودارو های امادگی تخمک و سونو ها شده ۵ میلیون پرسیدم پانچر چقدر م ...

عزیزم اونجا چون دولتی بود و شامل طرح 85درصدی بود براهمین.ارزون شد کلا.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از کی شروع کردی؟ به خاطر خون رسانی به رحم والا از عوارضش خبر ندارم 🙈🙈🙈حتما زنگ بزن از چوبساز بپر ...

چهار روزه میخورم

والله اینقدر دارو دارم ....

اسپرین فولیک ویتامین د 

ال آرژنین

ویتامین ای لیوتروکسین و متفورین دکتر غدد داد

بنظرت شروع کنم ب کمپلکس و کیوتن رو؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
باای وی افم جنینهانمگیرن.

میزنمت ها، یعنی چی همش داری فاز منفی میدی دخترگل

قرار نیست یه بار شکست معنیش این باشه که دیگه همه چی تموم شد،تو جنین فریز داری که قراره بچه هات بشن درآینده، خیلیا همونم ندارن، خیلیا آرزو دارن از تخمک خودشون جنین تشکیل بشه و تو مرحله اول موندن ولی باز این همه اظهار ناامیدی و شکست نمی کنن

ببین گلم این جوری که داری از وقتی اومدی همش میگی نمیشه خوب نیست، اجازه نمیدی به کائنات امداد های غیبی ماورالطبیعه رو برات بفرسته ها

درسته منفی شدی، شکست خوردی خیلی سخته ولی غصه رو کنترل و یا علی بگو و ادامه بده

اینجا خونه خودته، از غصه ها و شادی هات بگو ولی نذار زیادی افکارمنفی دور و برت باشن و تو رو اسیر کنن و اجازه حرکت بهت ندن

بعد هم ما قراره مادرهای سالمی از لحاظ روحی باشیم، بچه هامون ممکنه بازی کنن زمین بخورن دستشون زخمی بشه، این ماییم که باید محکم بودن و دوباره بلند شدن رو یادشون بدیم، اگر خودمون با یه شکست زمین گیر بشیم چه جور به اون بچه معنی دوباره بلند شدن و تلاش رو انتقال بدیم

زینب جون سلام

لکه بینی من هنوز از پنج شنبه قطع نشده،موعد پریودم دیروز یا امروز بود ولی فعلا فقط لکه بینیه و اونم در حد جزئی.

دکتر بهم گفته برای شروع سیکل میکرو دوم پریود برم پیشش،حالا من الان برم پیشش یا صبر کنم پریود بشم؟

اگه دکتر میدونست ال دی تاخیر در پریود ایجاد میکنه،چرا به منی که پریودام کاملا رو نظم بود ال دی داد؟؟؟؟😢😢😢😢

حسابی سر درگمم،شوهرمم توو این شرایط منو گذاشته رفته شهرستان پیش خونوادش!!!! اصلا براش مهم نیست که مدتهاست این مسئله رو داریم،بیخیالیاش خستم کرده.😔😥😣😢