دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 5235 عنوان ماسک زغال فعال 35 بازدید | 4 پست ویتابلا خریدم امروز زدم اولش خوب بود حس سبکی دارم ولی دون دون بینی و منافذ سر جاشه ولی احساس می کنم کم زنگ شده وقتی خریدم گفت تا دو هفته هر روز بزن هم جوش هم جای جوش هم منافذ باز هم سرسیاه درمان می کنه امروز | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 5235 هر روز نزن کلا هر روز نباید ماسک زد چون پوست نازک و حساس میشه من راضی م نازک بشه ولی درمان بشع
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 205 نه هر روز نزن اصلا اینکار نکن هفته ای یک الی دوبار پوستت حساس میشه اینجوری ولی کلا ماسک ذغال خوبه باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
دالانبهشت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 5235 نه هر روز نزن اصلا اینکار نکن هفته ای یک الی دوبار پوستت حساس میشه اینجوری ولی کلا ماسک ذغال خوبه من جای جوش هم زیاد دارم می خوام بره کلا
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 205 من جای جوش هم زیاد دارم می خوام بره کلا خب نباید روی پوستت خیلی فشار بیاری باید مناسب ازش استفاده کنی همین ماسک هفته ای یک الی دوبار بزن روزا و شب ها صورتت روتین داشته باش: ژل شستشو و تونر و آبرسان و مرطوب کننده و ضد آفتابضد آفتاب حتما بزن یکم زمان میبره ولی خوب میشه اونم بدون عوارض باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿