2777
2789
عنوان

از بیرون رفتن متنفرم

69 بازدید | 12 پست

ولی تو سن من طبیعی نیست ۱۸ سالمه 

از همه چیز می ترسم همیشه تو جمع حس زشت بودن دارم همش نگرانم کار اشتباه یا زشتی نکنم بی کلاس نباشم از چیزی نترسم 

تهش هم تنهایی ترجیح میدم استرس و تنشش کمتره😭

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

رو خودت و اعتماد بنفست کار کن 

خیلی سنت کمه تا کی تو انزوا 

دل و بزن به دریا 

همونجور هستی رفتار کن بپوش بخند 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو خودت و اعتماد بنفست کار کن خیلی سنت کمه تا کی تو انزوا دل و بزن به دریا همونجور هستی رفتار کن بپو ...

خب من ازگربه می‌ترسم اصلا نمی تونم چیکار کنم مسخره نکنن 

نمی تونم جیغ نزنم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خب من ازگربه می‌ترسم اصلا نمی تونم چیکار کنم مسخره نکنن نمی تونم جیغ نزنم

ترس طبیعیه باید غلبه کنی 

منم سگ رد شه میترسم 

ولی سعی میکنم بدون جیغ تا میتونم ازش دور شم 

باید رو کنترلت کار کنی

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ترس طبیعیه باید غلبه کنی منم سگ رد شه میترسم ولی سعی میکنم بدون جیغ تا میتونم ازش دور شم باید رو کنت ...

من فوبیا دارم کنترول نمیشه 

ترس طبیعیه باید غلبه کنی منم سگ رد شه میترسم ولی سعی میکنم بدون جیغ تا میتونم ازش دور شم باید رو کنت ...

اگه قرارم بزنم بهم زشته؟

بخاطر گربه الکی به دوستم میگم مریضم😭

من فوبیا دارم کنترول نمیشه

منم کلی فوبیا دارم مار مارمولک قورباغه .دریا .ارتفاع 

خودت بخوای میشه باید جسارت به خرج بدی 

منم کلی فوبیا دارم مار مارمولک قورباغه .دریا .ارتفاع خودت بخوای میشه باید جسارت به خرج بدی

تو جمع چیکار میکنی اگه بترسی نمیزنی زیر گریه که آبروت رفته؟ 

اگه قرارم بزنم بهم زشته؟ بخاطر گربه الکی به دوستم میگم مریضم😭

اره .واقعا  خودت اینجوری افسرده و بی اعتماد بنفس میمونی 

دیگه سنت بره بالا حال و هوای خوب نخواهی داشت 

اره .واقعا خودت اینجوری افسرده و بی اعتماد بنفس میمونی دیگه سنت بره بالا حال و هوای خوب نخواهی داشت

💔

تو جمع چیکار میکنی اگه بترسی نمیزنی زیر گریه که آبروت رفته؟

ببین اوایلا قورباغه یا مارمولک و دریا کولی بازی در میاوردم 😁

ولی بعد کم کم .هعی تصمیم گرفتم بهتر رفتار کنم 

جیغ ودادو گذاشتم کنار 

اگه تنها بودم صحنه رو ترک میکردم 

یا با کسی همراه بودم بش میگفتم که از کنارش بودن ازم محافظت کنه رد شم برم

ببین اوایلا قورباغه یا مارمولک و دریا کولی بازی در میاوردم 😁ولی بعد کم کم .هعی تصمیم گرفتم بهتر رفت ...

ممنون