2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
مرررسی عزیزم از پاسخگویت😘 من الان هفته۷ هستم از روز انتقال تا الان روزی ۳تا میخوردم بنظرت الان است ...

عزيزم دكتر واسه منو داره كم ميكنه الان دارم روزي دوتا ميخورم بعد ميشه يكي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باز خوبه اینطوری بت امید دادن. واسه من ک گفتن واسه اینکه خرج اضافه نکنیو ریشک نکنی بیخیال شو،من گفتم ...

چهارشنبه دوباره نوبت سونو دارم،شاید اون موقع بگن،من شوهرم مشکل داره،دکتر اون و جنین شناس گفتن احتمال تشکیل جنین پایینه به خاطر همین میگم ایکاش حد اقل تخمک های من بیشتر بود تا شانس بیشتری داشتیم،دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم،نمیدونم چرا ته دلم هیچ امیدی نیست،حس میکنم قراره که خدا هیچوقت بهمون بچه نده 😥😥

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه اینطوری بت امید دادن. واسه من ک گفتن واسه اینکه خرج اضافه نکنیو ریشک نکنی بیخیال شو،من گفتم ...

من براپانکچرمیرفتم سونودکترگفت پوچن وکیست شدن وبه دردنمخورن.کارت به مرحله بعدمیکشه.منم گفتم همین یه بارمیخادبشه میخادنشه.انجام دادم تشکیل هم شد.ولی انتقالم منفی شد

بله.من دیدم تو مرکز یک خانم با یک تخمک و یک جنین باردار شده بود.

پسرش ۳ سالش بود، اومده بود برای دومی اقدام کنه.

توکلتون به خدا باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام لیانا عزیز متاسفانه منفی شد 

عزیزم.متاسفم...انشاءالله بزودی و بوقتش رحمت خدا شامل شما هم میشه شک نکن🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم ولی یه ساعت بعد میرفتش

میگم شما راحت تزریقش میکردی عزیزم؟من خیلی اذیت شدم موقع تزریقش ،شوهرم میگه سر سوزنش ضخیمه مثل پیورگان نیست که راحت بره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام. دوستای  گلم🌸🌸مامانای الان و آینده

خب من امروز رفتم.سونو.رشد..همه چیز خوب ونرمال بود خداروشکر😇28هفته و3روزم..وزن فسقلم1130گرم بود...دکترگفت نه ریزه نه زیاد درشت ؛ معمولیه.😃...

وقتی نی نی رو دیدم براهمتون دعا کردم  ک انشاءالله این لحظات رو تجربه کنید😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من اومدم مرکز برای دومین سونو سیکلم. بهم گفتن تخمدان راست نهایت س تا داشته باشی ک رشد ک ...

سلام عزیزم برای منم همین اتفاق افتاد دارو خوب جواب نداد باتوجه به ذخیره ۲/۸ و عدم مشکل باروری خیلی ناراحت شدم علت رو جویا شدم جواب درستی نشنیدم لاکپی مدارک رفتم ابن سینا گفت نباید سیکل لانگ میزاشت برات اخه برای من ۱۵ روز سینافکت تجویز کرده بود اون همه چیمو برعکس کرده بود ولی تا قطعش کرد تخمکام شروع به رشد کرد

عزیزم فقط وفقط توکلتون به خدا باشه.من 6 تا فولیکل داشتم.4 تا تخمک. فقط یک جنین . همون یک جنین گرفت و الان دخترم صدهزار مرتبه شکر 11 ماهشه. اصلا به تعداد نیست.فقط خدا باید بخواد.

شرمنده دخالت کردم .من هم سال 96 تو این تاپیک بودم.میام گاهی اینجا سر میزنم.

دوستانی که در مورد ستیریزین سوال داشتین، گویا روی کیفیت و تحرک اسپرم و تعدادش اثر منفی داره خصوصا م ...

زینبی جون لوراتادین چطور؟

من همسرم با طب سنتی هم جواب نگرفت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم فقط وفقط توکلتون به خدا باشه.من 6 تا فولیکل داشتم.4 تا تخمک. فقط یک جنین . همون یک جنین گرفت و ...

منم با ۸ تا فولی و ۵ تا تخمک و یک جنین باردار شدم اما متاسفانه بارداری خارج از رحم بود.