2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
نه بابا تازه نصفش رفته روز ۷ هستم روز ۱۵ آزمایش نوشته با اینکه بلاست بودن لیزر هچینگم داشتم نمیدونم ...

نه همون شب بزنی بهتره چون آسپرين رو گویا نباید شب ها خورد، و فاصله این دو تا کم میشه اگر انوکسا هم ظهر بزنی 

ولی باز برای احتیاط بپرسی از مرکزتون بهتره

عزیزم اینجا که خوبه رویان جنین بلاست و سه روزه و آی یو آی براشون فرق نداره همه رو روز 17 میگن آز🥴🥴🥴

یه سوال دیگه هم داشتم از قبل انتقال پروژسترون رو که شروع کردم گاهی زیر دلم یه ذره درد میگرفت مثلا رو ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن گلی، دیدن و ندیدن لک هیچ اهمیتی نداره 

ان شاالله مامان شدی عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که در مورد ستیریزین سوال داشتین،

گویا روی کیفیت و تحرک اسپرم و تعدادش اثر منفی داره خصوصا مصرف طولانی مدتش

از دکتر اورولوژیست هم بپرسین حتما 

و اینکه بهترین درمان برای حساسیت طب سنتی بوده طبق چیزی که بین اطرافیان و همسرم دیدم، خیلی معجزه کرده تو این زمینه 

از چند نفر از دوستانم که پزشک هستن هم پرسیدم همه اتفاق نظر داشتن، طب سنتی خیلی بهتر از طب نوین حساسیت رو درمان میکنه، در اصل طب نوین فقط سرکوبش می کنه ولی سنتی درمان می کنه

هفته چندی؟  ببین من ۴ تا استرادیول داشتم از هفته ۸ گفت بکن ۳ تا. از هفته ده ۲تا .۴ ، ۵ روز که ...

مرررسی عزیزم از پاسخگویت😘

من الان هفته۷ هستم از روز انتقال تا الان روزی ۳تا میخوردم بنظرت الان استرادیولو بکنمش۲تا

مرررسی عزیزم از پاسخگویت😘 من الان هفته۷ هستم از روز انتقال تا الان روزی ۳تا میخوردم بنظرت الان است ...

والا من اون موقع دکترم گفت از اواسط هفته 8 کمش کنم، به نظرم از الان کم نکن، 

همون هفته آینده که رفتی هم فرصت taper کردن دوزش هست

تارا جون بیخیال باش، زندگی قشنگ تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای رو رفتار دیگران متمرکز بشی. از حال ل ...

نمیدونم خدا چطوری به اینجور ادمها رحم میکنه به بچه هاشون فرزاندان زیاد و زیبا و سالم میده

بخدا من به کسی کوچکترین بدی کنم شب نشده پاشو میخورم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بازو ۴۵، ناف ۹۰. چرا جاش رو براتون عوض کرد؟

مرسی عزیزم،چون امروز ستروتاید اضافه شد به خاطر همین گفت پیورگان بازو بزن،میگم به جای ستروتاید اورگالتران دادن ،اشکال نداره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...