2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
گونال اف الگالترون PD Homofe من ذخیره ام ۶/. هست ۱۰ تا تخمک داشتم۶ تاش جتین شد امروزرفتن واسه pgd ...

روز چند پانکچر شدی عزیزم؟سایز فولیکولهات چند بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من اومدم مرکز برای دومین سونو سیکلم. بهم گفتن تخمدان راست نهایت س تا داشته باشی ک رشد ک ...

سلام عزیزم،امروز برای منم روز خوبی نبود،کلا فکر کنم ۶ تا فولی داشتم که دکتر گفت فقط ۳ تاشون خوبه،دوباره برام آمپول نوشت،شما چی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،امروز برای منم روز خوبی نبود،کلا فکر کنم ۶ تا فولی داشتم که دکتر گفت فقط ۳ تاشون خوبه،دوب ...

چقدر امید داشتم من،من ۷ تا داشتم ک امروز گفتن تخمدان چپ رشد نکرده. راستم دوتا رشد خوبی داشته ولی س تا دیگه فعلا کوچیکن، بهم گفتن با این اوضاع نیخوای پانکجر بشی؟ گفتم اره گفتن شاید این دوتا نهایت س تا پوچ باشه گفتم شایدم نباشه اونوقت شانسمو از دست میدم ک، گفتن اگه هزینه برات مساله نیست انجام بده، چون اگه بخوای اهدایی بگیری باید بازم کلی خرج کنی گفتم ایشالله ک ب اونجا نرسه و برام باز امپول نوشت . همون پرگوودیسو و گونادوپین هر کدوم 6 تت برای س روز. دوتا دگم ستروتاید نوشت. 

صوهرم میگه دلم روشنه میدونم بخاطر دلخوشی من میگه. چقدر ب خودم رسیدم و تقویت کردم خودمو تنهام بودم تو مرکز داشتم دق میکردم. ولی بخودم میگفتم شاید بخاطر تقویت شدن تخمکا با کیفیت باشه و جنین بشه. بهم اولیترل دادن دوتا ک س شنبه ده شب بزنمو پنجشنبه ۷ و نیم صب اونجا باشم برای پانکچر.همون موقع معلوم میشه تخمکام پوچه یا نه، خیلی نگرانم. اصن نمیدونم دست ب دامن کی بشم . ب خدا گفتم فقط امیدم تویی همین

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
دوستانی که در مورد ستیریزین سوال داشتین، گویا روی کیفیت و تحرک اسپرم و تعدادش اثر منفی داره خصوصا م ...

راست میگی؟ ای وای میگم شوهر من بنده خدا ۲ سال پیش آزمایشش خیلی خوب بود ۲ ساله سیتریزین می خوره آزمایشش خراب شده این دفعه، شاید پس از سیتریزین هست

اخه صنم جان خیلی تقویت کردم حتی ژل رویالم خریدم خوردمو میخورم اصل خریدم. از دوتاش یکی ۱۶ بود یکی فکن ...

عزیزم چرا نا امیدی؟پس من چی بگم که یدونه ۱۴ داشتم،۳تا ۱۱ و بقیه ۸،وااای خدا امروز چقدر گریه کردم😢😢😢هرچی میخوام بی خیال باشم نمیشه

عزیزم چرا نا امیدی؟پس من چی بگم که یدونه ۱۴ داشتم،۳تا ۱۱ و بقیه ۸،وااای خدا امروز چقدر گریه کردم😢😢 ...

نمیشه بیخیال بود. اخه واسه من گفتن یکی ۱۶ یکی ۱۷ اونم روز شش پریودی. چرا انقدر زود رشد کرده ؟ همش فکر میکنم پوچه ک الکی باد کرده

چقدر امید داشتم من،من ۷ تا داشتم ک امروز گفتن تخمدان چپ رشد نکرده. راستم دوتا رشد خوبی داشته ولی س ت ...

توکل کن به خدا عزیزم،انشالله که پوچ نیستن،امروز وقتی دکتر دید ناراحتم کلی دعوام کرد،گفت یکی از بیمارام با ۵تا تخمک سه تا جنین براش تشکیل شد الانم ۱۱ ماهشه،منم میسپارم به خدا،یعنی چاره دیگه ای ندارم

ای وی اف کردی؟

واسه دوستمه نه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرررسی عزیزم از پاسخگویت😘 من الان هفته۷ هستم از روز انتقال تا الان روزی ۳تا میخوردم بنظرت الان است ...

من بودم صبر میکردم. هنوز زوده. صدای قلب رو شنیدین؟

اکثرا اینجا تا هفته ۱۱ و ۱۲ داشتن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیشه بیخیال بود. اخه واسه من گفتن یکی ۱۶ یکی ۱۷ اونم روز شش پریودی. چرا انقدر زود رشد کرده ؟ همش فک ...

بد به دلت راه نده،تو ریسکش رو قبول کردی پس باید باهاش کنار بیای.

توکل کن به خدا عزیزم،انشالله که پوچ نیستن،امروز وقتی دکتر دید ناراحتم کلی دعوام کرد،گفت یکی از بیمار ...

باز خوبه اینطوری بت امید دادن. واسه من ک گفتن واسه اینکه خرج اضافه نکنیو ریشک نکنی بیخیال شو،من گفتم نه. نگفتن کی بری برای پانکچر؟

الان داشتم ی جایی میخوندم خانومه نوشته بود با دوتا تخمک بچه دار شده

بد به دلت راه نده،تو ریسکش رو قبول کردی پس باید باهاش کنار بیای.

اره ایشالله ک پنجشنبه بیام بگم تخمکام عالی بودنو دکترا کپ کردن از کار خدا

سلام زینبی جوون عزیزم من روزی۳تا استرادیول دارم ۲تاپروژسترون،۱دونه آنوکسا و روزی ۱آسپرین  &nbs ...

ولی حتما یک دکتر خوب تو ش۶ر خودتون برا خودت پیدا کن. و زاپاس بذار.بالاخره یکی بهتر از بقیس.

یا مثلا یک شهری نزدیکت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام لیانا عزیز متاسفانه منفی شد 

واي ناراحت شدم عزيز دلم خيلي اميد داشتم بارداري 

اميدت رو از دست نده گلم انشاالله طبيعي باردار بشي 

امروز همش ميومدم ببينم خبري ازت هست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷