2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها خواهشا تو این شبا برای همه دعا کنید برای منو استارا جونو ساناز جون ک تا الان پستارو دیدم ما س تفر تو سیکل پانکچریم.

دعا کنید فردا سونومون خوب باشه. ک فولیکولا جواب خوب داده باشن.

من فردا شش پریودیم میشه، و اینکه esr من پایین اومده باشه. خیلی ب دعاتون احتیاج دارم. چون هم استرس دارم esr پایین نیومده باشه ک عقب بیوفته انتقال هم استرس اینکه فولیکولا رشد کردن نکردن

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عاطفه جون من اصفهانم ولی ذخیرم نمیدونم چنده چون خودم کلا همه چیزم نرمال بوده تا حالا

ایشالله ک اتفاقای عالی برات این ماه بیوفته و مهر مامان شدنتو خبر بدی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله ک اتفاقای عالی برات این ماه بیوفته و مهر مامان شدنتو خبر بدی

ممنون عزیزم دلم ایشالا شمام همین بار مامان میشی من که خیلیییی امیدوارم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
پس همون دو خط وسط رو با خیال راحت انجام نده 😉😉😉 کمتر خون از بدنت بگیرن  البته اگر دکترت دعو ...

باشه زينب جون من نميدونم دكترا فكرشون كجاست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم سعی کن دمیترون بخوری بهت کمک می کنه آب خالص نخور، سعی کن شربت آبلیو درست کنی و ذره ذره ب ...

پفک رو چند تا دونه میخوردی 😎😎

هوس کردم 😐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام ب همگی لطفا اونایی ک پانکچر کردین جواب بدین بدونم هرکی معمولا چجوری بوده من از اول پریودی تا ا ...

سلام خانمی

من روز دوم پریودم امپولام شروع شد تا روز ۱۶ پریودم یعنی دوهفته امپول زدم و دوشنبه که روز۱۸ دورم میشد پانکچر شدم

اما امپولام هیچ کدوم اینایی که گفتین نبود

هنوز 14 روز نشده امروز دهمین روزه، واسه چند نفر دیدم 8 روزه و 7 روزه اومده بود، نگران شدم، زنگ هم زد ...

ميگم حداكثر ١٤ روزه كاري زمان ميبره و ممكنه حتي زودتر هم بدن.ولي نگران نباش احتمالا خورده به اين تعطيلات يه مقدار زمانش بيشتر ميشه. مطمئن باش همه چي خوبه فقط منتظرم ببينم فرشته ات دختره يا پسر😊😊

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام ب همگی لطفا اونایی ک پانکچر کردین جواب بدین بدونم هرکی معمولا چجوری بوده من از اول پریودی تا ا ...

به سایز فولیکولها بستگی داره عزیزم،من سری قبل از روز دوم تا ۱۳ آمپول زدم،روز ۱۶ پانکچر شدم،سه روز بعد هم انتقال دادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزمم اینایی که گفتی سیکلا چیه😂😂😂نفهمیدم

گلم سیکل پانکچر دو نوع داریم به صورت روتین 

1 با ال دی که بهش میگن سیکل لانگ، یا آگونیست

2 بدون ال دی که سیکل کوتاه بهش میگن یا آنتاگونیست

سیکل انتقال جنین هم دو نوع داریم

1 با ال دی یا بلند

2 بدون ال دی یا کوتاه

@زینبی_بابا   زینب جان اینه سوالم. اخه میدونی میخوام بدونم منی ک ذخیرم پایینه طول میکشه خیلی ک ...

من ذخیره ام 6 و خورده ایی بود، سیکل آنتاگونیست داشتم یعنی داروهام گونال و اچ ام جی و ستروتاید و استرادیول بود با دکاپیتیل

روز 14 پانکچر شدم

من امروز سونو انومالی بودم تو سونو نافم رو فشار میداد درد میکرد خیلی 

الانم کبود شده 

فردا هم تعطیله بپرسم از دکتر 

به نظرتون روغن زیتون ضرر دارن یکم چربش کنم؟؟؟؟ 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
پفک رو چند تا دونه میخوردی 😎😎 هوس کردم 😐

والا روزی یه بسته چی تور موتوری متوسط🙈🙈🙈🙈

گاهی بوشار لینا 🤣🤣🤣

گاهی هم پفیلا

پریناتولوژیست گفت چیپس و ماست چکیده هم خوبه 😁😁😁😁

اونم جات خالی خوب بود

کلا 10 روز میلم به اینا بود

الان از همشون بدم میاد🤣🤣🤣🤣🤣

ميگم حداكثر ١٤ روزه كاري زمان ميبره و ممكنه حتي زودتر هم بدن.ولي نگران نباش احتمالا خورده به اين تعط ...

ان شاالله خدا از دلت بشنوه 

امروز کلی واسه نی نی خودم و شما و حاجات بقیه دوستان دعا کردم و قرآن خوندم

دیگه باید تسلیم بود