2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام ب همگی لطفا اونایی ک پانکچر کردین جواب بدین بدونم هرکی معمولا چجوری بوده من از اول پریودی تا ا ...

عزیزم همه مثل هم نیستن

من داروهام فرق میکرد.روز هشتم تا دهم ستروتاید گرفتم.روز ۱۲ سیکل پانکچر شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی این همه خانم ک میکرو و ای وی اف کردین پیام منو ندیدین ک جواب بدین؟؟ 

من موندم گفتم شاید بقیه جوابت رو دادن.همه مثل هم نیستن.واسه بعضی ها ۱۴ روز طول میکشه واسه بعضی ها کمتر.بستگی داره بدنت چطور واکنش بده و دکترت چی تشخیص بده.من دوره قبلی که پانکچر شدم روز دوم پریودی داروهام شروع شد روز دهم پریودی هم پانکچر شدم. 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه من الان دو سه روزه لکه بینیم خیلی کم شده در حدیه که فقط روی دستمال اونم خیلی کمه ولی صبح که از خواب بیدار میشم و میرم سرویس خونریزی دارم که کاملا رنگش قهوه ایه در حد خونریزیه پریودی نیست ولی دیگه لکه بینی نیست چیکار کنم یعنی وقتی مثانم پره به هماتوم فسار میاد که خونریزی میکنه؟؟؟

خدا جونم شکرت...
گلم به من گفتن سه تا پری بعد برم که سیکل لانگ انتقال جنین انتخاب کردن، عملا شد 4 تا پریود بین پانکچر ...

مرسی عزیزمم اینایی که گفتی سیکلا چیه😂😂😂نفهمیدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم همه مثل هم نیستن من داروهام فرق میکرد.روز هشتم تا دهم ستروتاید گرفتم.روز ۱۲ سیکل پانکچر شدم

مرسی عزیزم. اره میدونم بخاطر همین فرق کردنا میخواستم بدونم بقیه چطورن. شما ذخیرت چند بود؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
منم دقیق نمیدونم والا تو نت نوشته بخاطر التهاب عفونت چاقی حاملگی و خیلی موارد دیگه بالا میره، اره بی ...

انشالله که چیزی نیست عزیزم،والله آزمایش میگه ذخیره ام یک،همیشه روز سوم حدود ۸ تا آنترال داشتم ولی الان که خواستم وارد سیکل بشم از شانس خوشگلم ۵ تا داشتم،آمپول هم فقط پیورگان نوشته روزی ۴۵۰ واحد معادل ۶ تا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام ب همگی لطفا اونایی ک پانکچر کردین جواب بدین بدونم هرکی معمولا چجوری بوده من از اول پریودی تا ا ...

@زینبی_بابا   زینب جان اینه سوالم. اخه میدونی میخوام بدونم منی ک ذخیرم پایینه طول میکشه خیلی ک فولیکولام بالغ شه. یا کلا واسه همه تا ۱۴ روز نهایت هستش

من موندم گفتم شاید بقیه جوابت رو دادن.همه مثل هم نیستن.واسه بعضی ها ۱۴ روز طول میکشه واسه بعضی ها کم ...

شما ذخیرت چند بود دلارام جان. من ذخیرم ۳ دهمه. 

انشالله که چیزی نیست عزیزم،والله آزمایش میگه ذخیره ام یک،همیشه روز سوم حدود ۸ تا آنترال داشتم ولی ال ...

ایشالله، ایشالله ک فردا جفتمون با خبرای خوب بیایم. حتما اومدم منشنت میکنم میگم اوضاع چجور بود

اره عزیزم منم دارم هم کمر درد هم درد کشاله ران، ساق پا. درد مبهم پریودی طبیعیه فکنم. منم روز ششم بود ...

عاطفه جون من اصفهانم ولی ذخیرم نمیدونم چنده چون خودم کلا همه چیزم نرمال بوده تا حالا

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏