2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
والا از خوزستان خبر ندارم،اما پیش کسی برو که مهر نظام پزشکی و پروانه طبابت دا‌شته با‌شه تهران خودم ...

مرسی عزیزم.🌷

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
فدات عزیزم  خداروشکر انشالله چند جین نی نی تپل مپل برات درست شده تا بیان و ۹ ماه بچسبن به دل م ...

ممنون عزیز دلم ان شاالله همه دوستانی که منتظر نی نی هستن باردار بشن و مامانای گروه هم بسلامتی بچه هاشون و بغل بگیرن

تا خدا چی بخواد امیدمون به خودش هست

والا درد دارم الان یه کم بیشتر هم هست اما دکترم هیچ قزص یا شیافی ننوشت گفت لازم نداری🤦🏻‍♀️

عزیزجان بعد که جنین ها تشکیل بشن نمونه میگرن ازشون، جنین ها فریز میشن و نمونه ها برای ازمایش میفرستن مرکز ژنتیک اونجاpgd  و pgsمیکنن بله ما درخواست تعیین جتسیت هم دادیم اینجور که گفتن هر جتین۲ میلیون pdg و۲ میلون pgsیعنی رو هم هر جنین۴ میلیون

بله خصوصی رفتم عمل پانکچر امروزم۶ میلیون شد حدود۴ تومن هم امپولا تا الان۱۰ میلیون اینور و یه۴ میلیون هم الحساب مرکز ژنتیک گرقته ازمون

اما من میکرو نکردما منظوزت از میکرو چیه دقیقا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم خدا رو شکر  چند تا تخمک داشتی؟

فدات عزیزمم سلامت باشی توکل به خدا

دکترم گفت۱۰ تا فولیت تخمک داشته و همرو گرفتم دیگه تا خدا ببینیم چی میخواد و چندتاش نی نی میشه

مغمولا چندتاش جنین میشه؟ شما چندتا داشتی؟

بچه ها الان تخمک و اسپرم های ما لقاح داده شدن؟ الان دارن نی نی میشن؟ یه حسی دارم هی به همسرم میگم الان با هم اشنا شدن یعنی؟ دوست شدن؟ همو قبول کردن؟ به نظرت دخترا زودتر دوست شدن یا پسرا؟ میخنده میگه بخواب استراحت کن درد داری توهم زدی😂گفتم چه توهمی خب الان کنار هم هستن دیگه باهاشون خواستی حرف بزنی تا تخمکارو دیدن سریع بپرن روش😂😂😂 میخنده ازم میگه گفتم گفتم🙈

پی آر پی معمولا خوب جواب میده. امگا۳ و ویتامین سی بخور (۳ماه) و پیاده روی کن ارامش داشته باش استرس ...

امگا 3 و ویتامین سی رو چطوری میخوردید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اخه وقتی چندین بارمنفی شدی بایدتجویزکنه دیگه،این همه باطزخودش کارکردبگواینبارومیخوام سرم بگیرم شانسم ...

اخه کجا بزنم نامه رو ردیفش میکنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم اگه اشتباه نکنم شما سیکل نچرال بودی ، میشه بگی داروهات چی ها بودن؟؟ نتیجه اش چی شد؟؟  

سلام تبسم عزیز سیکل نچرال دارو نداره، اولین شرطش اینه که باید ازمایش هورمونی نرمال باشه استروژن و پروژسترون و ال اچ، فک کنم این سه تا رو‌نوشت، پیشم نیس فردا نگاه میکنم، خلاصه آز هورمونی باث نرمال باشه، روز ۸ یا ۱۰ سیکل سونو میشی برحسب سایز فولیکول بهت امپول ازادسازی میدن میزنی و سی و شش ساعت بعدش جنین رو انتقال میدن تمام، حالا تو ایران گیر میدن بعدش باید پروژسترون هم داشته باشی یا اگه لازم باشه ممکنه استرادیول هم بدن بعد از انتقال که البته من نداشتم ولی شنیدم که دکتر ب دستیارش گفت برای  یکی از نچرال ها تجویز کنه،،، اما انتقال با اترزول هم همینجوریه، لترزول میخوری و‌امپول ازادسازی از رو سایز فولیکول میزنی و سی و شش ساعت بعدش انتقال میدن

من متاسفانه منفی شدم دلمم خونه اشکای همسرمو دیدم کباب شدم کباب حالا منفی شدنم ربطی ب نچرال بودن نداره مشکل من اینه که جنین با کیفیت برام تشکیل نمیشه اصلا😭

...
میگماثمین جون تزریق۳روزقبل انتقاله نهااایتش همون تهران تزریق کن بعدبیارشت

عه خوبه که.انشالله باردار شدم چی

فرق دارن باهم سپتوم رحم با سقط مرتبطه سپتوم واژن با درد حین نزدیکی

مرسی سو عزیز، ممنون از پاسخت، میگم شما مطمئنی؟ راستش تاحالا این یه قلمو نشنیده بودم نگران شدم که نکنه همون ک تو رحمه باشه اخه تو‌نت یه جوری نوشته انگار این همونه، دکتر از رو عکس رنگی گفت سپتوم واژینال داری نگران شدم چوم همچو‌چیزی نشنیده بودم، حالا این مبارک از کحا پیداش میشه؟ ایا مشکلی ایحاد میکنه؟ چه جور چیزیه اصلا؟ من اصلا اناتومی بلد نیستم

...
سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

ای جان.قدمش مبارک باشه عزیزم.خداروشکر 

آخه گفتن سه شنبه دکتر مصطفایی نیستن☹☹☹☹حالا فردا میرم بهشون میگم ببینم چی میگن زینبی جون واسه آزمای ...

نه عزیزم ناشتا لازم نیست

دکتر غفاری و تهرانی و شیوا هم خیلی خوبن اگر باشن عالیه

دکتر شیوا یه کم بداخلاقه ولی خیلی با وجدان هست و دقیقه

امیدوارم بهت گونال بدن چون خیلی خوبه، سینال اف خیلی تعریفی نداره

فدات عزیزمم سلامت باشی توکل به خدا دکترم گفت۱۰ تا فولیت تخمک داشته و همرو گرفتم دیگه تا خدا ببینیم ...

خیلی عالی بوده گلم، ده تا یعنی با ذخیره شما بدنت عالی جواب داده

جنین شدن بستگی به کیفیت اسپرم هم داره

من 18 تا تخمک داشتم، 13 تا جنین شد، یکیش قابل فریز. نبود، بقیه رو تو 4 بسته فریز کردن، بسته های دو تایی و سه تایی و چهارتایی 

مرسی سو عزیز، ممنون از پاسخت، میگم شما مطمئنی؟ راستش تاحالا این یه قلمو نشنیده بودم نگران شدم که نکن ...

نه متفاوتند

می تونه طولی یا عرضی و کامل یا غیرکامل باشه

معمولا تو افرادی که درد حین نزدیکی دارن تشخیص داده می شه

واقعیتش نمی دونم تو عکس رنگی دیده می شه یا نه

اما تو ام آر ای دیده می شه