2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
واقعا😍😍 خداروشکر باید هیستروسکپی بشم.دکترم گفت دهانه ی رحمت تنگه باید هیستروسکوپی بشی اما من نم ...

آره گلم حتما لازم بوده که گفتن، اتفاقا برای انتقال هم بهتره

تو اتاق عمل یه وسیله که دوربین داره میفرستن داخل رحم و اگر مشکلی باشه همونجا برطرف می کنن، با بی هوشی هم هست

حالا دوستانی هم که انجام دادن میان میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من به شوهرم گفتم ویتامین  Cو E بخره حالا اینارو خریده ولی نپرسیده که چجوری مصرف کنیم 😶حال ...

🙈🙈🙈🙈خیلی گرونن اینا، دوزشون هم خیلی زیاده

کاش برن عوض کنن

اگر دوز کم و پیوسته باشه بهتره

ویتامین سی 250، ویتامین ای 100، هر دو هم ایرانی بگیره کافیه

میکرو اول و دوم هر بار  ۲تا جنین تشکیل شد  انتقال دادم منفی شد بار آخر باوجود بیوپسی جنین ...

توکل کن به خدا عزیزم،انشالله که نتیجه میگیری،منم برای بار دوم که میخوام وارد سیکل بشم،دفعه قبل فقط ۲ تا جنین داشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها سپتوم واژن چیه؟ ایا خطرناکه؟

من اولین باره شنیدم ولی گویا بقایای تخلیه نشده رحم از دوران جنینی هست و با هیستروسکوپی برداشته میشه

مانع بارداری نیست ولی ممکنه باعث سقط سه ماهه دوم بشه 

بعد از هیسترو هم احتمال بارداری بالاست

سلام دوستان من بالاخره زنگ زدم مرکز بهم گفتن سه تا بسته جنین برامون فریز کردن دیگه از جزئیاتش نگف ...

وااای خدا رو شکر عزیزم،توکل کن به خود خدا انشالله که بار اول نتیجه میگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الان یخورده سردرگمم.دوست دارم این ماه رو استراحت کنم با پریود دومی هیسترو بشم.نمیدونم دیر میشه یا نه ...

بعد از پاک شدنت انجام میدن اگر مشکلی نباش ماه بعدش انتقال میدن ولی من سپتوم داشتم و تا ۳ ماه گفتن انتقال نمیدن 

ااآ یعنی اینا خوب نیس ضرر داره ؟  آخه داروخونه عوض نمی کنه😓

آخه مثلا ویتامین ای 400 رو نمیشه روزانه خورد، هر 5 روز یک بار باید بخورن 

ویتامین سی هم 1000 زیاده 

یه کار دیگه هم میشه کرد، همینا رو این مدلی که نوشتم مصرف کنه، تمام که شد دوز کمتر بگیرن