2777
2789
عنوان

هفت هشت ماهه عروسی کردیم از شب اول

403 بازدید | 14 پست

شوهرم اصلا اهمیت نمی‌داد زیاد بهم دوران دوستی و عقد طولانی ای داشتیم و انتظار داشتم بعد این همه سال دوری و سختی بعد ازدواج خیلی باهام با عشق و محبت رفتار کنه و قدرمو بدونه اما صبح تا شب سرکار و میادم تا من محبت کنم و حرف بزنم میزنه گاهی هم بداخلاقی میکنه و شبا هم اکثرا با فاصله میخوابه توجه زیادم پرروش میکنه بی توجهیمم باعث سردیشه نمیدونم چیکار کنم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

تو نامزدی خوب بود؟ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داشتید همو تو دوره نامزدی و عقد؟

جدا نامزدی و عقد طولانی خوب نیست

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اکثر مردا همینن باور کن میشناسم کسی رو که هفته ای یه بار میره خونه 

واقعا مردا رو درک نمیکنم فوق العاده بی احساس و بی مسولیت اند 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
منم دقیقا عین تو

چرا آخه مگه تازه عروس و داماد نباید بهم بچسبند و اولین سالها باهم کلی تفریح و عشق و حال کنن

اصلا نمیگه بابا این زنه نیاز به عشق و توجه و محبت من داره شاید وقتی پشتشو میکنه از چیزی ناراحته یه بپرسم نازمو بکشم بدتر پشتشم میکنه میخوابه