2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

سلام خانمها من تو سیکل انتقالم روزی سه تا استردایول و انوکساپارین امروز رفتم سونو روز ده سیکل

گفت اندومتر هفت و نیم سه خطی ولی خطاش زیاد منظم نیست برو دو روز دیگه بیا 

به نظرتون امیدی هست یا کنسل میشه این سیکل

سلام دوستان من هفته گذشته انتقال داشتم که رفتم تهران قبل از انتقال سونو دادم گفتن رحمت نازک و کنسل ب ...

پی آر پی معمولا خوب جواب میده.

امگا۳ و ویتامین سی بخور (۳ماه) و پیاده روی کن

ارامش داشته باش استرس و نگرانی روی منظم بودن دیواره تاثیر مستقیم داره.

کلاً استرس برای همه چی بدِ به خصوص برای ما که تو سیکل میریم.

دوستان مثل شما کم نداشتیم 

که الان مامان شدن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنتوكسي فيلين ميخورد همسرت حالش بد نميشد؟ اينم بدبختي جديد منه همسرم ميخوره داغونه هش تو دستشويي دار ...

عزيزم همسر من هم يك مدت پنتوكسي فيلين ميخورد حالش بد ميشد حالت تهوع داشت و سر درد و ديگه قطعش كرد و نخورد ، بعد از عمل واريكوسل اين دارو رو دكتر به همسرم داده بود كه شايد طبيعي يا با آي يو آي نتيجه بگيريم كه ديگه چند ماه صبر كرديم و رفتيم سراغ آي وي اف .

عزيزم همسر من هم يك مدت پنتوكسي فيلين ميخورد حالش بد ميشد حالت تهوع داشت و سر درد و ديگه قطعش كرد و ...

سلام عزیزم یک سوال ااشتم ازتون بعد عمل وضع اسپرم همسرتون خوب شد؟تاثیری گذاشت؟

سلام عزیزم یک سوال ااشتم ازتون بعد عمل وضع اسپرم همسرتون خوب شد؟تاثیری گذاشت؟

بله عزيزم خوب شد طوري كه دكتر بهمون گفت ميتونيد طبيعي يا نهايت با آي يو آي نتيجه بگيريد ولي ما چون سنمون داشت ميرفت بالا خيلي صبر نكرديم و رفتيم رويان سراغ آي وي اف كه اونجا بهمون گفتن براي آي وي اف اگر عمل هم نكرده بود زياد مهم نبود . 

بله عزيزم خوب شد طوري كه دكتر بهمون گفت ميتونيد طبيعي يا نهايت با آي يو آي نتيجه بگيريد ولي ما چون س ...

به منم دكتر گفته 50 درصد شايد عمل روش جواب بده 50 درصد شايد عمل جواب نده و بدتر بشه و خب من خودمم يكسري مشكل دارم

ميشه بپرسم وضع اسپرم همسرتون چجوري بود قبلش؟ مورفو و تحرك؟

انشالله که خیره والا برای من نوشته بیوفیزیکال پروفایلو دیگه توکل به خدا انشالله این چند وقت هم به خی ...

نه عزیزم فکرکنم با سونوی بعدی مشخص شه قطعی...تا الان که نی نی بریچ بوده دکتر گفت اگه سونوی بعدی نچرخه دیگه امکان چرخیدنش خیلی خیلی کم میشه...با حساب کتاب خودم اواخر مهر زایمان میکنم ان شاالله،شایدم اوایل ابان.تاریخ دقیق نزدن برام هنوز.ایشالا برای هممون همه چی خوب پیش بره‌‌‌❤امیدوارم همه ی منتظرا زودتر این حس قشنگو تجربه کنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان

من بالاخره زنگ زدم مرکز

بهم گفتن سه تا بسته جنین برامون فریز کردن

دیگه از جزئیاتش نگفتن اینکه چندتا هستن یا کیفیتشون چطورن.باید برم مرکز شناسنامه جنین ها رو بگیرم

حال یه دانشجویی رو دارم ک فقط میدونه پاس شده اما نمیدونه با چه نمره ای😟😟

بقیه ش هم توکل بخدا هرچی خواست خداست

@پری1875    

سلام دوستان من بالاخره زنگ زدم مرکز بهم گفتن سه تا بسته جنین برامون فریز کردن دیگه از جزئیاتش نگف ...

وااااااي الهي شكر نميدوني چقدر برات خوشحالم واميدوار شدم انشالله همون اول باردار ميشي خدا كمكت كنه

به منم دكتر گفته 50 درصد شايد عمل روش جواب بده 50 درصد شايد عمل جواب نده و بدتر بشه و خب من خودمم يك ...

عزيزم باور ميكني يادم نيست واقعا چون همسر من آخر سال ٩٣ عمل كرد و الان هم اصلا برگه آزمايشي ازش ندارم كه نگاه كنم .

به نظرم براي عمل با يك دكتر خوب مشورت كن ، براي همسر من كه به نظرم عمل بد نبود چون هم با آي وي اف نتيجه گرفتيم و هم بعدش هم طبيعي باردار شدم .

عزيزم همسر من هم يك مدت پنتوكسي فيلين ميخورد حالش بد ميشد حالت تهوع داشت و سر درد و ديگه قطعش كرد و ...

عزیزم‌منم قبلا پنتوکسی فیلین میخوردم تهوع داشتم اینبار دکترم بخاطر آندو نازک پنتوکسی فیلین رو شبی نصف خوردم دیگه اذیت نشدددم

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام دوستان من بالاخره زنگ زدم مرکز بهم گفتن سه تا بسته جنین برامون فریز کردن دیگه از جزئیاتش نگف ...

شکر.انشاا.. که کیفیت جنین ها عالی باشه و همون بار اول هم باردار شید🌷

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
بدبختی اینه که دکترم به هیچوجه حاضر نیست این سرم رو تجویز کنه برا من دکتر زرنانی که ایمونولوژ بیمارس ...

اخه وقتی چندین بارمنفی شدی بایدتجویزکنه دیگه،این همه باطزخودش کارکردبگواینبارومیخوام سرم بگیرم شانسموامتحان کنم،منم مهرافزاگف نیازب سرم نداری من اصرارکردم گفتم دفعه پیش ک سرم داشتم بتاتا۱۷اومدچرادفعه های قبل همش صفرویک بودقبول کردگف باشه،فامیلتونم ک هست دکترخواهرمخشوبزن دیگه،نهایتش برویه ویزیت باظهیری ازاون نامه بگیرنمیشه؟؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دکتر زرنانی برام قراره تجویزش کنه ولی خوب رشت مجبورم بزنم.

میگماثمین جون تزریق۳روزقبل انتقاله نهااایتش همون تهران تزریق کن بعدبیارشت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود