2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
قربونت برم خواهری ان شاءالله به حق این شبا خدا خودش پاداش این صبرت و به بهترین شکل بده عزیزم😭😭

فدات خواهر انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیز دلم ان شاالله همه دوستانی که منتظر نی نی هستن باردار بشن و مامانای گروه هم بسلامتی بچه ها ...

مرسی که کامل و دقیق نوشتی عزیزم، میکرواینجکشن منظورمه، همون که از آی وی اف یه مرحله بالاتر هست دیگه😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پس تمام بررسی ها رو انجام دادین خدا رو شکر، ان شاء الله این بار مامانی  ولی باز هم به دکتر ...

با دکتر رزاقی ویزیت شدم هیسترو هم با ایشون انجام دادم ولی دیگه رفتن نتونستم درمان رو باهاشون ادامه بدم.با دکتر طرازی هم خرداد ماه ویزیت شدم گفت به نظر من دیگه پانکچر نشوبرو سراغ اهدایی ولی اگه خودت بخوای میتونی سیکل جدید روشروع کنی ولی به نظر من بی فایده هست .گفت به تخمدان  ها تو هربار پانکچر سوزن زده میشه احتمال س ر ط ا ن تخمدان رو تو بدنت بیش تر میکنی و امکان داره تو سن جوانی یائسه بشی که کلی عوارض داره .برای هردومون کلی مکمل نوشت گفت اگه خواستی مکمل هارو استفاده کن و بیا برای سیکل جدید .نمیدونم جنین شناسی بیمارستان آبان یا بهمن بهتره یا رویان!!!!!!!! برام دکتر فرقی نداره مهم جنین شناس هست. اندومتریوز هم هیچ دکتری راجبش بهم چیزی نگفت اگه مشکلی بود تو این همه ویزیت یکی چیزی میگفت.

بچه ها الان تخمک و اسپرم های ما لقاح داده شدن؟ الان دارن نی نی میشن؟ یه حسی دارم هی به همسرم میگم ال ...

آره الان بهم پیوستن، دیگه 😍😍😍😍یهو مامان 10 تا بچه شدی رفت

سه روز بعد میگن چندتا از جنین ها رشد کردن

دوستان گل کیا هیستروسکپی انجام دادن؟ روزچندم سیکل انجام دادین؟ جراحی شدین؟ چندروزه خوب شدین؟؟؟ ا ...

من روز13سیکل هیسترو شدم .خراش اندومتر برام داد و پولیپ داشتم که برداشت.اصلا بعدش درد نداشتم.اصلا اصلا.2روز لک بینی داشتم اونماه پریودمم عقب افتاد 10روز و من اصلا سابقه تاخیر نداشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
توکل کن به خدا عزیزم،انشالله که نتیجه میگیری،منم برای بار دوم که میخوام وارد سیکل بشم،دفعه قبل فقط ۲ ...

جز توکل کاری نمیتونم انجام بدم برام دعا کنید.ان شاالله شما هم اینبار نتیجه بگیری واقعا سخته فقط کسی که این مشکل روداره میفهمه ما چی میکشیم.خدایا دل همه ی منتظر هارو شاد کن.

عه خوبه که.انشالله باردار شدم چی

دیگه اون موقع هر جا بری برات میزنن گلم، کافیه دستور پزشک باشه 

فقط فکر کنم اون موقع باید بیمارستانی باشی که متخصص زنان همیشه تو بخش زایمان داشته با‌شه 

چون تهران که سرم قندی ساده واسه من نمیزدن جز آرش و نیکان

ممنونم عزیزم زینب جون مقاومتو نفهمیدم منظورتو

یعنی اگر تخمک فریز کنن احتمال اینکه از فریز در بیاد هست ولی کمتره نسبت به حالتی که جنین رو فریز کنن، تحمل جنین برای فریز شدن و از فریز در اومدن بیشتر از تخمکه

ان شاالله دیگه علایم هایپری نیاد، فقط سفیده تخم مرغ تا زمانی که پری بیاد فراموش نشه والا واسه ما او ...

سلام زینب جون متوجه جمله اخرت نمیشم میشه لطفا توصیح بدی

دیگه اینکه ترشحات شبیه سفیده تخم مرغ نشونه چیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون گلی.زنبی اون کم خونی واسه شروع سیکل پانکچر مشکلی ایجاد میکنه؟ یعنی بحاطر کم خونی امکان داره به ...

نه عزیزم ممکن نیست از من بدتر که نمیتونی باشی من تالاسمی مینورم هموگلبینمم رو 9 و 8 متغیره ولی هرگز سیکلم عقب نیوفتاده

ثمین جان الزهرا کجاست؟ مرکز خوبیه؟

الزهرا رشت هستش مرکز دولتیه.من بیشتر بخاطر دکترم اونجا میرم هم دستش خوبه هم اطلاعاتش .تنها کسی که مشکل منو بعد 12تا انتقال ناموفق فهمید اون بود

با دکتر رزاقی ویزیت شدم هیسترو هم با ایشون انجام دادم ولی دیگه رفتن نتونستم درمان رو باهاشون ادامه ب ...

پروانه جان آندو خیلی موزی هست، گاهی فقط با بررسی مشخص میشه 

به منم همه میگفتن آندو نداری، تو عکس رنگی و تمام آزمایش ها نرمال بودم، ولی تو معاینه دکتر پادمهر تشخیص داد ندول التهابی کف لگن دارم و سونو تایید کرد

درسته من نیاز به عمل نداشتم ولی حداقل فهمیدم این مشکل هست

یه ویزیت تو بخش آندومتریوز ابن سینا بشی ضرر نداره خیالت راحت میشه

راستی بچه ها میگن رزاقی از کانادا اومده، ابن سینا هم هست، رفتی پیگیری کن

بعد یه سوال دیگه، دفعه آخر تخمک های شما چند تا بود؟ اسپرم اصلا ندیدن؟ فریز نکردن اون تخمک ها رو؟ 

سلام زینب جون متوجه جمله اخرت نمیشم میشه لطفا توصیح بدی دیگه اینکه ترشحات شبیه سفیده تخم مرغ نشونه ...

منظورم اینه یه جنین رو فریز کنن احتمال از فریز در اومدنش بالاتر از زمانی هست که تخمک رو فریز کنن 

یعنی احتمال از فریز در اومدن تخمک کمتر از جنین هست

سلام زینب جون متوجه جمله اخرت نمیشم میشه لطفا توصیح بدی دیگه اینکه ترشحات شبیه سفیده تخم مرغ نشونه ...

ترشحات این جوری معمولا نشانه تخمک گذاری هست، ولی خیلی علت های دیده می تونه داشته باشه خصوصا اگر کسی داروهای هورمونی دریافت می کنه