2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
تو روش ابن سینا احتمالا اون سیکل دارو نمیگیری دیگه درسته؟ یا نهایت ۲۱ پریودی یک سری دارو میده تا شرو ...

عزیزم منم دوتا سیکل اولم مثل خودت بود.اما سیکل سوم که بدنم خیلی خوب جواب داد روز ۱۴ سونو شدم و داروهام از همون روز شروع شد ولی اینکار یه چیز عادی نبود.ابن سینا روزی که رفتم ازمایش بدم فقط پرسیدم هنوز ویزیت نشدم.مرسی عزیزم 

خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه  دكتر كفته ٢١ از بده يعني ...

مبارکه عزیزم خیلی تبریک میگم بی بی چک ب این خوشگلی باز شک داری؟انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به سلامتی  رژیم هایپری اگر ذخیره بالا داری از روز شروع داروها رعایت کنی کافیه شیرا ...

سلام قربونت برم 

می دونم که این آزمایشو قبلا دکتر حتما برام نوشته و انجام دادم ولی نمی دونم کدوم آزمایشه و اسمش چیه که ببینم ذخیرم چنده😓

منم همه ی اینایی که گفتی انجام میدم ببین تو شیر(اما دیدم بعضیا میگن شیر خوب نیس نگران شدم ،اما بعضیاهم میگن واس سالم سازیه اسپرم شیرعالیه دیگه موندم چیکارکنم استرس گرفتم ) ارده هم میریزم علاوه بر اینایی که گفتی ببین دیگه چه شود همه چی درهم برهم 😅ولی می دونی راستش شوهرم 

قلیون می کشه فک کنم نمیزاره اینا تاثیر خودشو بزاره اما قول داده حداقل این یک ماهی که وقت داریم خیلی کمتر بکشه برم یکمم ویتامین سی و ای بخرم بخوریم شاید یکم تقویت بشه و دود قلیون خنثی بشه...😓 برای پیاده روی هم از روزی که بهم گفتی دقیقا ماه پیش بود رفتم باشگاه ثبت نام کردم هرروز ورزشای هوازی انجام میدم هم حال روحیم خیلی خوبه هم جسمی خدا خیرت بده زینبی جون اگه بازم چیز جدیدی به ذهنت رسید بهم بگو هر چی میگی من انجام میدم خیلی بهم کمک میشه 

فداتشم عزيزم.  من منتظره جواب آمينو بودم كه از آزمايشگاه تماس گرفتن گفتن نمونه cvs رو كشت داد ...

الهی صدهزار مرتبه شکر.خواهر خودتو ببند به هندونه.خیلی پر ابه.سرم هم بهت میدن نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتی عزیزم ان شاالله نتیجه بگیرین گلم اگر ذخیره تخمدان شما بالا هست باید این رژیم رو رعایت کنی ...

مرسی از پاسخت

آزمایش amh دادم ۱.۴ بود

۳۲ سالم هست

نمیدونم ذخیرم خوب هست یا نه

چیزای دیگه ای هم شنیدم

مثل دوغ شور ...

این همه شوری خودش باعث ورم میشه نمیدونم چیزای شور بخورم یا نه

ثمین جون رزاقی گف اگه تمایل داری سرم بگیرگفتم اره میخوام،دوتابرام نوشت ک اومدم رشت هلال احمرگرفتم،دو ...

دکترم که بیمارستان دولتیه.آریا یعنی اگر من بخوام برم تزریق نمیکنن؟عجب گرفتاری شدما.هزینش مهم نیست که اصلا بگو 1میلیون فقط ی جا باشه تزریق کنن برام.

مگه تزریقش چه فرقی با بقیه ی سرم ها داره؟یعنی کسی که سرم معمولی رو تزریق میکنه نمیتونه اینو بزنه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان فقط تو بخش اورژانس بیمارستان ها میزنن و باید دستگاه فشار و مانیتورینگ بهت وصل باشه و ظرف سه ...

متاسفانه من تالش هستم.اگر تهران بودم غمی نبود که

دکترم که بیمارستان دولتیه.آریا یعنی اگر من بخوام برم تزریق نمیکنن؟عجب گرفتاری شدما.هزینش مهم نیست که ...

مثل اینکه پزشکت ک دستورشومیده بایدهمون بیمارستان کارکنه،بعدم اینکه این سرم چون ممکنه بعضی بدناعکسل العمل نشون بدن وفولرضی نثل سردرددرگیجه تهوع ودردعضلات وتپش قلبواین چیزاایجادکنه، واسه همین بایدتوزمان طولانی تزریق بشه حداقل دوسه ساعت باسرعت کم تزریق شه عزیزم،اورژانس الزهرانمیتونن تزریق کنن برات خواهر؟؟یه سوال بکن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام عزیزان من 28 مرداد رفتم آزمایش دادم شکر خدا جواب ای وی اف مثبت بود جنین 4 روزه انتقال داده بود دکتر گفت دوهفته دیگه بیا  مطب کسی میدونه برا چی باید باید برم31 روزه که از انتقالم میگذره آخرین پریودیم 25 تیر بود اگر سنو انجام بده صدا قلب بچه شنیده میشه

سلام عزیزان من 28 مرداد رفتم آزمایش دادم شکر خدا جواب ای وی اف مثبت بود جنین 4 روزه انتقال داده بود ...

عزیزم.خب میخاد سونو کنه برا دیدن ساک و احتمالا قلب هم دیده میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام قربونت برم  می دونم که این آزمایشو قبلا دکتر حتما برام نوشته و انجام دادم ولی نمی دونم کد ...

عزیزم.ذخیره تخمدان Amhهست تو ازمایش..آنتی مورولین هورمون...ببین چ عددی هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.خب میخاد سونو کنه برا دیدن ساک و احتمالا قلب هم دیده میشه

نفسی جون سلام خوبی؟دکتر برا شما تو نیخه سونو وزن طول سرویکسم خواسته؟یا فقط وزن جنین نوشته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستای گلم سلام 

امروز رفتم پانکچر سوالاتتونو خوندم و همراهیتونو از همتون واقعا ممنونم خدا خیرتون بده 

اول از همه بگم کادر ای وی اف بیمارستان بهمن عالی بودن اصلا دور از انتظارم همه با حوصله مهربون خدا خیرشون بده والا امروز خاطره خوشی شد برام 😍🥰

وقتی به هوش اومدم اصلا درد نداشتم یعنی میفهمیدم زیردلم یه دردای خیلی کوچیک و مختصری داره ولی اصلا هیچ بودن 

برام

موقع بیهوش شدن ایت الکرسی خوندم ولی نصفه نیمه موند 🥰از همه دیرتر پانکچر شدم ولی از همه زودتر به هوش اومدم 🤗 دوسه نفر هایپر شده بودن متاسفانه😔امپولای من پرگوریس و اورگالوتران بود که پرگو روزی دوتا با اب مقطر قاطی میکردم میزدم از اول سیکل و اورگالوتران از روز هفتم سیکل روزی یه دونه کلا ۲۲ تا پرگو زدم و ۵ تا اورگالوتران ،یه شب مونده به امروز هم یه اویترل زدم یه واریوپپتیل 

گفتن ۱۳ تا تخمک شد و فریز کردن و گفتن ۴-۵ روز دیگه ز بزن جنین شناسی بپرس وضعیت جنیناتو بعدشم پریود که شدی ز بزن مطب 

این بود ماجرای امروز ❤️🤗❤️

@زینبی_بابا    

@7669    

@pangol    

نفسی جون سلام خوبی؟دکتر برا شما تو نیخه سونو وزن طول سرویکسم خواسته؟یا فقط وزن جنین نوشته؟

سلام.عزیزم نه برامن چیز خاصی ننوشته فقط نوشته سونو 28.29هفته...ولی خب من خودم ب دکتر میگم طول سرویکس هم اندازه بگیره

من اولین بار بود پانکچر شدم تو این مدت هم سعی کردم گرمی بخورم چهارمغز به خصوص پسته خوردم پریروز حلیم خوردم و در کل خیلی رعایت نکردم چندبار خونه مادرشوهرم رفتیم دوغ خوردم و ماست خیار نتونستم جلو هوسمو بگیرم 

ولی سعی کردم گرمی بیشتر بخورم ناپرهیزی هم کردم 

خالا ایشالله خدا خودش کمک کنه جنینا اوکی باشن 

همتونو دوس دارم و اصلا نترسید اصلا کلا از هفت صبح رفتم داخل تا کارارو کنن و اینا ساعت ۱۱ سوار ماشین شدم انقدر حالم خوب بود رانندگی هم کردم دلتون نخواد یه طباخی ۲۴ ساعته پیداکردیم با شوهر مهربونم رفتیم سراغش 😂😂

حالم خیلی خوبه و برای هممون بهترینارو ارزو میکنم 

توکل به خدا ایشالله سال دیگه همه نی نی هامون سالم و توپولی تو بغلمون باشن

@نفسی835