2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دوستان من پانکچرمو انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم هایپر هم نشدم ۱۳ تا تخمک گرفت دکتر نمیدونم کمه ی ...

وای پانچر درد داشت ؟ چیکارکردی هایپر نشدی دارو چی داشتی ؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم🤪

اي بابا ببين توروخدا منم روز ١٢ لك ديدم ولي خب آزم رو كه برا روز ١٢ نوشته بود منفي بود همون روز ١٢ د ...

برای همین تاکید میکنن حتما از دوم رو دین. اگه ۲برابر شه یعنی بارداری و بتا دیر بالا رفته و لانه گزینی دیر بوده🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من خیلی استرس آنومالی رو دارم.بنظرتون ممکنه سل فری اکی باشه اما تو آنومالی مشکلی باشه؟؟

نه عزیزم امکان نداره انشالله. من که گفت سل فری بده نوشت اما ندادم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها چیکار کنم با این سرفه ها؟؟؟ای خدا.این همه استرس رو چیکار کنم؟؟

شربت پروسپان بخور من همه چی رو امتحان کردم این خوبِ

بخور هم با اویشن بده مداوم جوری که همش بو آویشن بگیری 

خوب میشی انشالله 

دوره داره باید بگذرونی ش اما نزار گلوت خشک بشه اب ولرم کنارت باشه هی کم کم گلو رو نمناک کن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره عزیزم.مادروکودک ی خرده گرونه...ولی فدای سر بچه هات..انشاءالله جنین های خوب وسالم برات تشکیل میشه ...

قربونت عزیزم اره دبگه خصوصی گرون میشه

امید به خدا با دعا و انرژی های مثبت شما دوستان 

سلام دوست جونیا من ماه بعد وقت دکتر دارم که وارد سیکل میکرو بشم الان انقد در مورد هایپری خوندم ترسید ...

سلام عزیزم به سلامتی 

رژیم هایپری اگر ذخیره بالا داری از روز شروع داروها رعایت کنی کافیه

شیرانبه عالی حرف نداره، ما خیلی خیلی زیاد مصرف می کردیم 

شیر عسل پسته و پودر نارگیل و بادام و... هر چی می‌رسیدم تو شیر می‌ریختم اونم عالی بود، هر دو می خوردیم 

آها گاهی عرق دارچین هم تو شیر می‌ریختم هم خوشمزه میشدهم سردی شیر رو می‌گرفت 

گلم ما هفته ایی دوبار نیمرو تخم مرغ محلی و روغن زیتون با یه پیاز کوچیک و سه تا خرما می خوردیم اونم عالی بود

آب پرتقال هم کل زمستون می‌گرفتیم مصرف می کردیم، منظورم اینه مصرف زیاد میوه عالیه

از الان به همسرتون واسه خنک کردن بیضه بگین، خیلی خیلی معجزه می کنه

پیاده روی هم داشته باشین یا مصرف مایعات زیاد

تازه نصف امپول تزريق كردم 

عزیزم من نصف امپول تزریق کردم شنبه اول هفته سشمبه تست زدم حاله انداخت چهارشنبه دیگه حاله هم ننداخت مبارکت باش کیفش ببر و بگو چه کارهایی قبل و بعد انتقال انجام دادیبرا ماها هم دعا کن

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم نمی دونم باهاش چیکار کنم واقعا! من وقتی دکتر میخواد برام سونو کنه خیل ...

عزیزم درد انقباض ماهیچه واژنِ که ممکن ناخوداگاه باشه

اما درد تیر کشیدن تو تخمدان و زیر دل نرمال نیست

و اینکه دکترت از خودت میپرسه آندومتریوز نداری خنده دارهِ مگه تو باید به دکتر بگی چی داری چی نداری؟

اون باید تشخیص بده.

تو پریود ها درد شدید نداری؟

به موقع میشی؟

حس عفونت و ترشح نداری؟ همینجوری زیر دلت درد نمیگیره؟

تو نزدیکی دردت چطوری هست برای داخل شدن به واژن دردداری یا زیر دلت درد یا تیر میکشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی