2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه دیگه من رشتم،شنیدن قم اینجوری نیست خیلی راحت میگیرن،اخه رفتم یه بارهرچی صحبت کردم گفتن دکترم گفته ...

سرم رو از کجا تهیه کردی جانان جون؟بعد کجا زدی؟تزریقاتیای معمولی هم میزنن سرم رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرم رو از کجا تهیه کردی جانان جون؟بعد کجا زدی؟تزریقاتیای معمولی هم میزنن سرم رو؟

ثمین جون رزاقی گف اگه تمایل داری سرم بگیرگفتم اره میخوام،دوتابرام نوشت ک اومدم رشت هلال احمرگرفتم،دونه ای ۱۱۰۰بوداون موقع،همیشه هم ندارن بایدزنگ بزنی پیگیرباشی بخری بیاری تویخچال بذاری،نه هرجاتزریق نمیکنن رفتم بیمارستان اریااشناداشتم اون موقع اون زنگ زدتونستم انجام بدم،اگه دکترت بیمارستانهای خصوصی کارمیکنه میتونه دستوربده قسمت اورژانس بیمارستان بتونی تزریق کنی،موسسه مهررفتم گفتن مااینجاتزریق نمیکنیم،زیر۱۰۰هزینه تزریقش شد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
جنینها 3روزه بودن

پس هنوز خيلي زود زدي نكران نباش

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
نميدونم فاطيما😭 هفت ساله منتظرم امروز تستم مثبت شده روز ١٨ انتقالمه ٥ شش روز قبل نصف امپول هاش سي ...

ستاره جونم ان شاالا ک مثبت و خدا نی نی هاتو نگه داره .شما کجا ای وی اف کردی؟هزینت چقد شد

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه. منم هی بد نیستم عزیزم شکر.اما راستش بدم بخاطر اینکه دیگه دارم کم میارم ...

بى خيال باش ملودى بسپار به خدا باور كن خودش برات بهترينها رو رقم مى زنه

تلاشتو كن اما خودتو اذيت نكن 

باور كن همه چى تو بى خيالى پيش مى ياد با غصه و حرص و استرس كارى كه پيش نمى ره بماند هزار جور مشكل هم براى خود آدم پيش مى ياد 

انشالله خدا تو اين راه بيشتر هواتو داره و تمام وجودتو پر آرامش مى كنه

مواظب خودت باش بيشتر از همه چون زندگى همين روزاييه كه داره مى گذره چشم رو هم بذاريم كلى سال گذشته و هيچى متوجه نشديم

خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه  دكتر كفته ٢١ از بده يعني ...

تبرررررررررریک ،خداروشکر،انشاالله که به سلامتی سپری کنی دوست عزیز 

من با دیدن بی بی چک کلی ذوق کردم و ناخوداگاه لبخند زدم

دوستان برای پرولاکتین بالا دکترا چه قرصی تجویز می کنند؟ طرازی چه قرصی میده؟ مال من ۸۲۱ بود بالاترین ...

بروموکریپتین روزی یه دونه من میخوردم.

حتما مجدد چک کن چون شرایط قبل آزمایش خیلی مهمِ

ولی معلومِ که بالایی .

ممکن از تیروئید ت هم باشه 

که واسه من نبود 

یک سال قرص خوردم تا نرمال شد و بدن عادت کرد

اما زود میاد پایین نگران نشو. یکسال قرص رو برای ماندگاری نتیجه میخوری.

استرس  بعد از تیروئیدیکی از مهمترین عامل های بالارفتن پرولاکتینِ

ممکن بگن بری عکس بندازی اما دکترم گفت لازم نیست میاد پایین.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها ببخشید خیلی معذرت میخوام من یبوست شدید دارم چکار کنم؟کاهو و میوه هم زیاد میخورم 

آب ولرم ، آب ولرم ، آب ولرم 

صبح یا زمانی که شکم خالیِ عالی عمل میکنه.

غذای حجیم مثل سیب زمینی پخته ، خوراک لوبیا ، عدسی با نان سنگک بخور

کاهو رو نخور فعلا خوب نیست.

موز و انار هم نخور

الان روده شما خشک شده و کویری هست فقط بهش آب برسون اما دقت کن باید حتما آب کمی گرم باشه 

ممکن حالت تهوع بگیری از خوردنش (مثل چایی که در حال سرد شدنِ) اما غوغا میکنه

دوستان لطفا همه جواب بدید.شما دکترتون اولین سونو برای شروع پانکچر رو  چندم سیکلتون انجام میده؟ت ...

تو روش ابن سینا احتمالا اون سیکل دارو نمیگیری دیگه درسته؟ یا نهایت ۲۱ پریودی یک سری دارو میده تا شروع سیکل بعد که از روز اول یا دوم یا نهایت سومِ پریودی داروهای اصلی شروع بشه.

اگه اینطوره هم خوبه چون آندومتر و حالت تخمدان برسی میشه قبل سیکل هم بدِ چون یه سیکل عقب میمونی.

من هیچ وقت اینجوری شروع نکردم روز دوم و سوم بعد سونو دارو ای وی اف گرفتم .

دوستان من پانکچرمو انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتم هایپر هم نشدم ۱۳ تا تخمک گرفت دکتر نمیدونم کمه ی ...

بسلامتی عزیزم 

میشه بگی چطور بود پانکچر راحت بود؟آخه فک کنم شماهم می ترسیدی و نگران بودی مثل من

خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه  دكتر كفته ٢١ از بده يعني ...

وای مبارکت باشه عزیزم چه پررنگ و قشنگ انشاللله به سلامتی بغلش کنی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم