2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
وااااا کی‌گفته فایده نداره؟ببینداگه عددش واقعا ۴ باشه خیلی کمه.نمیخوام‌نگرانت کنم.ولی باید باید از ی ...

آره گفت ٤. آره تو روز تقريبا سه ليتر آب ميخورم آب هندونه هم زياد ميخورم . دلستر هم از امروز شروع ميكنم به خوردن اميدوارم جواب بده ان شالله. سرمي كه ميزنن چه سرمي؟ سرم معموليه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
راستی تو امنیو انجام دادی درسته؟بخاطر همون هم هست که اب دور‌بچه کم شده.حتما حتما استراحت کن.گرما خیل ...

آره من آمينو انجام دادم . آره استراحت ميكنم و اصلا بيرون نميرم كه عرق نكنم و گرمم نشه. آره دقيقا واسه دوشنبه هفته بعد نوشته كه يك هفته بگذره ببينه وضعيت چجوريه. دعا كن واسم 😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم مرررسي  به سلامتي عزيزم انشاالله با اولين انتقال مامان بشي خوشحال بشم  من يخورد ...

حتما همه چی خوبه عزیزم نگران نباش اصلا چون هیچی دست ما نیست خدایی که خوش داده خودشم مراقبه

چهارشنبه با خبرای خوب بیا دوستم😙😙😙😙

درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن 😊😊😊😊

نه گلم مشکلی نداره، ولی اگر ماهی مصرف می کنی دوبار در هفته نیاز نیست و اینکه باید دو بار در هفته ای ...

عزیزم ما معمولا هفته ای یه بار ماهی میخوریم.البته کلا از ماهی بدم میاد...ولی به زور میخورم.ماهی سالمون و قزل اینا که اینجا نیست اصلا.ماهی های جنوب هم یه سریاش کمتر جیوه دارن،ما ماهی های بزرگ نمیگیریم...نمیدونم دیگه از اول بارداری هم معمولا هفته ای یه بارو خوردم.ایشالا مشکلی پیش نیاد.اخه من زن داداشم،اطرافیان و کلا ساکنای اینجا رو دیدم تو بارداری ماهی جنوبو میخورن و مشکلی پیش نمیاد...یه بارم به دکتر گفتم گفت فقط کوسه ماهی و خرچنگ و‌چندمدل ماهیو اسم برد نخور...

پس الکی نوشته یه شب درمیون...ما جمعه ها ماهی داریم مثلا،پس میتونم یه دونه فقط وسطای هفته بخورم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه هااا من روز ۱۲ انتقالم...دو سه تا لک قهوه ای دیدم‌باز....الان‌ندارم...کسی اینطوری بوده؟ یعنی دار ...

ایشالا که نشونه ی مامان شدنته😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره گفت ٤. آره تو روز تقريبا سه ليتر آب ميخورم آب هندونه هم زياد ميخورم . دلستر هم از امروز شروع ميك ...

افرین.رعایت کن ایشالا که همه چی درست میشه تا هفته ی دیگه.دلستر رو مطمئن شو قند نداری،یا هم زیاد نخور

عزیزم برای من سرم نمکی بود فکرکنم.دکتر نوشته بود.من ۵ روز روزی یه بار زدم

مرررسي نفس جون واسم دعا كن تا آخرش خوب پيش بره سونو قلب كه ميرم همه چي خوب باشه  اشكال نداره و ...

کمتر بیا نی نی سایت من دارم کلی با خودم مبارزه میکنم کم بیام واقعا استرس میگیرم گاهی عجیب نا امید میشم

آدم همش همزاد پنداری میکنه با همه 

البته شاید همه مثل من نباشن من اخلاقم خیلی بده متاسفانه 😔😔😔😔😔

وقتی میل به هیچ چی  ندارین و خوردن سیبم ی ساعت حداقل طول میکشه و قورت دادن غذا یا میوه براتون خ ...

یا خدااااااااااااااا ویاااااااار😢😢😢😢از الان برو طب سنتی کمک کنه بهت 

نخوردن واسه بچه ضرر نداره خودتو داغون میکنه

فدات دوستی....آخه روز ۱۲ ؟ روز موعدمم‌بود امروز...چی بگم...درد پریودی‌ندارم 

اره من خیلیا رو دیدم روزای اخر لک دیدن.نمونه ش دوست خودم که سه چهار روز پیش زایمان کرد😍 اونم دو سه روز اخر رو لک قهوه ای داد،جوری که با ناامیدی رفت ازمایش داد ولی خداروشکر الان دخترش بغلش خوابیده😘ایشالا خوش خبر باشی گلم

سلام خدمت همه دوستان و عزیزانیکه ک جویای احوالم بودنو بعد اونهمه استرس احوالپرسیشون بهم انقد روحیه د ...

سلام.عزیزم..چ.خوب شد از خودت خبر دادی..خداروشکر ک به خیر گذشته..الانم تامیتونی استراحت کن انشاءالله نی نی ب وقتش ب دنیا میاد..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شما همون رویا هستین که نینیتون دنیا اومد 😍😍؟؟ خیلی وقته ندیدمتون 💖

آره گلم خودمم⁦☺️⁩

اینقدر دلم برای تاپیک و حرف زدن با بچه های اینجا تنگ میشه

به محض اینکه فرصت میکنم میام سر میزنم. کلی از پیاما عقبم ولی بازم میگم غنیمته . دلتنگیم رفع میشه

روزای سختمو با بچه های این تاپیک و دلگرمی هاشون گذروندم. خیلی دوسشون دارم🥰