2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

بچه ها من دو روز قبل رفتم پیش یه دکتر دیگه.سونو اینارو‌نگاه کرد گفت همه چی‌خوبه...بعد گفت جفتت لبه ی دهانه ی رحمه.یکم پایینه.باید مواظب باشی.گفتم چی؟!جفت من که اومده بالا!گفت نه‌توی این سونو که هفته ی ۲۸ دادی نوشته margin low 

هنگ کردم!اولش  lowlying بود این همه استراحت کردم و مواظب بودم چرا اینجوری شد؟بدتر شده که

بعد گفتم سونوی قبل این گفته بودن اب دور بچه کمه.گفت بخواب سونوت کنم.در حد یه دقیقه پروب رو گذاشت رو شکمم.گفت میخوام فقط وضعیتتو چک کنم .گفت نی نیت بریچه هنوز.جفتتم یکمیش لبه ی دهانه ی رحمته...اب دور بچه هم ۱۰ هست..گفت‌وضعیتت خوبه ولی شیافو ادامه بده تا هفته های ۳۵.وزنشم چک‌ نکرد چون خیلی زود برداشت پروب رو

اها گفت احتمالا چون جفتت هنوزم پایینه نی نی نتونه بچرخه و بریچ بمونه.بچه ها بریچ بودن باعث مشکلی نمیشه برای بچه؟چون از همون سونو انومالی برا من بریچ بوده.نکنه رشدش و این‌چیزا فرق کنه با سفالیک!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهن ایزی آیرون بخور... خودش باعث میشه یبوست برطرف بشه

چطوری رویا جون؟شهریار ما خوبه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آهن ایزی آیرون بخور... خودش باعث میشه یبوست برطرف بشه

سلام رویا جون خوبی عزیزم؟پسرت خوبه؟صدات زدم نمیدونم چرا آبی نشد

رویا جون شما هم اون موقع که هماتوم داشتی موقع لکه بینی درد پریودی هم داشتی؟بعد بهت فقط پروژسترون دادن یا دوفاستون؟

خدا جونم شکرت...
الان که نه. اما تا نهم ک من نوبت عمل دارم ان شاءالله که میان. خودشون گفتن نهم وقت بگیرن برام.❤

به سلامتی عزیزدلم.ان شاالله پس فردا صحیح و سالم نی نیتو بغل میگیری و قشنگترین حس دنیارو تجربه میکنی😍 توی اون لحظه ها خیلی خیلی برای تموم منتظرا و باردارا دعا کن...این روزا یه حس ترس و استرس دارم که نکنه نتونم برسم به هفته های ۳۷ اینا...😥

توروخدا دعا کن برام منم نی نیمو صحیح‌و سالم به موقع بغل بگیرم.امروز حالم‌خوب نیست اصلا

من بتام چهار  و نیم بود داروها را قطع کردم کمر درد شدید دارم فقط با کجود هیسترو و سرن و پردنیزو ...

عزیزم دکترت کیه ؟رنج مثبت آزمایشگاهی که رفتی چنده ؟

انشالله مامان شدی 🤲

بچه ها چه اتفاقی برای @rakhsh67     افتاده مگه؟نگران شدم...صفحه های قبل که رفتم ندیدم پی ...

چندروز پیش گفت دهانه رحمم 1سانت بازشده بیمارستان بود..دیگه خبری نداده منم.مدام ب فکرشم..کاش بیاد خبربده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حتما خونریزی بوده فک کرد پریود شده روز دوازدهمش گفت افتادم به خونریزی

لانه گزيني بوده 

دوستم روز 10 افتاد به خونريزي 

فكر كنيد وسط پاساژ ! موقع خريد 

دو قلو بارداره ماههاي آخرشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

دوستان شما حالا تهوع تون از كي شروع شد ؟ از چند هفتگي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها من دو روز قبل رفتم پیش یه دکتر دیگه.سونو اینارو‌نگاه کرد گفت همه چی‌خوبه...بعد گفت جفتت لبه ی ...

مگه سونو قبل بهت نگفته بود جفت رفته بالا..عجیبه الان گفته پایین تره . حالا تو مراعاتتو بکن عزیزم...ولی بنظرم همیشه ی جا سونو بده چون دستگاها و تشخیص دکترا متفاوتن

درمورد بریچ هم چندان اطلاعی ندارم فک کنم رشدشون ب حالت قرارگیری مربوط باشه...ولی بچه کلا میچرخه..مثلا برامن سفالیک بود کلا..ولی دیروز دکتر خودم سونوکرد گفت حالت عرضی قرارگرفته.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان سلام امروز بخاطر انقباضات رحمی و باز شدن دهانه رحمم یه سانت بستری شدم از تک تکتون تقاضادارم ...

عزیزم کجایی؟تازه پیامتو دیدم.بهتری؟چیشده؟نترسیا.یکی از دوستای من همین اتفاق براش افتاد توی هفته ی ۳۲ بهش امپول زدن و گفتن استراحت کنه.بتامتازون تزریق کردن؟

دوستان شما حالا تهوع تون از كي شروع شد ؟ از چند هفتگي

برامن.از 6هفته شروع شد😣ولی سیستم بدنی هرکس متفاوته..امیدوارم شما نداشته باشی