2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بله دو سال قبل شدم ک سقط شد

عزيزم خيلي ناراحت شدم ولي شما با ذخيره ٤چرا به فكر اهدايي هستي منم ذخيرم ٤بود 

الان اين سومين انتقال منفيته ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا ای وی اف کنم پس؟ ابن سینا چرا نکنم؟

ابن سینا  من دیدم  هر کی رفته منفی شده مثل اینکه دیگه خوب نیست  ....دکتر  طرازی  ...عارفی   رزاقی  اینا رو شنیدم خوبن  ....  خودم عارفی میرم  ولی خیلی مغرور و بی حوصلست  اصلا وقت نمیزاره شاید برم جای دیگه 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزيزم حتما بايد با سرنگ شما ٣باشه اگه بتوني سرنگ خارجي پيدا كني عاليه كه منم نتونستم ولي ٣خوب پيدا ك ...

سرنگ خارجی؟نشنیدم تاحالا،ممنونت میشم عکس بذاری عزیزم،دردش هیچی فقط گلوله میشه اذیت میکنه منم شوهرم میزنه اروم میزنه ولی نه یک دقیقه چ جالب دفعه بعداینکارومیگم بکنه ببینم چی میشه،مرسی ک جواب دادی نفسی جان💗

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
روز ده بلاست، پس فردا آز دارم که نمیدم

محيا جون خب منم بلاست بودم ولي بي بي نزاشتم ١٢انتقال رفتم آز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سرنگ خارجی؟نشنیدم تاحالا،ممنونت میشم عکس بذاری عزیزم،دردش هیچی فقط گلوله میشه اذیت میکنه منم شوهرم م ...

فدات خواهش ميكنم اگه اروم بزنه اصلا گوله نميشه حتما بعدش ماساژ بده آروم 

منم خارجي پيدا نكردم داروخانه گفت چون تحريميم پيدا نميشه الان واست ميفرستم 

میفهمم چی میگی عزیزم منم جفتم پایینه الان دو هفتست تو خونه که چی بگم تو اتاقم حبس شدم خدا به هممون ک ...

عزیزم استراحت کن ان شاالله میره بالا.برای منم از اولش تا هفته ی ۲۵ پایین بود...یعنی گفتم دیگه نمیره بالا ولی رفت.با این حال بخاطر هماتومم هنوزم مواظبم‌و هیچجا نمیرم.اشکال نداره گلم اینا میگذره و میشه یه خاطره و برای نی نیامون تعریف میکنیم...یعنی کسی اسم این دکتره رو پیش من بیاره هرچی از دهنم دربیاد بهش‌میگم😂 زورم میاد که فهمید من تعجب کردم گفتم مطمئنین جفتم‌پایینه؟برای من بالا رفته بود که.گفت نه ببین نوشته lower margin.میخوام‌بدونم مدرک پزشکیشو از کجاش دراورده!واقعا اینا قراره چه بلایی سر مردم بیارن(من خنگ هم انقد‌اونجا به هم ریختم درست اون خطو نخوندم وگرنه کاش همونجا بهش گفته بودم این درمورد هماتومه نه جفت!)...دلم سوخت برای همه کسایی که مث من یه دکتر خوب دور و ورشون نیست و بدتر دوران حاملگیشون که باید عشق و حال کنن همش استرس میکشن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره خیلی نگرانشم...ولی خودمونیما،نمیدونم سخت میگیریم یا الان این دوره زمونه بارداریا خیلی سخت و پرخط ...

آره خیلی بد شده الان، تا همین ده سال پیش خانم های حامله با شکم جلو مهمونی میدادن، چند نوع غذا درست می‌کردن، سفر میرفتن، سر کار

واقعا چی به سرمون اومده😔😔😔😔انگار بارداری شده بیماری، همش مراقبت، همش سونو، غربال، انقباض کوفت زهر مار😢😢😢😢

الان حالم از خودم بهم میخوره، هیچ غلطی جون ندارم بکنم

سرنگ خارجی؟نشنیدم تاحالا،ممنونت میشم عکس بذاری عزیزم،دردش هیچی فقط گلوله میشه اذیت میکنه منم شوهرم م ...

این دیگه سفید معمولی نیست سوپر سفیده براهمون

محیا جون حالا بماند که من نا امید نیستم ولی دیگه تو مرکز قبلی پانکچر نشو، به قول خودت مگه میشه با ذخیره 4 تخمک بی کیفیت باشه، خیلی مشکوکه

اصلا به اهدایی فکر نکن

سلام من1من مرداد انتقالم بود شکر خدا باردارم امروز 7 شهریور دو روز پیش بخاطر فشار عصبی تپش قلب شدید تمام بدنم میلرزید نفسم بالا نیومد ولی سعی کردم خودم زود جمع جور کنم بخاطراف بد غذا شدنم چیز درست حسابی نخورده بودم الان خیلی نگرانم که برا جنین مشکلی پیش آمده باشه خودمم هیچ علایمی پیدا نکردم 

سلام 12 مرداد انتقالم بود شکر خدا باردارم امروز 7 شهریور دو روز پیش بخاطر فشار عصبی تپش قلب شدید تمام بدنم میلرزید نفسم بالا نیومد ولی سعی کردم خودم زود جمع جور کنم بخاطراف بد غذا شدنم چیز درست حسابی نخورده بودم الان خیلی نگرانم که برا جنین مشکلی پیش آمده باشه خودمم هیچ علایمی پیدا نکردم