2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انقباض داشت بستری شد، خیلی نگرانیم براش ولی ان شاالله هنوز نی نی‌ش اون تو جا خوش کرده

اره خیلی نگرانشم...ولی خودمونیما،نمیدونم سخت میگیریم یا الان این دوره زمونه بارداریا خیلی سخت و پرخطر شده!یعنی نه فقط اینجا،دور و اطراف هرکی میبینم با شیاف‌و امپول و استراحت رسونده تا زایمان...واقعا دلیلش‌چیه.

خدا خودش کمکمون کنه هممون به سلامتی بگذرونیم این دوران شیرین اما پر استرس رو

ان شاالله همه ی منتظرا هم دلشون شاد شه

امیدوارم @rakhsh67    عزیز هم مشکلی براش پیش نیومده باشه و حالش خوب باشه

برای یکی از بچه ها همین اتفاق افتاد دهانه ی رحمش یه سانت باز شد توی هفته ی ۳۲.یه شبم بیمارستان بود.میگفت انقد معاینم کردن فرار کردم از اونجا!ولی بهش امپول زده بودن و میگفت بهترم...خدا خودش هوای همه نی نیا رو داشته باشه و به‌موقع بذاره تو بغل ماماناشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زی زی جون اصلا بهت نگم‌وقتی گفت جفتت مارژیناله چقد به‌هم ریختم گفتم من‌که انقد‌رعایت کردم بخدا یه‌پ ...

میفهمم چی میگی عزیزم منم جفتم پایینه الان دو هفتست تو خونه که چی بگم تو اتاقم حبس شدم خدا به هممون کمک کنه و مارو محتاج این دکترای بی سواد نکنه ان شاءالله به سلامت نی نی تو به دنیا بیاری و این سختیا برات جبران بشه ❤❤❤واقعا برای ما که تو شهرستانیم خیلی مشکله

خدا جونم شکرت...
🥴🥴🥴🥴اینا دیگه از کجا به ذهنت رسیده😂😂😂البته درکت میکنم ولی خداییش دیگه بالا پایین واسه بچه خی ...

اینارم از اونجایی که خیلی ریلکس و بی استرسم رفتم گوگل سرچ کردم😂

متنش هم این بود : بریچ بودن جنین و خطرات آن...😐

بعد یه متن طولانی‌ درمورد همین‌اورد که بریچ بودن باعث میشه سر بچه دراز بشه مثلا😐😂یا رشد نکنه چون سر سنگینتره و بالا قرار داره..بعد نوشته بود چیکار‌کنین بچه بچرخه.اصلا صفحه رو بستم و لعنت فرستادم به شیطون

تا این بچه به دنیا بیاد من عقلمو به طور کامل از دست دادم به امید خدا😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها.اگه درباره قند بارداری اطلاعاتی دارین ممنون میشم ب من بگین چیا بخورم..مثلا من دیروز و امروز خ ...

نه متأسفانه، نون جو چی امتحان کردی؟ اخه نمیشه اصلا برنج و نون نخورد 

فکر کنم باید بخوری ولی کم

یه پزشک میگفت مثلا برنج سفید نباشه اگر با شوید باشه، یا مثلا عدس پلو کمک می کنه با پایین اومدن قند

حتما یه متخصص تغذیه برو

آخر هفته 6😖😖😖😖

مرررسي زينب جون پس تهوع شروع شد بعدش رفتي سونو قلب كه خدارو شكر خوب بود همه چي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷