2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ساغر جون  از شروع پری روز ۱۳ یا۱۴ با ۱۵ میتونی بری قبلش با منشی باید هماهنگ بشی

ممنون  خانوم گل 😘😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
فدات گلم.احتمال داره اشتباه کرده باشه.ولی تو مایعاتو ادامه‌بده.تعجب میکنم میگی دکترت گفته فایده ندار ...

گفت نه مايعات ربطي نداره حتي گفتم سرم گفت نه سرم هم فايده نداره 😔نميدونم فعلا فقط خودم دارم مايعات درماني ميكنم ببينم تا هفته بعد سونو چي ميشه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساغر جون  از شروع پری روز ۱۳ یا۱۴ با ۱۵ میتونی بری قبلش با منشی باید هماهنگ بشی

شما باردار شدی  ....  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
گفت نه مايعات ربطي نداره حتي گفتم سرم گفت نه سرم هم فايده نداره 😔نميدونم فعلا فقط خودم دارم مايعات ...

وااااا کی‌گفته فایده نداره؟ببینداگه عددش واقعا ۴ باشه خیلی کمه.نمیخوام‌نگرانت کنم.ولی باید باید از یه راهی‌جز خوردن مایعات جبرانش‌کنی.اگه‌مشکل قند نداری دلستر‌ بخور

شنیدم خیلی خوبه.ببین مایعات هم نه سعی کن بیشتر آب بخوری.شنیدم تاثیر اب بیشتر از ابمیوه‌و ای‌چیزاست.هرروز نصف هندونه رو آبشو بگیر و بخور.من‌هنوزم همینکارو میکنم.انقد که از این‌موضوع میترسم...ولی ایشالا که اشتباه کرده.کاش به یه دکتر دیگه‌بگی‌برات سرم بنویسه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گفت نه مايعات ربطي نداره حتي گفتم سرم گفت نه سرم هم فايده نداره 😔نميدونم فعلا فقط خودم دارم مايعات ...

راستی تو امنیو انجام دادی درسته؟بخاطر همون هم هست که اب دور‌بچه کم شده.حتما حتما استراحت کن.گرما خیلی خیلی بده برای وضعیتت سعی کن اصلا بیرون نری

سونوی بعدی رو برای هفته ی بعد نوشته برات؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از وقتی فهمیدم نمیدونم بخندم یا گریه کنم...زینبی جون دکتره ارایش خلیجی کرده بود ترگل ورگل نشسته بود. ...

نه عزیزم نگران نباش، دخترت وقت شناسه مامانشو اذیت نمی کنه

مواظب باش هم یعنی مثلا یهو اوشن پارک کیش نرو😁😁

و گرنه دیگه چه جور مواظب باید باشیم!! 🤔🤔🤔

نه مهم نیست، نهایت سزارین می کنن دیگه نگران نباش وضعیت سفالیک واسه طبیعی مهمه

سزارین که اره امیدوارم اصلا نچرخه تا سزارین شم😐فقط میترسم مثلا حالت سرش اینا بد بشه!چون همش سرش بالاست میگن نمیتونه درست رشد کنه.چه‌میدونم!چرت و پرت میاد‌ تو مغز من فقط

اخه از اول تا الان همین مدلی خوابیده بچم...

عزیزم واقعا سخته😭😭 نمیدونی مراقب خودت باشی یا شوهرت یعنی اگه خانوادم بفهمن طردم میکنن😟😃  ...

عزیزم پس امداد های غیبی خدا کمکتون کرده

آدم گاهی باورش نمیشه چه جور یه مراحلی رو تو زندگی پشت سر گذاشته

اینو نشونه خوب ببین 😍😍😍😍

عزیزم بعدتزریق پروژسترون چیکارمیکنی؟کیسه ابگرم یاحوله میذاری؟؟واینکه تزریق امپولت باسرنگ شماره چنده؟ ...

عزيزم حتما بايد با سرنگ شما ٣باشه اگه بتوني سرنگ خارجي پيدا كني عاليه كه منم نتونستم ولي ٣خوب پيدا كردم اگه خواستي عكسش رو برات ميفرستم واينكه به زدن خيلي بستگي داره اين خانومي كه واسه من ميزنه انقدر اروم مواد رو تزريق ميكنه كه قشنگ ا دقيقه طول ميكشه من خودم خسته ميشم  و اينكه من قبل انتقال و روزهاي انتقال چون همه ميگفتن درد داره ميترسيدم بعضي وقتا كيسه آب گرم ميزاشتم و بعضي وقتا حوله نازك رو همسرم با اتو داغ ميكرد ميزاشتم خدارو شكر هم گوله نشده هم اينكه درد نميكنه اصلا انگار من آمپول نزدم 

فعلا تا چهارشنبه هم بايد بزنم بعدش ببينم دكترم چي ميگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سزارین که اره امیدوارم اصلا نچرخه تا سزارین شم😐فقط میترسم مثلا حالت سرش اینا بد بشه!چون همش سرش بال ...

🥴🥴🥴🥴اینا دیگه از کجا به ذهنت رسیده😂😂😂البته درکت میکنم

ولی خداییش دیگه بالا پایین واسه بچه خیلی فرقی نداره چون تو مایع آمنیون مثل استخر تقریبا حالت بی وزنی داره، نگران هیجی نباش😍😍😍😍😍

عزیزم ان شاالله همه چی عالیه و قلب(شون) هم می بینی 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

مرررسي زينب جون انشاالله 😍💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببين سفيدش چقد قشنگهههههه  سفيد به اين سفيدي ديدي تا حالا؟ قشنگ جا خالي داده قسمت بتا رو😂

محیا فکر کنم این مثبته دختر.با اینکه خیلی زود بیبی زده ولی من مثبت می بینمش .یه خط خیلییی باریک کنار اون سفیدیه هست