2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام ،،،بچها یه سوال؟من یه بارقبل از عید انتقال داشتم ومتبت شدم ولی قلب جنین تو ۸هفته سقطش کردم،،،ال ...

حتماحتماقبل انتقال انجام بده،درسته که میگن هرچی لازم باشه توانتقال بهت تجویز میکنیم.اماممکنه انوکسان۴بدن بهت درحالیکه انوکسان۶لازم داشتی،یاسرم ندن بهت درحالیکه بدنت لازم داشته.نذارجنین هات حیف شه وروحیه ت خراب شه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام ،،،بچها یه سوال؟من یه بارقبل از عید انتقال داشتم ومتبت شدم ولی قلب جنین تو ۸هفته سقطش کردم،،،ال ...

اره عزیزم بده بالاخره بی تاثیر نیست💜🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از رخش خبری نیست خوبه حالش؟ چی شد بیمارستان بستری بود.هر چی خوندم ندیدم چیزی ازش🌷🌷

@rakhsh    

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

من بتام چهار  و نیم بود داروها را قطع کردم کمر درد شدید دارم فقط با کجود هیسترو و سرن و پردنیزولون و سلکسان ۶۰۰۰ و اسپرین هر کسی میدونه دیگه باید چکار کنم لطفا راهنمایی کن تا انتقال بعدیم فعلا میخوام برم طب سنتی 

من بتام چهار  و نیم بود داروها را قطع کردم کمر درد شدید دارم فقط با کجود هیسترو و سرن و پردنیزو ...

عزیزم دعا می کنم اول از همه قلبت آروم باشه و هر چیزی که خیره برات پیش بیاد.

سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

عزیزم به سلامتی همه ی تخمکات جنین میشه و چند ماه دیگه نینیای نازت به دنیا میاند و اینقدر دورتو شلوغ می کنند و اذیتت می کنند که دعا می کنی کاش چند ساعت تنهای تنها بودی.    

ممنون دوست مهربانم انشالله عاقبت ب خير بشي و بازم صاحب فرزند  تو خيلي بهم كمك كردي و پاسخ سوالا ...

میدونم عزیزم حتما شرایط سختی رو گذروندی که الان اینقدر بی تابی اما یخورده تحملت رو بالاتر ببر  برای تخمک هم چشم میپرسم ولی نه الان. خواهش میکنم به استقبال چیزهایی که هنوز پیش نیومده و انشالله پیش هم نمیاد نرو. دختر شاید الان نی نی تو شکمت داره برای موندن تلاش میکنه توروخدا یکم صبوری کن. موسیقی گوش کن فیلم های شاد ببین تا به امید خدا این روزا هم زودتر برات بگذره. 

اصلا همکاری نمیکنه ۱.۵ سال چیش ارولوژ بهش گفت واریکوسل داری برو سونوگرافی بده نرفت حتی دو تا دونه قر ...

ای بابا تارا جون منم دیوونه شدم از دست همسرم خودش پزشکه میدونه چی بی چیه اما منو میکشه تا دارو بخوره!!!باورت میشه؟هر روز باید بگم مولتی ویتامینتو خوردی!؟بعد هم میبینم نخورده

گاهی دیگه عصبانی میشم.باید بیشتر از خودمون مایه بزاریم تا کم کاری اونا رو هم جبران کنیم 😂

ای بابا تارا جون منم دیوونه شدم از دست همسرم خودش پزشکه میدونه چی بی چیه اما منو میکشه تا دارو بخوره ...

منم امشب همینو بهش گفتم که چون تو درمان نمیکنی دکترا بمن فشار مضاعف میارن ولی بفرما الان دیگه از عر تخصصی میگن همسرت باید بررسی بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم گفتم که حتما باید تکرار بشه   گفتم دکتر نرو گلم از الان استرس بی خود میگیری حالا حسا ...

زینب جان سلام. جواب تومور مارکرام اومده. میشه یه نگاه بندازی؟ استرس گرفتم آخه CA 125انگار زیاده 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
گلم گفتم که حتما باید تکرار بشه   گفتم دکتر نرو گلم از الان استرس بی خود میگیری حالا حسا ...

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

من این قرص رو می خوردمدور از جونت داشتم میمردم یهو چشمام سیاهی میرفت میوفتادم زمین. بعد همسرم گفت واژینال بزار گفتم نه دکتر نگفته خلاصه اینکه وقتی با حال خراب رفتم پیشش گفت من به ماما گفته بودم بهت بگه واژینال بزاری انگار یادش رفته. خدا لعنتشون کنه نمیدونی چقدر حالم خراب شد و اذیت شدم اگه همسرم به دادم نرسیده بود که همچنان میخوردم و نمیفهمیدم اون اوضاع بدم مال این قرص هاست. به نظرم شما هم واژینال بزار چون عوارضش خیلی زیاده

درحال حاضر قرص لووتیروکسین، ظهر ال دی  و شبها آسپرین میخورم