ازي جان حالا ميگي از اهدايي؟
ميگم يه سوال ديگه
اين ترشح سبز نزديك موعد ممكنه به خاطر وجود مواد سمي توي رحم باشه كه نطفه رو هم از بين ببره؟ البته اين سبزا كاملا بي بو هستن، ولي خب چرا دارم اخه؟ قبل از سقط نداشتم، دوران سقط ايجاد شد، ممكنه همسرم عفونت داشته باشه؟ ايا هرچي باشه برم پاپ اسمير مشخص ميشه؟؟ پاپ اسميرشو نگه دارم نزديك پري برم؟؟ يا تايم خاصي داره كه بايد رفت؟
ايا ممكنه عكس رنگي ب رحم من اسيب زده باشه؟ من يك شال قبل عكس رنگي گرفتم راحت بودم درد نداشتم ولي دو ماه قبل كه اي يو اي شدم يه طرفم خيلي درد داشت انگار كه لوله اونطرف تنگ تر بود از اين طرفي، ممكنه بعد از عكس رنگي اتفاقي افتاده باشه؟؟؟ عاخه يه چيزم هست اينكه همش جنين خوب هم برام تشكيل نميشه متاسفانه، معمولاً به خاطر ضخامت خيلي شديد زونا ميگن تخمك مشكل داره شايد، البته دليلشون فقط همين ضخامت شديد زوناس، من موندم كه ايا با دخيره ٤ تخمك ميتونه بيكيفيت باشه؟؟؟
دارم خُل ميشم، اندومتريوز انچناني هم نبود با سونو داپلر كه بگم از اينه، چي كار كنم؟ با اهدايي امتحان كنيم يا برم لاپارا؟؟؟ ميترسم برم لاپارا بزنن ناكار كنن دردسر تازه برام بسازن، يك جوري سرم گيج ميره كه به سختي دارم حروف رو براي تايپ پيدا ميكنم
خدايا چم شده چه بلايي سرم اومده كه مثل بقيه بچه ها حتي ميرم اي وي اف ميگن جنينت ضعيفه؟؟؟ يعني مثل ادم يه جنين برام درست حسابي تشكيل نميشه حتي؟