2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
منم فقط يذره جلوشه خيلي بد منم به خاطر اينكه ميخوام خونه مادرشوهرم برم ميخوام بزنم  برم ببينم ...

اره تو بازار هست ميشه ريمل ابرو گرفت من ديدم تو بازار😊😊

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من تو هر مرحلش هزار تا داستان داشتم.اولش که فکر میکردیم مشکل از همسرمه گفت اصلا من بچه نمیخوام و اگه ...

عزيزم صبور باش ديگه سختاشو رد كردي مردا هم همشون كم و بيش همينن درك درستي از دردي كه ما ميكشيم ندارند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو هر مرحلش هزار تا داستان داشتم.اولش که فکر میکردیم مشکل از همسرمه گفت اصلا من بچه نمیخوام و اگه ...

با دهن کجی کبودی ها خیلی موافقم، همه ی انوکسا هامو از یک طرف رو هم زدم تا روشو ببندم چشمم نبینه سیاه زغال شده

...
همين جون ناقابلمم بگيره خسته م خيلي البته فك كنم اونم تو همين راه ميخواد بگيره معلومه دلش نميخواد ...

الان چند انتقالي عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من چنبارانجام دادم ولی توبیهوشی،تومطب میگن یکم دردداره

ممنون گلم زنگ زد ماما پرسيد درسته با بيهوشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان چند انتقالي عزيزم

۹، کاملا واضحه سرکارم، واقعا انتقال و امپول و درد و‌کوفت زهرمار همه یه طرف، حس اینکه این مدت مسخره خودم بودم زجرم میده حالم داره ب هم میخوره

...
اره تو بازار هست ميشه ريمل ابرو گرفت من ديدم تو بازار😊😊

ممنون گلم

۹، واقعا انتقال و امپول و درد و‌کوفت زهرمار همه یه طرف، حس اینکه این مدت مسخره خودم بودم ز ...

به خدا خيلي زود اگه جنينت بلاست ١٢انتقال انشاالله برو آز 

شنبه برو 

منم نتونستم طاقت بيارم١٢ انتقال رفتم

گلم چند سالتونه؟ اگر سنتون کم و ذخیره تخمدان شما هم مناسب هست 6 ماه دیگه صبر کن اگر باردار نشدی اون ...

من 26 سالمه.

آرمایش و سنو قبل اقدامم  همه چی خوب بود دکتر گفت مشکلی نداری.

یعنی ویتامین یا دارویی مصرف نکنه همسرم؟

بعیده مشکلی باشه بعد از انتقال ولی پله هم مشکلی نداره خانمی به سلامتی انتقال دادی؟ 

زینب جونم بالاخره طلسم شکسته شد و انتقال دادم و الانم رو تخت دراز کشیدم خدا رو شکر جای مناسبی هم گیرم اومد همکف ولی ۱۰۰ متر مجبوری پیاده آروم رفتم 

سه تا شیاف داد گفت واسه ترشحت خوبه ولی نپرسیدم که واژیناله یا نه 

توکل به خدا ،برام دعا کنید موقع انجامش با سونو بود و دکتر گفت جنین بلاست هست نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه 

اون موقع احساس درد زیر شکمم داشتم الانم پهلو به پهلو خفیف درد دارم 

راستی این گوشی دستمه گاهی اشکال نداره

الهی مرا  آن ده که آن به 
به خدا خيلي زود اگه جنينت بلاست ١٢انتقال انشاالله برو آز  شنبه برو  منم نتونستم طاقت بيا ...

دو روز زودتر اين كوفتي ها رو قطع كنم پري بياد خلاص شم  بجهنم اصلا

...

سلام خانما من يه حساسيت پوستى از قديم داشتم كه گاهى بدنم لك قهوه اى ميزد و خودشم خوب مى شد الان دوتا دونه كوچك رو شكم زده نگران خوب شدنش نيستم چون ميدونم خوب ميشه فقط نگرانم كه ميخوام انتقال جنين انجام بدم برا انتقالم بد نباشه؟؟؟كمكم ميكنيد اگه اطلاعاتى داريد؟