2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
حال خيلي بدي دارم مطمئنم نشده ميخوام در و ديوارو چنگ بزنم

عزيزم چرا انقد نا اميدي😳😳😳منم دوران انتقالم اصلا اصلا علايم نداشتم تازه از شب سيزده انتقالم افتادم ب خونريزي و روز جهاردهم خونريزيم زياد شد كه حتي پد گذاشتم با اين حال بازم بي بي جك گذاشتم ديدم سريع داره خط مندازد ولي ب اندازه تو نا اميد نبودم ناراحت نباش عزيزم صبر كن و توكل داشته باش اكر جنين هات بلاس بودن حتما روز جهاردهم نشون ميده نهايتش يك بي بي جك بزار

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ممنونم از دلسوزيت بله سعي ميكنم مشاور برم ولي ديگه نميخوام از خدا انتظار داشته باشم بهم بچه بده خيلي ...

میدونم چی میگی، خیلیااا مشکلات بزرگتر از بچه دارن. بچه دارن اما فلجه عقب موندس یا .... ایشالله ک مامان شدی نگران نباش😍😍😍

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جونم بالاخره طلسم شکسته شد و انتقال دادم و الانم رو تخت دراز کشیدم خدا رو شکر جای مناسبی هم گیر ...

به سلامتی دل خوش واقعا برات از ته قلبم دعا میکنم به خواستت برسی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم ی مدت نیا نینیسایت تا آزمایش بدی اونم هروقت خودت صلاح دونستی، منم ی مدت خیلی داغون بودم ی مدت ...

واي فقط اينجا بين شماهاست كه ميتونم حرف بزنم تو زندگي بيرون جايي براي من و حرفام نيست بارها تصميم گرفتم نيام نيني سايت ولي خيلي تنهام، از همه چيز متنفرم مگه يك ادم چقدر ظرفيت داره سي ساله مصيبت بارونم

...
عزيزم چرا انقد نا اميدي😳😳😳منم دوران انتقالم اصلا اصلا علايم نداشتم تازه از شب سيزده انتقالم افتاد ...

مريمنازجون چهار ساله هرچي بيبي گذاشتم سفيد بوده ديگه باور ندارم بيبي اي باشه كه دو خط بتونه داشته باشه، خيلي حس بينظيريه كه سورپرايز شدي خدا برات حفظش كنه انشالله بارداري و زايمان راحتي داشته باشي، در تصور من نميگنجه من لايق همچو خوشحالي هايي نيستم خب تقصير خدا چيه من لياقت ندارم

...
كدوم مثبت تارا، من تجربه بارداري و سقطو دارم بارداري رو ميفهمم الانم ميفهمم خبري نيس اين همه سا ...

محیا جان وجود انرژی ها اطراف ثابت شدست هرچقدر بشینی قصه بخوری ناراحتی کنی بگی من میدونم نمیشه دقیقا همین برات اتفاق میفته پس همه انرژی های منفی واز خودت دور کن به این فکر کن تو این ماه عزیز داری این کارو انجام میدی نذر کن اگه پسر بود سال دیگه لباس علی اصغر تنش کنی این فکرای مسخره چیه میکنی هرکسی این کاری که تو کردی ازش بر نمی اد تو زن قوی هستی که تا اینجا پیش رفتی پس بازم قوی ومثبت باش👊🏻👊🏻👊🏻👍🏻👍🏻👍🏻

همون واسه ١٢ آز مينويسن ديگه؟

نه واسه من ١٦نوشتن ولي چون تحمل نداشتم خودم ١٢رفتم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مريمنازجون چهار ساله هرچي بيبي گذاشتم سفيد بوده ديگه باور ندارم بيبي اي باشه كه دو خط بتونه داشته با ...

بخدا منم دوساله همش بي بي جك منفي ديدم هر ماه مسخره ميشدم....چون علايم نداري مطمينم مامان شدي...صبور باش خواهري توكلتو بيشتر كن تا اينجا امدي نصف راه خراب نكن انشالله ماماني و ني ني هاي تو دلت اذيت ميشن همين استرس كه داري برات سم هست خودتو ول كن فقط داروهاتو استفاده كن بخدا شكم منم سياه سياه شده از كبودي ...مختص شما نيس هركسivfكرده حتما امپولشو هم داشته...اين همه زحمت كشيدي حيفه اعصاب خودتو و اطرافيانتو خورد كني

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام عزیزم ببخشید الان یه مطلبی خوندم گفتم ازتون درموردش بپرسم ، تو مرکز رویان برای میکرو عمق رحم ان ...

سلام عزیزم دردش در حد یک ثانیه تا می گی آی تمومه 

من اوک بودم بعدش فقط فشارم افتاد دستام می لرزید منم زنک زدم همسرم گفتم بیاد دنبالم گفتم نکنه فشارم افتاده بدتر بشم ولی اوک اوک بودم نگران نباش

زینب جان همون سل فری برو گلم نگران نباش برای جوجه بده توکلت ب خدا باشه 

منم موندم دکترم بیاد غربالکری دوم بنویسه برام 

سونو وقت گرفتم 18هفته3روزم 

غربالگری دومم نیلو گفت تا هفته22وقت هست

عزیزم خوب درکت میکنم خدا دلتو شاد کنه انتظار چندین ساله ت تموم‌بشه 

ممنون عزیز دلم. خدا همه چشم انتظارا رو معجزه قسمت کنه❤ در اوج ناامیدی دلشون روشن و چشمشون اشک شوق بباره الهی❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷