2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم طرازی دهم به بعد هست. اگه عجله نداری صبر کن بعد باهاش نوبت بگیر.

سلام مرجان جون خوبی عزیزم ؟؟؟ ان شاءلله بسلامتی چند روز دیگه دخملی رو بغل میگیری 

ان شاءلله زایمان راحتی داشته باشی دوست عزیزم برای ما هم سر زایمانت حتما دعا کن 😍😍😍😍

از الان ذوق دارم دارم خاله میشم 🍃🌷🍃

خداجونم شکرت       
اوکی پس چرا اینقدر برای شروع علایم عجله داری!!؟تازه از این هفته یا هفته اینده باید منتظر علایم باشی ...

آزي جون يعني اونوقت شما قبل از موعد ترشحات لوسيوني بارداري رو هم نداشتين؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درجش فرق داشت. مثلا سر پسرم و الان دقیقا یک سایز سینه هام بزرگ شدن. اما اون وسطیه مثل زمان پریودی ب ...

مرجان جون اونوقت ترشحات لوسيوني داشتين قبل از موعدتون؟ بدون هيچ ترشحي هم ممكنه باردار بود؟

...
راستش سونو گفت قلب داره ولي براديكارد ميزنه اخرشم نفهميدم چي ب چيه، يعني شمام ورم زياد داشتي؟

سنگین شده بودم ورم هم داشتم و خیلی گرسنه میشدم 

من فعلا چیگیر تیروییدم بنظرم یک ارتباطی هست 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه ها

منم داروهامو قطع کردم . ساک بارداری کوچیکه و جنین هم دیده نشده الان تو ۹ هفته هستم . دیگه امیدی نیست . به شدت از سقط میترسم . پزشکم گفته بهت قرص میدم میخوری دفع میکنی نگران نباش اما من از دردش خیلی میترسم . همسرم میگه بریم بیمارستان بستری شو و تحت نظرشون باش که بتونن دردهاتو کنترل کنن . واقعا نمیدونم چرا این شد . دیگه جنین هم ندارم . اومدم اول راه با این تفاوت که یه سقط هم اضافه شد تو پرونده ام . پزشکم میگه خدا دوست داشت که بهت نداد چون احتمالا مشکل کروموزومیه اما من خییییلیییی دلگیرم از خدا . انقدر بهم ریخته ام که همه اطرافیانم رو از خودم دور کردم حس میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام و حتی جرات دوباره شروع کردن رو هم ندارم . همش میگم ایکاش این بار هم مثبت نمیشد مثل دفعات قبلی.این فقط شده مکافات.چرا همه جنین های ما مشکل داشت با اینکه من و همسرم همه آزمایش هارو هم داده بودیم غیر از dfi

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

سلام زینب جون برای نگرانیت بهت حق میدم به قول خودت اینا همش ی ریسکه هنوز که چیزی ثابت نشده آروم باش ان شاءالله چیزی نیست

خدا جونم شکرت...
سلام مرجان جون خوبی عزیزم ؟؟؟ ان شاءلله بسلامتی چند روز دیگه دخملی رو بغل میگیری  ان شاءلله زا ...

خوبیم خاله جون🍀🍃

ان شاءالله ان شاءالله❤❤❤

ممنون بخاطر دعای زیبات...

مطمعن باش حتما حتما دعاتون میکنم☘🍃🍂🍁🍀

ان شاءالله  امسال مامانی بشی و من خاله عزیزم😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ال آلژنینن  دیدم آقایون میخورن واسه چربی سوزی و عضله سازی  بازم به دکترت زنگ بزن شاید دار ...

زنگ زدم پاسخگویی ابن سینا بعد از کلی کنکاش مشخص شد درست بوده!!!

حالا پنجشنبه وقت دارم ویزیت بشم حتما ازش می پرسم