2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آزي جون الان واسه من زير يك هست يا ٤ آخر 🤣🤣🤣 آخه دكترم گفت ١بخور

اون چهارصدی که من گفتم کمتر از یک میشه یک یعنی ۱۰۰۰ میکرو گرم. شما اگه دکترت گفته یک حتما همون یک رو بخور که خیالت راحت باشه عزیزم

سه بار پشت هم یعنی چقدر طول میکشه؟ 

والا نمی دونم گلی، دکتر پادمهر فقط گفت پانکچر کن و جنین داشته باش، پرسیدم چند تا باشه کافیه تا سیکل رو شروع کنم؟ گفت هر چند تا که دوست داری، ولی بعدش گفت تا وقتی کلیه و مثانه درگیر نشده عملش اورژانسی نیست، گفت فقط حواسم به اون باشه

دیگه منم با هزار استرس پانکچر کردم همون یک بار رو 

واسه شما هم بستگی داره چند تا جنین تشکیل بشه، مثلا دفعه اول اگر کلی جنین خوب داشتی دیگه نیاز نیست دوباره پانکچر کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زود بری هنوز قلب تشکیل نشده و استرس میگیری! احتمالا اون با پریود حساب کرده ، شما بابلاست بودن ...

بله من از انتقال بلاست حساب كردم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون واقعانشاسته تاثیرداره تولانه گزینی بنظرت؟؟

والا از دکترم اون موقع پرسیدم گفت نه ربطی نداره🤔🤔🤔 میگفت همون تغذیه روتین با غذاهای مقوی و خونگی کافیه

منم دیدم روتینم روغن کنجد و ادویه زیاااد داره، این دو قلم رو کم کردم 

سه چهار روز قبلش اکبرجوجه با رب انار خوردم. اتفاقا ب شدت از مرغ بدم اومده بود و یک هفته بود نمیذاشت ...

نمیدونم تا چند روز اثرش هست ولی واسه خودم یه مدت هست طب سنتی رو رعایت می کنم، غذاهای گرمی بیشتر می خورم بهترم، البته هفته هام داره بالا میره هم بی تاثیر نیست

ولی مرجان شدیدا احوالات ما روی علائممون اثر داره، حتما سونو برو تا ان شاء الله از نگرانی در بیایی، یه نفر همراه که باهاش راحتی هم ببر کنارت باشه بهت قوت قلب بده، ما هم واستون دعا می کنیم حالتون عالی عالی باشه، فقط نذار اذیت بشی

بعد فکر کن می بینی دارن اون تو حال می کنن از استرس خودت شرمنده میشی، برات اون لحظه رو که نفس راحت می کشی از خدا می خوام، به ما هم خبر بده حالمون خوب بشه

عزیزم من کلا از روز انتقال اصلا استراحت نکردم.😊فقط چیزای سنگین بلند نکردم..وگرنه استراحت نداشتم❤

درود بر تو 👌👌👌👌👌 به امید روزی که با بیرون رفتن و مشغول بودن از استرس اون دو هفته انتقال کم بشه و کلا کسی با استراحت دائم تو خونه روحیه شو نبازه

سلام بچه ها لطفا یکی جواب منو بده.من دو تا بارراری شیمیایی داشتم دوماه پشت سر هم..بتام تا 100ببشتر ب ...

گلم حتما باید اون آزمایش های تکمیلی بیاد تا بشه گفت چه کاری بهتره

طب سنتی واسه سبک زندگی هم عالیه برای مورد شما، دوست خودم شبیه شما بود، اون 5 بار بارداری شیمیایی داشت، طب سنتی رفت طبیعی باردار شد خدا رو شکر دخترش الان سه ساله شده شیرین زبون و زیبا 

اتفاقن دکتر بهم گفت وبهم برای این ماه دوفاستون داده که از روز 16پریودم بخورم پروزسترون همون قرص دوف ...

نه گلم دوفاستون یکی از ا‌شکال خوراکی پروژسترون هست

نوع خالص پروژسترون رو فقط شیاف های سیکلوژست و فرتیژست دارن، بقیه تفاوت های کوچیک دارن

بچه ها به نظرتون من دوتا بارداری سالم بدون اسپرین داشتم ایا ممکنه ایندفعه سقطم بعلت غلظت خون بوده باشه!!؟نمیدونم چرا نمیتونم حرفای دکتر رو درمورد مشکل ژنتیکی کاملا بپذیرم. نمیدونم باید چیکار کنم؟میخوام دو سه ماه دیگه دوباره اقدام کنم اما یه ترسی از تکرار این اتفاق تو دلمه. 

بچه ها به نظرتون من دوتا بارداری سالم بدون اسپرین داشتم ایا ممکنه ایندفعه سقطم بعلت غلظت خون بوده با ...

دقیقا منم نمی تونم بپذیرم، اصلا بررسی کردن که گفتن ژنتیکی بوده؟ 

البته اگر مشکل از نبود آسپرين باشه آزی جان به صورت رشد کم جنین خودش رو نشون میده

من هنوز به جای جفت شما روی بخیه ها شک دارم و اون فیبروم، حس می کنم پسرت سالم بوده

انشاالله پناه جون  برو يك بگير دكتر به من گفت ١بخور من انشاالله چهارشنبه هفته آينده ١٣شهريور ...

ان شاءالله بسلامتی بری عزیزم و با خبرای خوش بیایی و همه مارو خوشحال کنی.پس منم همون موقع میریم😅

عزیزم شما دو قلو داری ، حالت تهوع و علائمت چطور بود؟ کم و زیاد هم میشد؟  سونو قلب چند هفته رفت ...

سلام عزیزم بله دوقلوعه  خدا روشکر .تا همین هفته پیش داشتم االان خیلی کمتر شده بیشتر گشنه بشم حالت تهوع میگیرم ...من ۶ هفته رفتم قلبشون رو دید ولی ۷ هفته گفت یکیش رشد توقف داشته دیگه گفتم یکی شد تا ان تی ک رفتم دکتر سونو گفت نه هر دو سالم و قلبشون میزنه   انشالله قسمت همه خانما الانم ۱۶ هفته ام انشالله 

خدا جونم شکرررت  
سلام دوستان من امروز زنگ زدم ابن سينا وقت بگيرم از طرازي يا عارفي گفت هر دو خارجن و برام با رزاقي و ...

عزیزم طرازی دهم به بعد هست. اگه عجله نداری صبر کن بعد باهاش نوبت بگیر.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀