2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
محیا جون قلب تشکیل نشد اون بارداریت؟! منم هفته ۶ رفتم بیمارستان محب یککاری داشتم هرچی خانم اونجا بو ...

راستش سونو گفت قلب داره ولي براديكارد ميزنه اخرشم نفهميدم چي ب چيه، يعني شمام ورم زياد داشتي؟

...
رفقا یکی بیاد منو ببره سونو. مثل چی میترسم برم. همه علایمم هم رفته. دارم دیوونه میشم. چیکار کنم؟ ...

عزیزم اگه این قدر اذیتی حتما سونو برو، استرس خیلی اثر داره، منم 8 هفته بودم رفتم سونو با گریه خوابیدم رو تخت، تمام علائمم صبحش رفته بود، کلی اون کهیرا منو ترسونده بود

بعد سونو حالت تهوع حسابی طوفانی اومد

مرجان گلی احیانا خورش خلال یا فسنجون نخوردی؟ چون من دو روزه خوردم خیلی کمک کرد تهوعم کم بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نداشته باش گلم خدارو شكر سونو رفتي همه چي خوب بوده  من چي هنوز سونو نرفتم روزاهم نميگذره ...

ضررش رو نمیدونم ، ولی به نظرم باید بین ۸ تا ۱۲ هفته ک غربالگریه یک بار دیگم رفت.

با اینهمه دارویی ک ما میزنیم ، باید فالو بشه فرآیند بارداریمون. اما من میترسم برم ، 

خدا خدا میکنم علائم برگرده بعدش برم.

دفعه قبل ۸ هفته رفتم سونو ، دو روز بعدش قلبش وایساده بود تا هفته یازده نرفتم و همش آمپول زدم. انقد جاش سفت شده بود با کلی ورجه وورجه و طناب زدن و زعفرون خورون یک لک هم نیومد. 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

تارا جون  محيا جون 

چرا قلب تشكيل نشد واسه شما ؟ من تا موقع سونو همش استرس دارم چكار كنم 😢😢😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها.خوبین.دکتر من حدود دو هفته پیش واسم فولیک اسید ۵ تجویز کرده ولی من اشتباهی بجاش فولیک ۱ ...

نه گلم نگران نباش، ولی از این به بعد 5 بخور، بلاخره بعضی افراد بسته به شرایط باید دوز بالا یعنی 5 دریافت کنن

عزیزم اگه این قدر اذیتی حتما سونو برو، استرس خیلی اثر داره، منم 8 هفته بودم رفتم سونو با گریه خوابید ...

سه چهار روز قبلش اکبرجوجه با رب انار خوردم.

اتفاقا ب شدت از مرغ بدم اومده بود و یک هفته بود نمیذاشتم مامانم درست کنه. ولی اون رو چون با رب انار بود خوردم. شبش هم خوردم. بخاطر رب انارش میتونستم بخورم.

اما به نظرم اگر اثر اون بود ، باید زودتر اثر میکرد.

مرسی از پاسخ زینب جان درضمن نگران نباش بابت اون مطلب کلا دکترا این چرتو پرتا رو نگن روزشون شب نمیشه

خداییش دکترم خیلی بهم امیدواری داد، ولی دل آدم با یه چیز قطعی آروم میشه، توکل به خدا، خیلی برام دعا کن

ضررش رو نمیدونم ، ولی به نظرم باید بین ۸ تا ۱۲ هفته ک غربالگریه یک بار دیگم رفت. با اینهمه دارویی ک ...

فكر نكنم ضرر داشته باشه 

واي مرجانجون اولش قلب داشته هفته بعدش ايستاده 😫😫

خدايا رحم كن من ميتونم زود تر از اون روزي كه دكتر گفته برم يه جاي ديگه سونو ؟

بعد چرا دكتر به من گفت ٤هفتته ولي با حسابي كه خودم ميكنم ميشه ٥هفته و ٥روزه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تارا جون  محيا جون  چرا قلب تشكيل نشد واسه شما ؟ من تا موقع سونو همش استرس دارم چكار كنم ...

وااااا ولش كن به چه چيزايي فك ميكنياااا الان ديگه وقتشه من با ماهيتابه انا خدمت شما برسم، قلب تشكيل شد ولي خونريزي داشتم سقط شد شما ب اين كارا كاريت نباشه😡

...
وااااا ولش كن به چه چيزايي فك ميكنياااا الان ديگه وقتشه من با ماهيتابه انا خدمت شما برسم، قلب تشكيل ...

😔😔

فكر نكنم ضرر داشته باشه  واي مرجانجون اولش قلب داشته هفته بعدش ايستاده 😫😫 خدايا رحم كن من م ...

عزیزم زود بری هنوز قلب تشکیل نشده و استرس میگیری!

احتمالا اون با پریود حساب کرده ، شما بابلاست بودن و ...

شما لاپرا کردین بعد تخمک کشی؟ چرا میگن چندبار پانکچر پشت هم بعذ لاپرا؟ 

نه عزیزم، قرار بود تخمک کشی کنم هر چند بار که دلم خواست(1تا3 دفعه) ، 

کسی نمیگه چند بار پانکچر، بستگی به تعداد جنین و تخمک هات داره

چون بعدش ممکنه ذخیره خیلی کم بشه یا به داروهای تحریک تخمدان پاسخ نده، یا ممکنه بعد از لاپرا داروهای تحریک تخمدان آندومتریوز رو مجدد فعال کنه حتی به میزان کم

الان هشت ههفته و دو روز و یکیشم احتمالا هشت هفته و ۳ روزه. لووتیروکسین. ۳ تا استرادیول دو ت ...

اوکی پس چرا اینقدر برای شروع علایم عجله داری!!؟تازه از این هفته یا هفته اینده باید منتظر علایم باشی اون علایمی هم که میاد و میره احتمالا برای داروهاست نمیدونی اون استرادیول به ظاهر مظلوم چقدر میتونه تو بدن فعال باشه. من هفته هشتم وقتی دکتر گفت تهوع داری شک داشتم دارم یا نه یه روز قشنگ احساس میکردم که حامله ام یه روز انگار نه انگار. اما استرس از همه چیز برات بدتره اگه واقعا این قضیه نگرانت میکنه و نمیتونی خودتو راضی کنی برو سونو اما حرص و جوش نخور